Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. június 21., vasárnap

20.287 - ​Szigeti Rózsa: BAYER ZSOLT: BEVÁNDORLÁS...


Feladó: Rózsa Szigeti
Dátum: 2015. június 21. 18:25
Tárgy: BAYER ZSOLT: BEVÁNDORLÁS...
Címzett:
​Kutasi József Antal​


No, akkor a teljesen hülyék kedvéért még egyszer: az Economist nemrég egy tanulmányra hivatkozva a következőket írta: „Az eljövendő hetven évben Afrika népessége közel négyszeresére, a jelenlegi 1,2 milliárdról 4 milliárdra fog nőni. Egy konkrét ország, Nigéria esetében ez így néz ki: jelenleg 180 millió ember lakja Nigériát, hetven év múlva 980 millióan lesznek, vagyis csak Nigéria lakossága megközelíti majd az egymilliárdot.

Ennek a népességnek minimum a fele, vagyis kétmilliárd ember fog elindulni Afrikából Európa, Ázsia, Amerika vagy Grönland felé, vagyis mindegy, merre, mert egyszerűen nem lesz mit egyen és igyon."
Ha az embernek nincs mit enni és inni, elindul. És nem érdekli semmi sem.
Akkor jön el majd a Mad Max világa.

Majd akkor kell eltöprengeni az illiberális világon, kedves liberális elmebetegek. Majd akkor lesz napi élmény az Európa partjainál cirkáló hadihajók látványa, amelyek zárótűz alatt tartják a menekülők ladikjait.
Hetven év. Az unokáink akkoriban középkorú férfiak és asszonyok lesznek. Vagyis ez nem a ködös jövő, hanem a holnap. Történelmi léptékkel mérve egy pillanat.

Csak hát, manapság a napi kommunikációs csatát kell megnyerni, úgyhogy senki nem ér rá gondolkodni.
Pedig manapság már minden látható és tudható a jövőből. Manapság apokaliptikus jelenetek színtere a Földközi-tenger, mert például Afrika már most elindult Európa felé. De az Egyesült Államok és Európa közös erővel szétbombázta Kadhafi rendszerét, mert… Itt most sok mindent lehetne írni, de teljesen mindegy az a sok minden. Azért, mert az Egyesült Államok és Európa nem normális, önsorsrontó, ön- és közveszélyes elmebeteg. Hát azért. Így aztán most nincsen Líbia. Nincs ott állam. Eddig Kadhafi állama felfogta a menekültáradatot, most már nem fogja fel, hanem a líbiaiak is csatlakoznak a menekülőkhöz, és özönlenek Európába.

Kéretik a Lampedusa szigetén élőket megkérdezni a liberális demokráciáról meg a menekültek befogadásának liberális értelmezéséről. És perceken belül egész Európa Lampedusa szigete lesz.
A Közel- s Távol-Keletről szintén özönlik a menekültek tömege. Mert az Egyesült Államok úgy döntött, Szíriába is elviszi a „demokráciát". Gyorsan kinevezte hát Aszadot főgonosznak, és szétszedte az országát. Többek között felfegyverezte a jelenleg fejeket levágó és embereket elevenen elégető Iszlám Állam tagjait, éppen Aszad ellen. Aztán amikor látta, mit tett, hamar elkezdett tárgyalni Aszaddal, hogy segítsen lefegyverezni és kiirtani az Iszlám Államot. Ugyanezt csinálta Amerika Irakban és Irakkal, ugyanezt Szaddám Huszeinnel. Ugyanezt Afganisztánban – ugyanezt mindenhol.

Amerika olyan, mint a Népszabadság főszerkesztője. Átgázol mindenen, öl, de nem veszi észre. Vagy úgy tesz, mintha nem venné észre. Csak amikor hazamegy, akkor tűnik fel neki egy hosszú karcolás. A világon. Akkor visszamegy a tett helyszínére, és megpróbálja elsikálni a dolgot.

Felelőtlen, ostoba, ön- és közveszélyes kretén. Ez az Egyesült Államok. És ez sajnos nem megátalkodott vendéglői politizálás, hanem a legszomorúbb tény. És egész működésének egyetlen kézzelfogható eredménye az, hogy immáron Közel- és Távol-Keletről is özönlenek a menekülők Európába. Mert Amerika oda is elvitte a demokráciát.

Közben persze Amerika üzen Európának. Hogy legyünk befogadóak és liberálisok, tartsuk tiszteletben az emberi jogokat. Az ENSZ külön üzen most nekünk, magyaroknak is. Ugyanezt a bullshitet. És ők? Lássuk csak:
„A munkálatok szükségessége világos: a határövezet a tengerig sűrűn lakott, és a múltban rengeteg ember könnyen talált magának utat a tijuanai tengerparton át az Imperial Beachre (a legközelebbi amerikai tengerpartra). Akadályok nélkül az illegális bevándorlás feltartóztathatatlan lenne, és ezért szükségünk van fizikai infrastruktúrára is" – indokolta meg az építkezést Michael Hance, a határőrség munkálatokat felügyelő tisztje.

Ők pedig így.
Ezer kilométer falat épített az Egyesült Államok a Mexikóval közös határára, ahol ráadásul tűzparancs van érvényben. Eddig közel hatezer ember halt meg illegális határátlépés közben – ott. Tényleg megáll az ember esze. Hangosan elítéljük (teljes joggal!) a berlini falnál egykoron érvényben lévő kommunista tűzparancsot, és illedelmesen kussolunk az amerikaiak tűzparancsáról. Nyilván azért, mert az övék egy demokratikus, az emberi jogokat tiszteletben tartó tűzparancs.

Meddig tartható fenn még ez a penetráns, ócska hazudozás? Ez az égbekiáltó igazságtalanság és kettős mérce?
És meddig viselkedik még Európa nyálfolyató hülyeként?
Na, ezek a lényeges kérdések. És ameddig feltesszük őket, válasz nélkül, a menekültek áradata egyre csak nő. Most, ebben a pillanatban is…

(P. S.: Természetesen a gyarmatosítás legalább olyan mértékben felelős a kialakult helyzetért, mint a felelőtlen és ostoba amerikai és európai politika. Ezért ebből a szempontból valóban igazságos a kvótarendszer. Mégpedig úgy, hogy az egykori gyarmattartó birodalmak gyarmataik nagysága szerint legyenek kötelesek befogadni a menekülteket.

Az Osztrák–Magyar Monarchia gyarmata a Ferenc József-föld volt. Kötelesek vagyunk tehát haladéktalanul befogadni 307 rozmárt. Támogatom.:) :) :)
                                          

     Tudnotok kell, a nyugati TV. adók
NEM ADNAK ANYAGOT A MIGRÁLÁSRÓL,
                          MINT AHOGY
            az RTL, ATV, CSIGA2 SEM!!!!!
                                                       Üdv:R.
​​
Szigeti Rózsa