Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. augusztus 24., kedd

6.082 - Forró Józsefné (írói néven: Torma Zsuzsanna): "Megihletett sokszor a tél varázsa"

Von: Forró Józsefné
Gesendet: csütörtök, 2010. augusztus 12 12:20
An: jozsef@kutasi.eu
Betreff: üdvözlet

 

Kedves Kutasi József!

 

Elnézését kérem a zavarásért. Véletlenül akadtam rá egyik versemre az Ön honlapján, amelynek a címe: "Megihletett sokszor a tél varázsa". Nagyon örülök, hogy tetszik Önnek ez a versem, hiszen ha nem így volna, akkor nem tette volna ki a honlapjára. Nem tudom, valamelyik magyar irodalmi honlapnak (napkorong.hu, vagy holnapmagazin.hu), melyeknek én magam is a tagjai közé sorolhatom magam, Ön regisztrált tagja-e. De úgy gondolom, hogy csak így tudta elérni a versemet. Egyébként minden versem, prózám és cikkem mindkét irodalmi honlapnál párhuzamosan megjelenik. A Holnapmagazin kiadásában három antológiában a tagtársaimmal együtt közös kötetünk is megjelent, ahol jó néhány versem így már nyomtatásban is olvasható. Az antológiák megvásárolhatók a Líra és Libri könyvesboltokban és megrendelhetők a holnapmagazin@freemail.hu , illetve a holnapmagazin@gmai.com  e-mail címeken.

 

Örülök, hogy egy Magyarországról elszármazott emberrel találkoztam a véletlennek köszönhetően. Egyébként sok tagtársam van olyan, akik közül egyik Spanyolországban, egy másik Svédországban, és megint van egy, aki Ausztráliában lakik. Közülük van, aki már régen, és van aki néhány évvel ezelőtt találta meg helyét a magyar határokon kívül. Velük is alkotásaikon keresztül és privátüzenetek révén nap mint nap tartjuk a kapcsolatot.

 

Remélem, kedves Kutasi József, Ön és kedves felesége, valamint gyermekei és unokái is jól vannak.

 

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Kaposvári Képzési Központjában dolgozom 2001 októbere óta folyamatosan, de úgy néz ki, hogy létszámcsökkentés miatt elmehetek korengedményes nyugdíjba. Igaz, hogy nem vagyok még annyira idős, de már 41 évnyi munkaviszony van mögöttem.

 

Üdvözlöm Önt, Önöket:

Forró Józsefné (írói néven: Torma Zsuzsanna)