Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 23., kedd

5.073 - Kövér: Szükséges az összefogás az MSZP-vel

From: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@fw.hu>
Date: 2010. március 23.
Subject: Kövér: Szükséges az összefogás az MSZP-vel -
To: Kutasi József <antal@jozsef-kutasi.de>

Kövér: Szükséges az összefogás az MSZP-vel
2010-03-22 16:26 barikád.hu

Kövér László szerint erkölcsi, szellemi válságban van az ország. A Fidesz választmányi elnöke szerint ennek ellenére is lehetséges az összefogás az MSZP-vel, ha a szocialisták "megbánják bűneiket".

Kövér vasárnap Csongrádon a Kisgazda Polgári Egyesület ülésén beszélt pártja választások utáni elképzeléseiről. A választmányi elnök szerint a leltárkészítés, a rendteremtésés az elszámoltatás után nem kizárt az együttműködés az MSZP-vel.

A politikus szerint a két párt összefogása "szükségesnek látszik", amennyiben a szocialisták "legalább az elmúlt nyolc évről számot tesznek, megvallják a bűneiket, meg is bánják, és kérik az önök bocsánatát." A jelenlegi hatalom elszámoltatásról, és felelősségre vonásáról a fideszes vezető nem beszélt.

MTV Híradó - barikad.hu

Kövér az MSZMP Társadalom Tudományi Kutatóintézete munkatársa volt 1989-ben, tehát a kommunisták legfőbb ideológiai szervezetében. Onnan küldték, ejtőernyőztek át a Fideszbe, ezért volt Titkosszolgálati miniszter. Ő semmi más, mint a Kunbélás rezsim újabb átmentési kísérletének személye. Mi más bizonyítja jobban, hogy nem lehet törvényes módszerekkel intézkedni addig, amíg a kommunista titkosszolgálatokat és titkos szervezeteket nem számolták fel.
Geönczeöl Gyula