Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 23., kedd

5.082 - "Társadalmi Tájékoztató Iroda"

Forrás: Magyarok Szövetsége

Megkezdte működését a Társadalmi Tájékoztató Iroda

A Magyarok Szövetsége Társadalmi Tájékoztató Irodáját azért hoztuk létre, hogy szakmai elemzésekkel, oktatási segédanyagokkal, tudományos ismertetőkkel, valamint a Magyarok Szövetsége által készített hivatalos dokumentumokkal tájékoztassuk Tagjainkat, és segítsük mindazok munkáját, akik lakossági fórumokat szerveznek, pártok választási fórumán részt vesznek, működtetik a Magyarok Szövetsége gazdasági társaságait és média-felületeit, valamint aktív közéleti szerepvállalásra készülnek az őszi önkormányzati választásokon.

A Társadalmi Tájékoztató Iroda oldalán megjelenő dokumentumok, elemzések, felhívások, szórólap- és plakát-tervezetek a Magyarok Szövetsége hivatalos irányvonalát képviselik. Az őszi önkormányzati választásokra való felkészítést szintén az Iroda bonyolítja le, az ezzel kapcsolatos felhívás és jelentkezési lehetőség már olvasható az Iroda oldalán.

A már elérhető tartalmak mellett hamarosan elindul a sajtó-figyelés és hírelemzés, az új 'Bölcsek Tanácsa' tagjainak bemutatása, a felsőházi szövetség létrehozására velünk kész szervezetek fóruma, valamint a Polgármesterek Klubja.

A Társadalmi Tájékoztató Iroda közérthető módon ismerteti Szakmai Tagozataink munkáját, bemutatja kulturális és szellemi eredményeinket, valamint cselekvő módon részt vesz az idei Magyarok Országos Gyűlésének megszervezésében és lebonyolításában is.

Örömmel vesszük az Iroda munkáját kísérő segítő szándékú hozzászólásokat, javaslatokat, kérdéseket az msz.ttiroda@gmail.com email-címen. Az irodában személyes megbeszélésre minden szerdán 16 és 18 óra között a Budapest, XV. kerület, Pázmány Péter út 29-33. szám alatt (MSz Központ) nyílik lehetőség.

Dr. Páli Jenő
Szakmai Tagozatok felelőse