Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. november 1., vasárnap

3.773 - A HEGYVIDÉKI Trianon Társaság: ...2011 után további 99 évig külföldiek (más uniós országbeli állampolgárok) ne vásárolhassanak termőföldet Magyarországon.

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: péntek, 2009. október 30. 00:46
An: Kutasi József
Betreff: A HEGYVIDÉKI Trianon  
Társaság Nyilatkozata -

 

NYILATKOZAT !
A HEGYVIDÉKI Trianon Társaság


követeli az Európai Uniótól, az Európai Parlament 736 tagjától, az Európai Bizottságtól (a közösségi alapszerződések őrétől és végrehajtójától), az Európai Unió Tanácsától, (az Európai Unió másik jogalkotó szervétől), hogy amennyiben Csehország a Lisszaboni Szerződés ratifikációs okmányainak aláírása ellenében felmentést kap az európai emberi jogi charta hatálya alól, (figyelmen kívül hagyva az Amszterdami Szerződésben (a Szerződés 6. cikke) foglaltakat, az emberi jogokat és azokat az alapvető szabadságjogokat, amelyek az Európai Unió alapjául szolgálnak, a Nizzai Szerződésben foglaltakat (emberi jogok megsértése, Szerződés 7. cikk (1) bekezdése)
ebben az esetben a Magyar Nemzetnek és Magyarországnak,

  • Adjon felmentést és mondja ki, hogy az 1920. június 4-ikei versailles-i szerződés (Trianon) a magyar nemzetre gyakorolt erőszakos, kényszer hatása alatti diktátum volt, ezért semmis!
  • Adjon felmentést és mondja ki, hogy az 1947. február 10-ikei párizsi szerződés (II. Trianon) a magyar nemzetre gyakorolt erőszakos, kényszer hatása alatti diktátum volt, ezért semmis!
  • Adjon felmentést és mondja ki, hogy Magyarországon a diktatúra időszakában az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károkat (akkori érték szerint 1600 Milliárd Ft.) a Magyar Állam térítse meg a kisemmizetteknek, és mondja ki, hogy az 1991. évi XXV. törvényben a tulajdonviszonyok rendezése érdekében, az állam által az részleges kárpótlásról szóló törvény semmis. (Megj. 1990 és 2009 között Magyarországon közel 30.000 Milliárd Ft-nak megfelelő nemzeti vagyon tűnt el nyomtalanul!)
  • Adjon felmentést és mondja ki, hogy Magyarországon az 1991. november 4-én a Magyar Országgyűlés által elfogadott törvény ("lex Zétényi") NEM SEMMIS! amely a diktatúra alatt az önkényuralom által nem üldözött szándékos emberölés, halált okozó súlyos testi sértés és hazaárulás büntethetőségét tette volna lehetővé. 1992-ben az Alkotmánybíróság megsemmisítette a törvényt.
  • Adjon felmentést és mondja ki, hogy 2011 után további 99 évig külföldiek (más uniós országbeli állampolgárok) ne vásárolhassanak termőföldet Magyarországon.
  • -----------------------------------------------------------------------------------------------