Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 26., péntek

5.121 - Pasztorfi Istvan: Szomoru lehet, mikor ebred a NEP es eltunoben a husosfazek !

From: Istvan Pasztorfi

Date: 2010. március 26.
Subject: Mi történt veled Vona?
To: Kutasi Jozsef



V e g e n c s a t t a n a z o s t o r !

Az utolso negy sorban.

A FUSZ vezerkara is oly alattomos modon rondit ala a Jobbik-nak, hogy csak a vegen buzlik el az iromanyuk. Vegig, csak sajnalkozva szomorkodnak azon, hogy VONA Gabor nem hivta meg Drabik Janost es mas nagytudasu, neves szemelyeket, peldaul kepviselo jelolteknek a Jobbikhoz.

Hosszasan forgatjak "szemeiket" es okotjak V. Gabort, hogy egyeduralkodasra tor, nem akarja, hogy a nagy "oregek" bearnyekoljak Ot. Bizonyara megerdemelnek, hogy jobban bevonjak Oket a Jobbik veraramaba, de ez az O dolguk, talan mert ifju gardaval akarnak bizonyitani, vagy mert nekik is meg vannak a kivalo szaktudasu tagjaik.

Minden esetre, legalabb magyar ugyekert kuzdenek, tisztesseges "fegyverekkel", nem ugy, mint a "nagy testver" Fidesz es irodeakjuk, Bayer Zsolt, akit a mocskolodasai miatt tomegek utaltak meg, kenyerado gazdijaval es a Fideszes megrendelokkel egyutt !

Kedves FUSZ-osok !
El kell ismerni : NAGY FUSZ-ok vagytok ! Ha igy folytatjatok, akkor lekorozitek Bayert, mocskos, kisstilu, szemet viselkedesben es irasban. Iromanyotok negy utolso soraban kiirjatok a lelki tragyatokat, mert erosen feljott a JObbik es ez nem smakkol sem nektek, sem kenyerado gazdiknak.

Szomoru lehet, mikor ebred a NEP es eltunoben a husosfazek !
Pasztorfi Istvan