Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 18., szerda

14.590 - Szaniszló ismét odamondott a Fidesznek: "összekacsintás és kész átverés-show, elszámoltatás, felelősségre vonás nélkül"

Feladó: Illés György
Dátum: 2012. április 18. 4:56
Tárgy: Szaniszló ismét odamondott a Fidesznek
Címzett:Kutasi József Antal

 
Szaniszló ismét odamondott a Fidesznek: "összekacsintás és kész átverés-show, elszámoltatás, felelősségre vonás nélkül"

Jó lenne tudni, valójában ki az úr hazánkban, ki kormányozza Magyarországot, és merre - hangzik el Szaniszló Ferenc legújabb televíziós jegyzetében. A Világpanoráma vezetője korábbi markáns hangvételű jegyzetei után (Nem szabadságharc az, amikor kiharcoljuk az újabb hitelfelvételek szabadságát, Hazánkat a háttérhatalom kormányozza) ismét odapörkölt a kormánynak és a kormánypártnak, egyértelművé téve: "nem lehet egyszerre szabadságharcosnak is lenni, meg hűségesen szolgáló ebnek".

A többnyire fideszes Echo-nézőket olyan alapigazságokkal szembesíti, mint például az, hogy "igazán kiváló szabadságharcosok módjára hajbókolunk a NATO és az EU döntései előtt, valójában az USA kőolajszerző háborúiban és Izrael saját létét önigazoló provokációihoz asszisztálunk."
Szóba kerül a hazai belpolitikai helyzet is, újabb kínos igazsággal: "a rotációs alapon egymást váltó kormányzatok cinkosan összekacsintanak, látszatra szidják egymást, de valójában igen békésen együttélnek. Kész átverés-show, elszámoltatás, felelősségre vonás, minden kockázat nélkül. Most mi lopunk, s titeket békén hagyunk, aztán meg ha ti visszatértek a hatalomba, mi vihetjük a szajrét."
Szaniszló nem hallgatja el azt sem, hogy az "antiterrorizmus, a holokauszt és szeptember 11. hármas ideológiájából álló új világvallást" kényszerítenek ránk, meghurcolják az ezt kifogásolókat, sőt még "az egyre gátlástalanabb szemitizmus" is terítéken van. A műsor végén a tévés újságíró kiáll a közvetlen elnökválasztás és az ügynöklisták nyilvánosságra hozása mellett is.
 
 
És a végére egy "lábjegyzet": a videóban szó esik arról is, hogy "Bajcsy-Zsilinszky Endrét a nyilasok felakasztották". Az viszont sajnos nem hangzik el, hogy miért. Aki pár mondatban szeretné ezt megtudni, a Wikipédiáról is informálódhat (kiemelés tőlünk):
1944. november 9-én elnökletével megalakult a Magyar Nemzeti Felkelés Felszabadító Bizottsága (MNFFB), amely a német megszállással és nyilas hatalommal szembeni ellenállókat és demokratikus pártokat tömörítette. Az elnökség elvállalására a Bizottságot létrehozó Magyar Fronttól kapta a felkérést. A Bizottság legfőbb feladatának a fegyveres felkelés megszervezését és a szovjet csapatokkal együttműködve az ország, és elsősorban a főváros felszabadítását tartotta. Árulás következtében a nyilasok november 22-én az MNFFB vezérkarának gyűlésén rajtaütöttek és a résztvevőket letartóztatták. Bajcsy-Zsilinszkyt, aki nem volt jelen, ugyanebben az időben külön tartóztatták le. Valamennyiüket a Margit körúti katonai fegyházba hurcolták, ahol brutálisan megkínozták őket. Ezt követően társait még ott kivégezték, míg Bajcsy-Zsilinszkyt a sopronkőhidai fegyházba szállították, ahol december 24-én felakasztották.
Aki viszont bővebben olvasna erről, annak figyelmébe ajánljuk az alábbi hiánypótló és többségükben csak nálunk fellelhető írásokat:
 
(Kuruc.info)