Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 19., vasárnap

9.933 - Bene Gábor: Gyuri két éve van törvénytelenül fogva! S mi még nem vagyunk elég erősek, nem vagyunk sokan, sőt elegen sem!

Budaházy György már két éve van előzetes letartóztatásban
Szia!
2011. június 20-án hétfőn 16.00 - 18.00 óra között bejelentett demonstráció lesz a parlament előtt, melyen többek között szó lesz arról, hogy Budaházy György már két éve van előzetes letartóztatásban. Ha tudsz, mindenképp gyere el és értesíts erről az alkalomról minél több embert!
Köszönöm!
Budaházy Berni

Bene Gábor
Kedves Nemzettársam!

Gyuri két éve van törvénytelenül fogva! S mi még nem vagyunk elég erősek, nem vagyunk sokan, sőt elegen sem!

Nagyon fonos lenne, hogy a feltámadásra készüljön a nemzet! Ám ahhoz, nem elég az illegitim állam "törvénytelen törvényeinek" ismerete és kritikája. Sokkal inkább fontos lenne a TUDATOS felkészülés a feltámadásra!
Én azonban úgy érzem még arra sem készültünk fel, hogy most teszik a keresztre feszített nemzetünket a sírba, s nem érzékeli sok honfitársunk, hogy a feltámadás csak akkor jön, ha Isten és ember egyaránt akarja.
Elkészítettem, s ide másolom neked a 14 magyar stációt:

1. a hun-szkíta népeket - így a magyarságot is - a sátáni lelkű kufárság (pilátusi módon) ítéli halálra.

2. a parazitizmus megtapasztalása után, az őshazába visszatérők, Árpád nemzetségének vezetésével vállukra veszik a jézusi keresztet.

3. Koppány és Imre herceg halálával először esik el a nemzet a kereszt súlya alatt.

4. A Turul nemzetség férfiágának kihalása után találkozik a nemzet a Szent Korona védőerejével.

5. Utolsó szakrális királyunk Mátyás, megpróbálja a kereszt terheit megosztani Európával, de megölik!

6. A szenvedő országnak Werbőczy nyújt segélyt a szkíta eredetű hazai szokásjogok gyűjteményével.

7. Mohácsnál -a megosztottság és Fortunátus Imre kufársága miatt -, másodszor esünk el a kereszttel.

8. A nemzet megszólítja önmagát, s létrejön a független Erdély, a magyar megmaradás esélye. Ahol a két pogány között élő magyarságot a Szentkorona joghatósága, s szokásjogi rendje menti át a jövőnek.

9. A Habsburg hatalomvágy hatására harmadszor esik el az ország, miután a "felszaba-dúlt" Budáért hálából (az 1687. évi) pozsonyi országgyűlés lemond a szabad királyválasztásról és ellenállási jogáról. Még a Rákóczi szabadságharc is csak kis időre kényszerítette a Habsburgokat vissza az alkotmányhoz.

10. A kufárság - 1849 és 1919 között - megfosztja a függetlenségét biztosító birtokaitól a nemzetet, s az ún. kapitalista modernizációval, végképp letéríti a pénzügyi diktatúrát tagadó ősi ellenállás útjáról és szabad folyást enged a nemzet testére tapadó parazitizmusnak, amely legyengíti, megosztja erejét.

11. Trianonban keresztre feszítik a magyarságot, s bár 25 évig még életjelt mutat a kereszten, de jön az újabb "felszaba-dúlás"....amelyet 11 év haldoklás követ...majd egy végső isteni szikra: 1956.

12. A világnak ismét példát mutató nemzet legjobbjainak elűzése és kivégzése okán kiszenved a kereszten. Meghal vele az ősi erkölcs. Szociális álarcban erősödik fel a pénzügyi diktatúra. Majd a kommunistának becézett bolsevik rablóbanda bevezeti újra a nekik tejelő, ún.: kaszinó kapitalizmust.

13. Bár 90-ben látszólag leveszik a keresztről a halott nemzetet, de a halottasházban semmilyen életjelt sem ad, csak 2006-ban kezdünk reménykedni a feltámadásban.

14. A sátán lelkű kufárság azonban résen volt, s 2006 óta, lassan ereszti le a sírba a nemzetünket. S különböző parazita trükkökkel homályosítják el szertartást, nehogy feltűnjön: temetésen vagyunk.

Nemzettársam!

A csatolmányban szereplő írást már biztosan elküldtem neked, de a stációkat szerintem külön is át kellene beszélnie minden közzösségnek. Lehet, hogy más vélemények is előkrülnének, de akár sokkoló erejével, akár a párhuzam döbbentes voltával sok személyt lehetne vele felébreszteni!!

Arra kérlek benneteket, hogy akit csak lehet értesítsetek a Gyuri melletti kiállásról és a stációkat javaslom szórólapként szétosztani a tüntetők közt!

Szerintem Gyuri is azt várja el tőlünk, hogy minél több vaknak nyissuk fel a szemét!

Ha teheted, légyszives add közre a levlistádon is!

Bene Gábor

Melléklet: TRIANON. (Számadás a hungarusok feltámadásáról, június, 4.-re!)