Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. december 18., csütörtök

19.706 - Új törvények: áradnak, mint a folyók! II. > ​2014. december 18. 12:09


Feladó: mandinka bt
Dátum: 2014. december 18. 12:47
Tárgy: Új törvények: áradnak, mint a folyók! II.
Címzett:
​Kutasi József Antal​



 
Új törvények: áradnak, mint a folyók! II.
Fölöttébb mozgalmas napot produkálva seregnyi törvényt terelt az esztendő utolsó ülésnapján zöld útra a Tisztelt Ház. Íme.
​​
2014. december 18. 12:09

A kormány nevében dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kezdeményezte az Országgyűlés elnökénél a rendkívüli ülés összehívását, a még folyamatban lévő előterjesztések mielőbbi elfogadása érdekében. Indoka volt:  „ A szavazások 2015 februárjára történő halasztása esetén ugyanis a döntések végrehajtásának előkészítése tolódna ki, ami számos problémát okozhat a jogalkalmazásban,  egyben fontos jogalkotói célkitűzések késedelmes megvalósítását eredményezné."

A napirend szerint az Országgyűlés tizennégy(!!!) kormánypárti javaslat elfogadásáról döntött. Ezer oldalnál is többet kellett volna elolvasnia annak a képviselőnek  aki ezen a keddi napon mindent tisztán szeretett volna látni, hallani, értelmezni, mielőtt  az igen. a nem vagy a tartózkodom gombot megnyomta.

Kíváncsiabb természetűek eredetiben olvashatják az elfogadott törvényjavaslatokat, ha rákattintanak a  zárójelben jelzett szövegére. Kellemes böngészést!