Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. május 7., hétfő

23.020 - TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT > 2018. május 08-án 00.00 órától a szükséges ideig, de legkésőbb 2018. május 08-án 11.00 óráig Budapest V. KERÜLET KIJELÖLT RÉSZÉRE...!


Feladó:
​​
​​
Nemzeti 
Hírhaló <hirhalo@nemzetihirhalo.hu>
Dátum: 2018. május 7. 6:52
Tárgy:
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT > 2018. május 08-án 00.00 órától a szükséges ideig, de legkésőbb 2018. május 08-án 11.00 óráig Budapest V. KERÜLET KIJELÖLT RÉSZÉRE...!
Publicus: a megfélemlítésnek köszönhető a Fidesz győzelme - 
Menyhért Péter: Sajna a korrupt ''ellenzékiek'' gyávák voltak a vitához! - 
Devizaadósok kormányzati és bírósági átverésének bizonyítékai
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


2018 május 0
​7​
.
Nemzeti 
Hírhaló 


TEK intézkedés
TEK
​--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Publicus: a megfélemlítésnek köszönhető a Fidesz győzelme
2018. április 30. HÍR TV

A megfélemlítés, a választási rendszer és az ellenzéki összefogás kudarca miatt újrázhatott a Fidesz április 8-án - ez derül ki a Publicus Intézet legfrissebb felméréséből, amit a Vasárnapi Hírek megbízásából készített, két héttel a választások után.

Az összes válaszadó majdnem fele szerint nem történt komolyabb csalás, az ellenzéki szavazók háromnegyede viszont úgy látja, hogy csalással nyertek a kormánypártok - legtöbben a választási informatikai rendszerrel kapcsolatos leállásokat említették, de egyharmad szerint a határon túli szavazók beutaztatása, illetve átjelentése esetében történt csalás.
A választók több mint fele, az ellenzékiek háromnegyede úgy gondolja, hogy a baloldali ellenzék sikeresebb lehetett volna egy még szorosabb együttműködéssel, amely a megkérdezettek szerint elsősorban az LMP és a Jobbik miatt nem jött létre.

Kapcsolódó:
Orbán Viktor rendszere a teljes korrupcióba és a leszakadásba vezet"Orbán Viktor rendszere a teljes korrupcióba és a leszakadásba vezet" (hirtv.hu)
Szegedi Civil Háló néven pártok nélküli politikai mozgalom alakult Szegeden. A szerveződés mai demonstrációján elhangzott: a szélsőjobboldali diktatúrát építő Orbán Viktor rendszere a teljes korrupcióba és a leszakadásba vezet. A szónokok követelték a csatlakozást az európai uniós ügyészséghez, és a média felszabadítását a kormánypropaganda alól. A felszólalók kijelentették: a kormány semmit sem tett a mélyszegénység csökkentéséért az elmúlt 8 évben. "Azt látjuk, hogy a fideszes helyi képviselők nem örülnek akkor, amikor az állampolgárok megkeresik őket a problémáikkal vagy jelzik az ellenérzéseiket."
Négy egyház is megszentelte az új Diósgyőri StadiontNégy egyház is megszentelte az új Diósgyőri Stadiont (sztarklikk.hu)
Elkészült Miskolc új ékköve a Diósgyőri Vasgyárak Testgyakorló Köre - vagy, ahogy ma hívják: DVTK - új stadionja. Az ünnepélyes avatásra még várni kell, de sportbarátok már birtokukba vehették. Az új Diósgyőri Stadiont április 26-án egy tesztmérkőzésen próbálták ki, amelyen a DVTK 2010/2011-es idényben NB II-es bajnokságot nyert csapata és a Mezőkövesd hasonló 2011-es együttese lépett pályára. A gálameccs 4-1-es hazai győzelemmel zárult. Egy órával az új stadion első mérkőzése előtt felszentelték a pályát, Hangó István református lelkész, Buday Barnabás evangélikus esperes, Mikola Vince római katolikus főesperes, és Tóth Ferenc a görög katolikus egyház ökonómusa volt ekkor a főszereplő.
Fidesz: Minket ért a legnagyobb sérelem, több ezer szavazatot nem vettek figyelembeFidesz: Minket ért a legnagyobb sérelem, több ezer szavazatot nem vettek figyelembe (atv.hu)
A Fideszt érte a legnagyobb sérelem a szavazatok összesítése során, a Kúria döntésével elvettek a párttól feltételezhetően több ezer szavazatot és egy parlamenti mandátumot - mondta Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-nek. Hidvéghi Balázs szerint az Alkotmánybíróság csütörtökön kimondta, hogy a Kúria döntése "jogsértő és törvénytelen" volt. Ezzel a Kúria egy, feltehetően a Fidesz által elnyert mandátumot gyakorlatilag elvett a párttól - fűzte hozzá.
Szili Katalin: nem értem, miért olyan nagy probléma a kivándorlásSzili Katalin: nem értem, miért olyan nagy probléma a kivándorlás (sztarklikk.hu)
Ismét rendkívül szórakoztató interjút adott a kormány lakájmédiájának az MSZP egykori elnökhelyettese. Szili Katalin amellett, hogy úgy gondolja, csak akkor lesz valódi baloldali párt Magyarországon, ha azt Orbán Viktor megszervezi, most annak a véleményének is hangot adott, hogy semmi baj nincs azzal, hogy a fiatalok elmennek az országból. "Vissza kellene térni a népi, nemzeti gyökerekhez, amelyeket sosem próbált még ki a baloldal, mert az elmúlt 25 évben mindig fontosabb volt a balliberális attitűd" - mondta Szili Katalin miniszterelnöki megbízott az Echo TV Napi aktuális című műsorában.
Orbán azonnal alkotmányt módosítOrbán azonnal alkotmányt módosít (444.hu)
A kormánypárt kihelyezett frakcióülésén megválasztották frakcióvezetőnek Kocsis Mátét, és ő ezt követő első sajtótájékoztatóján azonnal be is jelentette, hogy az új frakció rögvest a 7. alkotmánymódosítás napirendre tűzésére tesz majd javaslatot. A 7. alkotmánymódosítás 2017-ben nem ment át a parlamenten, miután a Fidesz addigra elveszítette alkotmányozó többségét, a Jobbik pedig végül kihátrált az együttszavazásból, mert ragaszkodtak volna hozzá, hogy a szöveg ítélje el a letelepedési kötvényügyleteken keresztül az országba érkező bevándorlókat is.
Lemondott a Momentum elnöksége - kifulladt a lendület...Lemondott a Momentum elnöksége - kifulladt a lendület... (facebook.com)
A Momentum elnöksége lemondott a párt választás utáni első küldöttgyűlésén. Az elnökség azt vállalta, hogy bejuttatja a pártot a parlamentbe, ám Fekete-Győr András vezetésével mindössze a szavazatok 3 százalékát szerezte meg a Momentum.

*
Menyhért Péter: Sajna a korrupt "ellenzékiek" gyávák voltak a vitához!

Kedves Tari Tamás!
A tegnapi "AKKOR BESZÉLJÜNK A MANDÁTUMOK ÁTVÉTELÉRŐL!" című irományod kapcsán egy kérdés merült fel bennem.
Vajon, játsszanak-e továbbra is fidesz-demokrácia szerűséget a mi bőrünkre, a mi pénzünkön?
Én nem foglak ezért sem "hazaáruló"-nak, sem "kollaboráns"-nak tartani - a minősítésed elvégzed te magad.
Az internet népe - és igen, AZ olvasóitok egy része is -jogosan kattog azon, hogy mennyire adják el a MI jövőnket azok a megvett, pénzéhes ellenzékinek csúfolt pártocskák, amelyek hajlandók beülni a Fidesz "látszat-parlamentjébe".

Mit mondanak az általad lenézett hétköznapi emberek, "botcsinálta jogászprofesszorok, akik általános iskolás logikával képesek lennének lemondani a magyar demokrácia utolsó megmaradt bástyájáról"?
2004. a gyurcsány-orbán mikrodiktátorok hatalomátvétele óta már csak a rendszerváltó elit "őfelsége ellenzéke" jellegű kollaborációja tartja fenn a "demokrácia látszatát" - nincsen "utolsó megmaradt bástya"
.

Próbáljunk meg végre józan paraszti ésszel, logikusan gondolkodni.
A demokrácia alapja az általános, egyenlő választójog és a tisztességes választási eljárás.
A képviseleti demokrácia alapja a megkérdőjelezhetetlen, tisztességes választás
Morális és nem büntetőjogi kérdés.

A teljes társadalmi elfogadottság alapvető - nem a többség az alap - a demokrácia a teljes társadalomé.
A Fidesz választási rendszere amerikai mintájú kétpárti - a magyar többpártrendszertől idegen.
Nem fogja torzítani a 2014-ben alkalmazandó új választási rendszert, hogy nemcsak a vesztes képviselőjelölteket, de a győzteseket is kompenzálni szeretné a Fidesz - állította a szisztéma kidolgozásával megbízott Áder János 2011 októberében.
Ezzel szemben: 1,6 Mszp-Párbeszéd; 1,8 DK; 2,2 Jobbik és LMP, 2,3 Együtt, 6,1 Momentum szavazat egyenlő 1 azaz egy Fidesz-Kdnp szavazattal!!! Egyértelmű diszkrimináció!
Már 2014-ben előfordultak választási csalások - ahogyan ezt a Kúria ítéletei mostanában (4 évvel később!) ezt bizonyították.

Jellemzően az ellenzéki
2018-ra időközben rendszerszerűvé bővítette a kormányzó fidesz a csaló választást, elsősorban a médiumok szinte teljes körének megkaparintásával, és bűnös média manipulálással; másodsorban a korrumpált külföldi magyarok tisztességes szándékával visszaélve.
Felesleges említeni a sok tucatnyi technikai és informatikai "hibát", "anomáliát" és "tévedést".
Hungarikum, hogy az egyoldalúan fidesz jogorvoslati rendszer a jelentősebb kifogásokat érdemi vizsgálat nélkül; a sok kisebb tételt aprózva-felszalámizva utasította el, mivel azok egyenként nem befolyásolták a "választás" eredményét

NEM MENTEM SZAVAZNI!
Nem kényelmességből, vagy a fidesz támogatásáért, hanem azért, mert már hányigerem van a magyar politikum szereplőitől.
Véleményem szerint 8-án rendszerszintű kormányzati választási csalás történt, amit azonban a még mindig demokráciát játszó úgynevezett ellenzékiek nem támadnak megfelelően csak azért, hogy továbbra is a húsosfazék mellett üljenek.

Két lényeges gondolat a döntésem alátámasztására:

1. A hatalom a fidesz-választási rendszerét tartja fenn, ami összeegyeztethetetlen a demokrácia elveivel; konkrét "majdnem kékcédulás" jellegű választási csalások tömegét alkalmazták; a fidesz-választás finanszírozási rendszere kimeríti a Btk hűtlen (közpénz) kezelési tényállását és a kamupártok jelentős részének ajánlás-közokirat hamisítását.

2. Az úgynevezett ellenzékiek a demokrácia elveivel össze nem egyeztethető módon marakodtak a pártpénzekért és a parlamenti székekért (olcsó rántott hús a büfében). A fidesz elleni "közös ország" fellépésnek csak két esélye volt. Az első, amikor kidolgozták az arányos választási rendszert, amit a fidesz-parlament tárgyalni sem volt hajlandó. Álláspontom szerint erre hivatkozva az összes nem kormányzati képviselőnek vissza kellett volna adnia a képviselői megbízatását, és a nemzetközi nyilvánosság előtt az országgyűlés azonnali feloszlatását kellett volna követelni. Sajna a rántott hús fontosabb volt. A második demokrata lehetőség az egység megteremtésének egyedüli módja a Róna Péter által mondott VÁLASZTÁSI PÁRT lehetett volna, melyben minden ellenzéki párt feladja saját nevét és pártpénzét a demokrácia érdekében. Ez lehetőséget adott volna az arányos választási rendszer elfogadása után egy azonnali új választás kiírására, ami után már a demokrácia versengő pártjai indulh attak vo lna.

A Rendszerszintű csaló választás tényállási elemei 
A rendszerszintű választási csalást az orbán-rákosi viktor-mátyás már 2015 óta módszeresen építette. Amit migráns-soros kampánynak neveztek, az tisztán a média bűnös manipulációja! Hallhattátok pszichológiából és szociológiából a bűnbakképzés bűnös eszközeit. Azt például, hogy akit módszeresen és hazugsággal bombáznak, akkor egy idő után már a hazugságot hiszi valóságnak, nem azt, amit lát, amit tapasztal. A magyar választól egyharmada - közel 3 MILLIÓ szavazó - objektíve nem is juthatott más információhoz, csak a Kossuth rádió, az MTV1 és a TV2 hazugság áradatához! Ha józan ésszel számolok, akkor a fidesz 2,6 milliójából legalább 1 millió az átvert, pszichés hazugságtól szenvedő ember; legalább 300 ezer a külföldi korrumpált magyar, és legalább ennyi lehet az ajánlásokkal-kamupártokkal-konkrét kékcédulás csalásaitokkal becsapott szavazó.

Kedves Tari Tamás!
Ugye nem érted, hogy egy csalásnak sohasem lehet legitim eredménye?
A legitim új választást csak az utca, a népharag, nem pedig a nem létező magyar jogállamiság törvénye írhatná ki!
Szerinted azokat a százezreket érdekli, hogy mit akar a fideszes irányítás alatt álló Nemzeti Választási Iroda vagy a Nemzeti Választási Bizottság?
Ha most nem írnak ki új választást, akkor majd a meglopott és megalázott tömeg fogja ÁVHs-nak tekinteni a fidesz jeleseit.
Hogy a fenébe beszélhetsz "közjogi rendszer" működéséről egy olyan országban, ami már 2014 -óta bankármaffia államként működik; ahol nem létezik ügyészség, mert a poltpetyus biztosítja a bűnöző vezetők érinthetetlenségét?
A szavazók nem juttatták őket csalás résztvevőjeként a Parlamentbe!
A nép képviseletét egy csaló hatalom pénzén nem lehet ellátni.
Az ellenzékiek "választása" nem parlamenti buli munkahelyről, hanem a korrupt hatalom leváltásáról szólt!

Tisztességes ember nem hajlandó aláírni a csalók munkaszerződését-
8 éve tapasztaljuk, hogy parlamenti jelentéktelen ellenzéki pártok semmit nem képesek megakadályozni.
A pártok tanulják meg, hogy a tagságuk fedezze a szervezet fenntartását - ne csak mindig az adófizetők zsebéből nyúlják le a pénzt.


Azt is tartsuk már észben, hogy egyéni győzelmek nem egy csaló hatalom fenntartásáért születtek.
Hazugság azt állítani, hogy "ha az ellenzéki pártok kimaradnának az Országgyűlés munkájából, a Fidesz demokratikus ellenőrzésének utolsó és legközvetlenebb módja is megszűnne," hiszen ezt a munkát évek óta csak az oknyomozó független újságírók voltak képesek ellátni.

A legfontosabbat pedig tényleg ne tévessze már szem elől senki: a Fidesznek az idei év is elég lesz ahhoz, hogy megmásíthatatlan károkat okozzon a magyar népnek!
Haver! Ugye te nem tudod, hogy a szerinted győztes képviselők hányszor szegték meg büntetlenül az esküjüket? Néhányat én még a bíróság előtt is tudok bizonyítani. :)
Én - és nagyon remélem, hogy velem együtt a demokrata érzelmű polgárok többsége - nem arra szavaztam, hogy a honanyák és honatyák igazolják a róluk szóló sztereotípiákat, és a parlamentbe beülve tényleg ne csináljanak semmit.


A valódi kötelességük, hogy a nép élére állva kiharcoljanak egy tisztességes választást!
Mert enélkül tényleg csak díszellenzéket nyert a Fidesz, aminek semmi értelme.

Ja, és ha már kénytelen vagyok a Közösségi Feljelentésbe Dr. Áder János Köztársasági Elnök, Orbán Viktor Miniszterelnök, Kövér László Házelnök, Dr. Semjén Zsolt, Trócsányi László, Lázár János, Varga Mihály, Rétvári Bence, Dr. Répássy Róbert, Gulyás Gergely, Rogán Antal köztörvényes bűnözők mellé felvenni a 65 korrupt választási csaló képviselőt is felvenni. 

Remélem, hogy majd az FBI, az Interpol vagy a európai korrupció ellenes személyek megállapítják a felsoroltak szerepét a pénzhamisításban, terrorizmus finanszírozásában és a választási csalásban.
(Facebook)



DEVIZAADÓSOK KORMÁNYZATI ÉS BÍRÓSÁGI ÁTVERÉSÉNEK BIZONYÍTÉKAI 

FELSZÓLÍTÁS DR. ORBÁN VIKTORHOZ ÉS DR. DARÁK PÉTERHEZ!

Miniszterelnök úr! Elnök úr! Devizaadósok!

BIZONYÍTÉKOT szolgáltatok arra, hogy az ide csatolt lefotózott számításaink alapján a hitelezők (pénzügyi intézmények) deviza-nyilvántartású fogyasztói kölcsönszerződésből eredő követelései alapjául szolgált szerződések nem kölcsönszerződések, hanem a törvényi részletes elszámolás adatainak fx-függvényre történő felvitele és a függvény megfelelő paraméterezése alapján kimutatható devizapár árfolyamfogadás, vagyis olyan szerencse-kötelem, amely a magyar magánjog alapján bírósági úton (bírósági végrehajtás útján) nem érvé nyesíthe tő. Az ide fotózott és reprezentative kiválasztott négy "devizakölcsön" számításából elhagytam az fx-függvény paraméterezését és magyarázatát, így csak a végeredmény oldalát fotóztam. Eszerint mind a négy ügyben 98-100% a a törvényi elszámolás adatainak felhasználásával számított árfolyamfogadás (szerencse-kötelmi) tartalom (a további ügyek is ezt mutatják). Ezekkel a tényekkel szembe menni nem lehet, hanem le kell belőlük vonni a helyes jogi következtetéseket.

KÚRIA ELNÖKÉT FELSZÓLÍTOM, hogy a Bszi. alapján haladéktalanul hívja össze a Kúria Polgári Kollégiumát, mint Jogegységi Tanácsot és ahhoz rendelkezésükre bocsátom valamennyi általam ellátott ügyben elvégzett hasonló devizapár forex-trade számítást és alapjául szolgált törvényi részletes elszámolást, amelyből következően a bírósági igazgatási jogkörben több ezer milliárd károkozás vagy károkozó veszélyhelyzet folytán haladéktalanul helyezzék hatályon kívül a devizaalapú fogyasztói szerződéseket kölcsönszerződésnek minősítő - egyebekben pénzügyjogi alapokat teljességgel nélkülöző és néhány szobatudós által összeállított - 6/2013 PJE, 2/2014 PJE, 1/2016 PJE határozatokat, egyidejűleg állapítsák meg, hogy ezekhez az ügyletekhez állami kényszer nem rendelhető, azokból eredő és a devizaadósokkal szemben támasztott követelések bírói úton (bírósági végrehajtás útján) nem érvényesíthetők és a felek (bankok és hitelezők) egymás közötti önkéntes elszámolásának, valamint a devizaadós ok állam i kártalanításnak lehet helye. Ez felel meg a jogtudományi paradigmának és a tételes jognak. Önök bírói műhibával ezen szerencse-kötelmeket a bírói útról nem terelték el, a műhibás állásfoglalásuk 2013-óta utasításos bírói önkénynek tette ki a konkrét ügyekben eljáró bírókat és a bírói függetlenséget. A műhibás állásfoglalásaik egyben olyan előnyök nyújtása a hitelező pénzügyi intézményeknek, amely - más következmények mellett - megalapozza a Kúria személyiségi jogsértését és az unió hitelviszonyokra vonatkozó alkalmazása során megalapozza az Európai Unió Alapjogi Charta alapvető jogok megsértését is. Önök bírósági igazgatási jogkörükben eljárva hozott műhibás jogegységi határozataikkal az adósokat az egyenlő bánásmód követelménye, a hátrányos megkülönböztetés tilalma személyiségi, a szolgaság (adósszolgaság) tilalma, a hatékony fogyasztóvédelem alapvető jogokat sértettek. Önök a jogdiktatúra bírósági csúcsszervévé váltak. Nem is értem hogyan vehetnek föl bírói lekiismeret nélkül n aponta bírói talárt, ezzel önmagukkal kell elszámolni. Felróhatóságukat egyetlen esetben csökkenthetik, ha a PSZÁF/MNB elhallgatta Önök elől a deviza-nyilvántartású szerencse-kötelem elszámolásának adatait, amelyből le lehetett volna vonni a naturalis obligatio jogi következtetést, de ekkor is fennmarad a hanyagság (negligentia) felelősségük, mert nem a tőlük elvárható szakmai mérce szerint jártak el, nem szerezték be a megfelelő elszámolási adatokat és ezen alapuló könyvszakértői szakvéleményeket. Bejelentem, hogy a fentiekre tekintet nélkül ügyfeleim nevében a Kúria elleni pert a jövő héten megindítom (törvényszék, ítélőtábla, alkotmánybíróság, európai emberi jogi bíróság), így az csak alkotmánysértéssel (saját ügyében eljáró felülvizsgálattal) kerülhet a Kúria elé. Bejelentem azt is, hogy az EU intézményei elleni pert is megindítom, amelyben az árfolyamfogadást bizonyítom, mert a Brüsszel-Budapest bírói tengely folytán Luxembourgban is nélkülözik a szerencse-kötelmi elem vizsgála tát.

MINISZTERELNÖKÖT FELSZÓLÍTOM, hogy az ide csatolt és árfolyamfogadás szerencse-kötelmet igazoló számítások, valamint ezt nélkülöző Kúria műhibás állásfoglalásai alapján előterjesztett devizatörvényeket haladéktalanul helyezzék hatályon kívül és az állam kártalanítsa a devizaadósokat, mert ez felel meg az alkotmányos követelményeknek. Az Ön tevőleges közreműködésével létrehozták az Állam és a Bankszövetség paktumát, amelynek alapján az árfolyamfogadási szerencse-kötelemből piaci árfolyamon kiszállást biztosítottak a bankoknak és az MNB devizatartalékából a bankokat forintosítva otthagyták a devizaadósok szerencse-kötelemből felhalmozódott árfolyamveszteségét és azt bírósági úton hagyták és a mai napon is hagyják érvényesíteni (végrehajtások, kilakoltatások). EBRD paktumot is Ön aláírta, ezzel az árfolyamveszteséget a bankokra nem engedi terhelni. Az a baj, hogy Önt vagy félretájékoztatták vagy nem ért a tételes joghoz, mert itt kormányfői asszisztálással a devizaadósok - c saládjai k révén mintegy négymillió devizaadós - teljes vagyonfosztásában működik közre. És most tegyük félre az ügynek azt az aspektusát, hogy kinek az érdeke a lakosság infrastruktúrájának, elemi létfeltételeinek (lakásának) elvonása. Nyilván oda senki nem akar beköltözni, de felvásárolva és befektetési alapokban forgatva házgyárakat és új lakásokat lehet a betelepülőknek építeni. ismeri véleményemet, hogy Soros-menekült-terv hazánkra nincs és az Európai Unió pedig alkotmányos rendünk része, az nem minősül ellenségnek, viszont ezen megtévesztések rejtése alatt Ön a Visegrádi-négyek (közép-európai folyosó országai, köztük hazánk) és Izrael betelepülési, pénzügyi, gazdasági ás államuniós törekvéseinek hordozója (amit alátámaszt, hogy az Ön kezdeményezésére a Visegrádi-négyek legközelebbi ülése Izraelben lesz ...).

DEVIZAADÓSOKAT FELHÍVOM, hogy tömegesen ismerősként csatlakozzanak a civil jogvédő facebook oldalamon https://www.facebook.com/kriston.ugyved meghirdetett "devizaadósok szögesdrót mögött - devizaadósok kiszabadítása" 197 járásban induló, majd a fővárosban folytatódó devizameneteléséhez. A választások megmutatták, hogy a devizaügyet senki nem kívánja megoldani, néhány ellenzéki párt időnként a hajánál fogva szavazatokért előrángatta ugyan, de azt komolyan venni nem lehet, ezidáig nyolc éve vezetgetnek benneteket. Ha nem csatlakozol, maradj otthon és várd a kilakoltatásodat (annyi jogod van, hogy a kiürített és teherautóra rakott ingóságaidat megmondhatod hová szállítsák és ha nincs hová egy raktártelepen kötsz ki).

Dr. Kriston István
civil jogvédő állampolgár


Kapcsolódó:
AKKOR BESZÉLJÜNK A MANDÁTUMOK ÁTVÉTELÉRŐL!Akkor beszéljünk a mandátumok átvételéről! (alfahir.hu)
Sejtem, hogy emiatt sokak szemében "hazaáruló" és "kollaboráns" leszek, de nem érdekel, emellett az elmebaj mellett már nem tudok szó nélkül elmenni. Az internet népe - és igen, olvasóink egy része is - azon kattog az elmúlt hetekben, hogy vajon mennyire kompromittálja magát morálisan az az ellenzéki párt, amelyik "hajlandó beülni a Fidesz látszat-parlamentjébe". Elárulom: semennyire.
Már jövök fidesz ! Élő rendőr kordont alkotó honfítársaim !Már jövök fidesz! Élő rendőr kordont alkotó honfítársaim! (web.facebook.com)
Ti a népre eskűdtetek nem a fideszre. Nektek is van rokonotok, családotok akiknek számit a jövő. Kérek minden honvédőt, tagadja meg diktatúrát! Szolgálja hazáját és védje népét! SZEBB JÖVŐT!
Élő rendőrsorfal lesz a kordonok helyett a Parlamentnél május 8-án!Élő rendőrsorfal lesz a kordonok helyett a Parlamentnél május 8-án! (olkt.hu)
Van rá esély, hogy nem fémkerítés, csak szalagkordon lesz rendőrsorfallal a hermetikusan lezárt Parlament körül kedden az Országgyűlés alakuló ülésekor, azt pedig nem tudja "elbontani" az ellenzék - értesült több forrásból a Zoom. Ha így lesz, nemcsak a külső oldalon álló demonstrálók nem férhetnek az egyenruhások miatt a szalaghoz, tehát nem juthatnak be a térre, de még a mentelmi joggal bíró parlamenti képviselőknek is meg lesz kötve a kezük (legalábbis jogilag): amíg ugyanis egy "magára hagyott" fémkordont felkaphatnak és arrébb tehetnek, a rendőröknek ők sem "mehetnek neki", vagyis ők sem férnének a szalagkorláthoz.
A TEK-et is bevetik a tüntetők ellen május 8-ánA TEK-et is bevetik a tüntetők ellen május 8-án (sztarklikk.hu)
A Mérce vette észre a Terrorelhárítási Központ (TEK) honlapjára az utolsó pillanatban, pénteken felkerült dokumentumot egy személy- és létesítménybiztosítási döntésről, amelynek a tanúsága szerint a testület 2018. május 8-án 00:00 órától a szükséges időre, de legkésőbb 2018. május 8-án 11:00 óráig lezárja a Kossuth teret és a környékét. Az Országgyűlés ezen a napon, jövő hét kedden tartja az alakuló ülését, az Orbán-kormány pedig érezhetően tart az ellenzéki tüntetésektől, a lezárások körül ugyanis napok óta tart a huzavona. Péntek délután a társaság a Szabadságjogokért bejelentette, hogy a bíróság hatályon kívül helyezte a rendőrségi tilalmat, így Kossuth teret körbezáró kordon köré lehet élőláncot vonni.
A TEK is körbezárja a Kossuth teret május 8-ánA TEK is körbezárja a Kossuth teret május 8-án (zoom.hu)
Május 4-én kelteztek egy dokumentumot, ami felkerült a TEK honlapjára, miszerint 2018. május 8-án 00.00 órától a szükséges ideig, de legkésőbb 2018. május 8-án 11.00 óráig gyakorlatilag körbezárják a Kossuth teret - szúrta ki a Mérce. Ráadásul nem csak a teret zárják le, hanem kb. a belváros negyedét. Azon a napon, az országgyűlés alakuló ülésének a napján, egymást fogják érni a demonstrációk a Kossuth téren, eredetileg a Parlament köré tervezett élőláncot is letiltották, de a TASZ megtámadta a bíróságon a rendőrség határozatát és mégis meg lehet tartani. Délelőtt tízkor a Civil Ellenzéki Kerekasztal is demonstrál. Így a TEK lezárása a fent említett élőláncot és a délelőtti demonstrációt fogja érinteni.
Bencsik már a hadsereget vetné be magyar állampolgárok ellenBencsik már a hadsereget vetné be magyar állampolgárok ellen (b1.blog.hu)
bencsik.jpgOrbán Viktor testi épségéért remeg Bencsik András hálatelt, kis szíve. Olyannyira, hogy akár a hadsereget is bevetné magyar állampolgárok ellen, csak baja ne essen kenyéradó gazdájának. A bérrettegés egy újabb magaslatára érkezett a propagandista békemenetelő. Áder János, e bajszos alak szavára május 8-án megalakul az új parlament. Összetétele ismerte: a választási csalásokkal tarkított voksoláson ismét megszerezte a kétharmados többséget a Fidesz, vagyis az új t. ház (a hiba szádékos) ellenzéket csak nyomokban tartalmaz majd. Ennek ellenére - vagy épp ezért - nagyon is van ok a rettegésre és rettegtetésre. Az ünnepélyes alkalom lehetőséget biztosít majd arra is, hogy Orbán Viktor immár negyedik kormányát megalakítsa.
Erőszakkal vetettek véget az ellenzéki tüntetéseknek OroszországbanErőszakkal vetettek véget az ellenzéki tüntetéseknek Oroszországban (hirtv.hu)
Könnygázzal és gumibottal oszlatták fel több városban a nem engedélyezett kormányellenes tüntetéseket Oroszországban. Több mint ezer ellenzéki tiltakozót vettek őrizetbe a hatóságok, köztük Alekszej Navalnij ellenzéki politikust. Az úgynevezett "putyini cárizmus" ellen demonstráltak Oroszország-szerte, két nappal az elnök újbóli beiktatása előtt. "Most láthatjátok. Azt mondják, hogy ez a város, Moszkva Putyiné. Igaz ez? Azt mondják, hogy ez a város a polgármesteré. Igaz ez? Kié ez a város?" - tüzelte az egybegyűlteket Alekszej Navalnij ellenzéki politikus. "A miénk" - hangzik a tömeg válasza. Végül a rendőrök őrizetbe vették, és kezénél-lábánál fogva elcipelték az ellenzékit a Puskin térről.

 
Erre a címre> <
jozsef@kutasi.eu> vagy 
 
kérem a közleményeket, 
tájékoztatókat, üzeneteket, megivókat,és a személyes leveleket!
http
://kutasi.blogspot.com