Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. december 28., szombat

18.330 - Grell Antal nyílt levele Csányi Sándornak > B.É.CS. – 2013. december 27., 11:08


Feladó: Ignácz Antal
Dátum: 2013. december 27. 19:06
Tárgy: 
Grell Antal nyílt levele Csányi Sándornak
Címzett:
Kutasi József Antal

Grell Antal nyílt levele Csányi Sándornak


B.É.CS. –  2013. december 27., 11:08

Kedves Sándor!

Hogy telt a karácsony? “Aggódom” az egészségügyi állapotod miatt. Nem lehet egyszerű ekkora káoszban dolgozni.

Képzeld azt írják a kollégáid, hogy csődbe vitted az OTP-t. Bár ez azért a Te hibád hiszen Te alkalmaztad őket. Azt mondják valós frank fedezet van a hitelem mögött, amit portfóliókba csomagoltatok és swap ügyletekbe bonyolódtatok. Mindketten tudjuk, hogy az első állítás valótlan, ellenben az OTP teljes csődjét kimondták.

Nem lehet könnyű a munkatársaiddal együtt dolgozni. Képzeld az INFOREX rendszereteket nem ismerik. Ezen azért nem csodálkozom, mert a jelzálogbank vezetője nem tudta megmondani, mi a különbség a devizahitel és a devizában nyilvántartott hitel között. Szerencse, hogy a pénzügyi felügyelet tagjai kisegítették. Arról már nem is beszélve, hogy a forinthitelek forrását sem tudjátok meghatározni. A kedves kollégád szerint a forrás a betétesek pénze, de a nyilvántartás beazonosíthatatlan. Nagy hiba!

Most értettem meg, hiába kérem tőletek a devizatőke-nyilvántartásomat, ugyanis nem vezetitek az ügyfélnyilvántartásokat. Tehát, ezért nem tudtok elszámolni. Sanyi, ebből nagy botrány lesz! Azt is írja a kollégád, forduljak a Magyar Nemzeti Banknál működtetett Állami Pénzügyi Felügyelethez. Ez azért neked is mosolyt csalt megfáradt arcodra nem? Képzeld, abba az intézménybe küldenek, amely vezetése manipulált a forint ellen, és majd pont ellened fognak határozatot hozni?

Hallom, jártál Polt Petinél is. Hát azért nem vagy semmi, miközben az OTP ellen ott hever a feljelentésem, Te bátran megjelensz a Legfőbb Ügyésznél. Mit sikerült intézned? Azt suttogják hívogattad a döntéshozó és jogmegsemmisítési határozatot kidolgozó bírákat is, ez igaz? Hát Sanyi Te nem vagy semmi!

Te tudtad, hogy végrehajtást indíthatok ellenetek? Csak van egy kis bibi. Nem tudom megmondani melyik országban vezetitek a nyilvántartásokat. Ha segítenél ebben, megköszönném!

Képzeld, elkezdtem felvenni a kapcsolatot az OTP bankcsoport tulajdonosaival. Hát, nem egyszerű feladat beazonosítani Őket!

Arról remélem azért hallottál, hogy a nemzetközi hatóságokat jobban érdekli a tevékenységed, mint a hazaiakat, ezért fordultunk hozzájuk. Azt ígérték jövőre így vagy úgy, de véget vetnek ennek az ügynek.

Azt tudtad, hogy az oroszlányi bankfiókotokban egy halom okirat megsemmisült? Képzeld, feltört a talajvíz! Azért remélem a belső kamerás felvételeket így szilveszter közeledtével bekülditek egy szórakoztató műsorba! Azért az nem lehetett semmi, amikor már a biztonsági őr is pisztoly helyett gumicsizmával érkezett és hordta a vizet, miközben a többiek hajszárítóval próbálták menteni a papírokat?

Képzeld, átolvastam a szerződésemet és nem írjátok benne azt, hogy swap, meg azt sem, hogy portfólió, és a kiszervezést is elmulasztottátok közölni a fali kifüggesztett tájékoztatótokban. Ennyi hibát!

Nem csodálom, hogy romlik az egészséged. Nagyon várom azt a pillanatot, amikor kénytelen leszel elismerni, legyőztek. Majd elfelejtettem megemlíteni, nem mindenki örül ám annak, hogy lebuktál.

Sanyi, ebből nagy botrány lesz!

Grell Antal

B.É.CS