Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 19., vasárnap

9.938 - Slágerfesztivál Magyar Rózsával

Slágerfesztivál Magyar Rózsával

Június 19-én, vasárnap este új zenés, szórakoztató show-műsor indul az Echo tévén, melynek házigazdája a fiatal énekesnő, Magyar Rózsa lesz.

Magyar Rózsa  2009 szeptemberében mutatkozott be szólóénekesként a közönség előtt. Nem sokkal később megjelent első bemutatkozó nagylemeze, melyen a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett új, illetve saját szerzemények is szerepelnek. Rózsa rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert, dalait a közönség hamar szívébe zárta.

Mindamellett, hogy eleget tesz műsorfelkéréseinek, valamint a háttérmunkálatokban új nagylemezének feladatait is ellátja, az Echo tévén vasárnap esténként, heti rendszerességgel zenés, szórakoztató show-műsorral jeleskedik majd.

A Slágerfesztivál Magyar Rózsával című műsor június 19-től a magyar könnyűzenei élet legnagyobb sztárjaival várja a zenebarátokat. A legnépszerűbb slágerek mellett minden alkalommal sor kerül egy-egy zenekar, előadóművész zenei pályájának rövid ismertetésére is, valamint a műsor folyamán fiatal, új tehetségeknek is lesz lehetőségük a bemutatkozásra.

Rózsa őszinte emberi érzéseket őriz szívében, s adja tovább dalaival. Az énekesnő elkötelezte magát a magyar zenével, s minden olyan dallal, melyek magyar szívhez szólnak. Vasárnap esténként tartson Magyar Rózsával, s legyen részese egy igazi Slágerfesztiválnak! Az első adás június 19-én, vasárnap 22:30-tól látható az Echo tévén. Ismétlés, minden szerdán 22:30-tól az Echo tévén!


Magyar Rózsa nagyszüleinek köszönhetően már gyermekkorában kapcsolatba került magyar tradicionális népdalokkal, csárdásokkal, operettslágerekkel.  A nyári időszakokat főként vidéki rokonainál töltötte, ahol szinte mindennaposak voltak a családi, baráti összejövetelek, események.  Ilyen alkalmakkor főként a szájhagyomány útján terjedő dalok, slágerek biztosították a társaság számára a jókedvet. Elmondása szerint olyan nagy hatást gyakoroltak rá ezek az vígasságok, hogy eldöntötte szeretne minél több ilyen dalt megtanulni, s majd egyszer felnőttként nagyszínpadokon előadni, szórakoztatni a közönséget.

Hogy a zene iránti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, általános iskolai tanulmányait zenetagozaton végezte el. Zongoratanulmányai mellett az iskola énekkórusában is szerepelt, melynek sikerei a több nemzetközi  kórusversenyeken elért eredmények is díjazzák.

2009-ben valósult meg gyermekkori álma, amikor szólóénekesként első alkalommal lépett színpadra. Repertoárjában azok a dalok szerepeltek, melyeket kiskorától kezdve nagyon szeret és magáénak érez, így például János legyen; Hétre ma várom a nemzetinél; Túl a tiszán.  „Nagy boldogság számomra, hogy a közönség milyen önfeledten és boldogan szórakozott dalaimra.”-emlékezett vissza az első, egyben sorsfordító fellépéséről Rózsa. Az első bemutatkozó fellépésén tapasztalt sikereknek köszönhetően rövid időn belül további sikeres színpadi szereplések következtek.

2010. április 7-én megjelent első, egyben bemutatkozó nagylemeze, melyre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett vadonatúj szerzemények is felkerültek. Magyar Rózsa nem csak szívében és dalaiban őrzi és adja tovább a magyar népi hagyományokat, hanem színpadi megjelenésével is alátámasztja előadói üzenetét.

Kevés szabadidejében szeret a természetben sétálni, lovagolni, borúsabb időkben terítőt hímezni. És amire talán a legbüszkébb az a saját maga által főzött gulyásleves, ami a családtagjai elmondása szerint „utánozhatatlan”

    június 25.
    Inaktelke (RO) 21:00 Falunap
    július 2.
    Újszentiván 18:45 Fesztivál
    július 16.
    Fonyód 20:00 Fesztivál
    július 17.
    Szirénfalva (SK) 18:00 Fesztivál
    július 29.
    Bakonycsernye 19:00 Fesztivál
    július 30.
    Jákfa 15:30 Falunap
    július 31.
    Lukanénye (SK)
    17:00 Falunap
    augusztus 20.
    Solt 19:30 Fesztivál