Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. augusztus 30., hétfő

6.159 - Orbán Éva > Az LMP-nek adja maradék ajánlószelvényeit a Fidesz

From: Szász Lóránt
Date: 2010. augusztus 30.
Subject: SZEMLE : Megdöbbentő-törvénysértő
To: Kutasi József


Sent: Mon, August 30, 2010 2:26:08 AM
Subject: megdöbbentő-törvénysértő



Megdöbbentő, ha ez igaz! mert az LMP a drogliberalizáció, a "másság" és az idegenek betelepítését támogató párt.
 
Az LMP-nek adja maradék ajánlószelvényeit a Fidesz
Ajánlószelvényekkel tömné ki a terézvárosi LMP-t a VI. kerületi Fidesz.

A Kuruc.infót a Fidesz kerületi kampánystábjának névtelenséget kérő tagja arról tájékoztatta, hogy súlyos, de sajnos nem egyedülálló törvénytelenségre készül a kormánypárt. A Fidesz délben összeülő kampánystábja határoz arról, mennyi ajánlószelvényt adjon át a vártnál is gyengébben teljesítő Lehet Más a Politika helyi jelöltjeinek. A Fidesz bőven rendelkezik felesleges kopogtatócédulával, bár a belső ellentétektől megroggyant terézvárosi narancsosoknak nem úgy ment a gyűjtés, mint ahogy várták. Ennek ellenére a VI. kerületi fideszesek erősíteni akarják a társadalmi támogatottságát tekintve tavasszal a valósnál kétszer olyan jól szereplő LMP-t, mert első számú koalíciós partnerként tekintenek a Terézvárosban néger polgármesterjelöltet állító (még hivatalosan nem jelölt, nincs meg az induláshoz szükséges szelvénymennyiség) lámpaernyősökre.

Az LMP az eddigi adatok alapján megroppant még a fővárosban is. A Jobbik tavasszal Budapesten érte el a leggyengébb eredményt, de most sokkal jobban áll, mint az LMP. Ha péntekig a legtöbb LMP-s jelölt összegyűjti céduláit, s még Jávor Benedek is, akinek a kétharmada hiányzik, akkor az nem lehet másképp, mint hogy a kormánypárt sok ezer ajánlóval segíti csak Budapesten a zsidó kistestvérét.

A Fidesz előtt egy cél lebeg: hogy meggyengítse a Jobbikot. Budapesten még nem merik felvállalni azt, amit vidéken, hogy az MSZP-vel is összefognak a Jobbik ellenében, így a fővárosban az amerikai zsidó tőke által pénzelt LMP a Fidesz szövetségese.

A magyaroknak közös érdekük megakadályozni a kétharmad birtokában törvénysértő eszközökkel élő Fidesz-LMP koalíció nemzetellenes politikai játszmáját.

 Beküldte : Orbán Éva