Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 20., hétfő

9.945 - Aldobolyi E. Judit: /...hogy ebben az eletben valoban nem vagyok jo velemennyel a ferfiakrol.

Von: Judit E Aldobolyi [mailto:e.judit_aldobolyi@rogers.com]
Gesendet: hétfő, 2011. június 20. 13:12
An: Mária Ballán
Cc: jozsef@kutasi.eu;

Betreff: Re: 9.927 - Ballán Mária: A VILÁG LEGJOBB ÉDESAPÁINAK BOLDOG APÁK NAPJÁT KÍVÁNOK ŐSZINTE SZERETETTEL: Marika

 

Kedves Maria

Tudom kit tisztelhetek magaban kedves Maria, azert csodalkozom, hogy nem erzi a sulyat a mondandomnak. Halas vagyok az ECHO kuldemenyert, es mostanra be is allt a helyere a video is. Az atallas ota csak maszat jott le, de legutobb mar rendesen lathattam a kepet is. Nagyon koszonom a tovabiakban is ha nem esik nehezere kuldeni. Ez szamomra a leheto legegyszerubb, hogy rendszeresen lathassam, hallhassam Szaniszlo Laszlo musorat. Kulonben sokkal bonyolultabb elerni nekem ot.
...........
Koszonom valaszat, nem allt szandekomban elkeseredest kivaltani, am velemenyem kialakitasaban nem jatszik szerepet, hogy ebben az eletben valoban nem vagyok jo velemennyel a ferfiakrol.
Semmi probelma nincs abban, ha valaki megerdemli a koszontest. Azt koszonteni kell. De altalanos vilag apa napot tartani, azert nem tartom egyszinten levonek az anyak napjaval, mert az anyak napja nem a felnevelesert tortenik, hanem magaert a puszta eletert amit az anyanak lehet koszonni. O HORDJA KI SAJAT TESTEBOL FELEPITVE AZ UJ ELETET ! Ez teny s ez akkor is az marad, ha nem o neveli fel !

Az a lenyege az anyak napi koszontesnek. Ezt egy ferfi szerepevel az gyerek nevelesben semmilyen korulmenyek kozott osszekeverni, osszemosni nem lehet. Nem lenne szabad !
Uvozlettel

Aldobolyi E. Judit