Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. március 1., vasárnap

20.031 - ​Prof. Dr. Bokor Imre: ​GONDOLATOK A PARLAMENT ELNÖKÉHEZ ÉS AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ

Feladó: Rózsa Szigeti
Dátum: 2015. február 28. 10:17
Tárgy: LEVÉL A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁGTÓL...
Címzett:

​Kutasi József Antal​​​
GONDOLATOK  A PARLAMENT  ELNÖKÉHEZ ÉS AZ     ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ
   
MÉLYEN TISZTELT ÉRINTETTEK!

    Nem  hagyhatom  szó nélkül a  tegnapi     (2015. 02. 16) „nyújtózkodásukat", amikor Tóbiás József egy MSZP-s      indítványozására, majd a parlament elnökének felkérésére, egyperces néma felállással  emlékeztek  meg arról a rasszista      főrabbiról, /Schweitzer József/aki  tisztátalan szájából  a legordenárébb módon köpte szembe az egész magyar népet.
    Itt élt közöttünk,  ette a kenyerünket, zsebre vágta  a különféle kitüntetések,  címek,  juttatások és elismerések sorozatát,  Budapest tiszteletbeli polgárságát (mint     pl.: Haynau vagy a Sztalin),  de volt  arca  (illetve     p...ja)  azt  nyilatkozni a parlamentben 2000. március 3-án      hogy:
„ÖNÖK MAGYAROK, KELET EURÓPA SZÉGYENE. EGÉSZ ÉLETEMET    ARRA FOGOM SZENTELNI NÉPEMMEL EGYÜTT, HOGY ÖNÖKNEK OTT   ÁRTSAK, AHOL TUDOK"
    Ennek ellenére megtűrték hazánkban,  senki nem vágta szájon, vagy  nem koppantott a fejére (hogy térjen már észre),  Ö meg nem követte Landeszmann   rabbi társát, de nyílván eleget tett ígéretének, ott ártott nekünk, ahol csak tudott!  És hirdette az antiszemitizmus terjedését, habzsolva az antiszemiták által létrehozott javakat.
    Mint a parlament és Schweitzer  által megsértett  magyar  állampolgár,  (talán a példátlan helyzet által sugallt  eretnek módom) vállalkozom arra, hogy egy nekrológ szerű  iromány erejéig tiltakozzak  a rasszista, cionista, hazug  és népámító uborkafára felkapaszkodott vezérürü-féleség ellen, azt is figyelembe véve, hogy  elhunytról vagy jót, vagy semmit     vagy csak az igazat! Nem elhallgatva, hogy a  parlamentben tegnap     felállt országgyűlési képviselők is  a főrabbi által említett      „Kelet  Európa  szégyene" kategóriájába lettek besorolva     (Novák  úr kivételével),  kicsit meg is erősítették ezt a     pozíciójukat,  de  bízom abban, hogy csupán „beugrottak"  a     váratlan szituációt teremtő  MSZP-s elnöknek és  a tébláboló      Kövér  úrnak.
    Felálltak: csak Novák maradt ülve a Jobbikból
    Egyperces néma felállásra szólította fel az országgyűlést Tóbiás József Schweitzer József főrabbi emlékére. A kegyeleti gesztusból komoly purparlé kerekedett. A szocialisták elnöke ugyanis ezt már a rendelkezésére álló időkereten túl tette. Kövér László szerint ilyen formabontó akcióra az elmúlt 25 évben nem volt példa. A     házelnök ugyanakkor megkérte a képviselőket, hogy tisztelegjenek Schweitze József emléke előtt: ennek a Jobbik képviselői is eleget tettek – Novák előd kivételével, (aki a közvetítés szerint ülve maradt) Kövér László arra szólította fel Tóbiás Józsefet, hogy ilyen helyzetet ne teremtsen még    egyszer

                                                           (
​​
Prof. Dr. Bokor Imre)
                                                                                         MJB  elnök

Melléklet:
Az antiszemitázás pajzsa mögül „hetvenkedő"  anti-magyarok „köpetei".

KORNIS  MIHÁLY (BESZÉLŐ, 1993. DECEMBER 21).: "
Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket."

REGÖS PÉTER (2002-BEN ÍRT LEVELE LIPTÁK BÉLÁHOZ): "Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy  költő tudná megfelelően szavakba foglalni."

BAJTAI  ZOLTÁN (NYILATKOZTA A TILOS RÁDIÓBAN 2003-BAN): "Kiirtanám az összes keresztényt!"

GLATZ  FERENC  (VÉLEMÉNYE A MAGYARSÁGRÓL): "
A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában."

LANDESZMANN GYÖRGY RABBI (NYILATKOZATA 1993-BAn): "Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a           magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bő gatya és a fütyülős           barack".

TOM LANTOS USA SZENÁTOR (VÉLEMÉNYE) : "
Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki          Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja.

ESTERHÁZY PÉTER, KOSSUTH  DÍJAS KÖLTŐNK nyilatkozatai::
- A magyar géniusznak két archetípusa van: a Bartók és a           Puskás. A Bartók sovány, a Puskás kövér.
- A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel           ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar: az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kan-magyart           tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint  valami bizonytalan származású magyart.
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A sárgamagyar... a tágasság érzeté  kelti. A narancsmagyar....mámoros. A vörösmagyar....meleg. A jómagyarember.... az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegőt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó magyarnak híg a leve! (Minden  mondatra vonatkozó: Sic!)

BOZÓKI ANDRÁS POLITOLÓGUS: Ahol szólásszabadság van, mindenkinek jogában áll kifejtenie, ha nem szereti a magyarokat.

SPIRÓ  GYÖRGY KOSSUTH DÍJAS ÍRÓ (VERSTÖREDÉKE): "Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint,
fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból,"

HORN GÁBOR(SZÜLETÉSÉNEK REJTÉLYEI): "
Szüleimet a nyilasok kivitték a Duna partra 1944-ben" - nyilatkozta H. G. a TV nyilvánossága előtt. H. G. születésének dátuma: 1955. november 25-én! (Spermabankból született hazug).
Hajós András (Otromba vigyorgással kísért,-  Petőfi vers  kigúnyolása, a Heti – Hetesben).

                    
Közreadta:
  A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG