Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 18., szerda

14.599 - Posta Imre: Orbán mellébeszélésben, csúsztatásban hazugságokban felűl múlta eddigi önmagát.

From: István Kecskés
Date: 2012. április 16. 
Subject: Posta Imre
To: Kutasi József Antal

Posta Imre: Orbán mellébeszélésben, csúsztatásban hazugságokban felűl múlta eddigi önmagát.

A holokauszt áldozatainak magyarországi emléknapján "azon honfitársaink előtt hajtunk fejet, akik a második világháborúban nem a harcok során estek el, hanem egy gonosz, gyilkos eszme német és magyar kiszolgálói miatt vesztették életüket" - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára.

Az Auschwitz album című kiállítás megnyitóján hétfőn Szolnokon, a hajdani zsinagógából kialakított galériában elmondott beszédében szólt arról is, hogy ezeknek a felnőtteknek és gyerekeknek esélyük sem volt arra, hogy megvédjék magukat, sorsuk eleve elrendeltetett, és az esetek többségében a szülőföldtől távol, kiéheztetve, emberi méltóságukat sárba tiporva lettek gyilkosaik áldozatai.
Varga Béla holokauszt-túlélő azt idézte fel, hogy 14 éves szolnoki diákként miként élte meg családjával elhurcoltatásukat, az Ausztriában töltött nehéz napokat és a szerencsés szabadulást. Mint mondta, már a gettóba kerüléskor elvették a személyi irataikat, ami azt jelentette, hogy "nem létezünk többé, nem kell velünk elszámolni".

Megemlékezések országszerte 
Ma van a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja. Ebből az alkalomból a magyar kormány hivatalos megemlékezést tart a fővárosi Páva utcai Holokauszt Emlékközpontban, valamint a Damjanich János Múzeum - Szolnoki Galériában és a tatabányai Edutus Főiskolán. A Holokauszt Emlékközpont előtt Szita Szabolcs, az intézmény ügyvezető igazgatója mond beszédet, Sommer Katalin holokauszt-túlélő pedig visszaemlékezik a vészkorszak borzalmaira, majd átadják a Simon Wiesenthal-díjat. 
Tatabányán emlékbeszédet mond Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, majd megnyitják a Soá soha! című kiállítást.
Szolnokon Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, valamint Varga Béla holokauszt-túlélő tart beszédet, utána pedig az Auschwitz album című kiállítást nyitja meg Verő Tamás, a budapesti Frankel Leó utcai zsinagóga rabbija.
A helyi önkormányzatok megemlékezést tartanak többek között Sopronban és Szerencsen.
Az Országgyűlés 2000. évi döntése szerint 2001-től minden évben április 16-án tartják a holokauszt áldozatainak magyarországi emléknapját. A magyarországi zsidóság gettókba zárása 1944. április 16-án kezdődött meg Kárpátalján, az akkori Magyarország területén. Ezt követte ausztriai, németországi és lengyelországi haláltáborokba hurcolásuk. Néhány hónap alatt több százezer vidéki magyarországi zsidó embert gyilkoltak meg a koncentrációs táborokban.
MHO/MTI

És a palackból lassan kijön a szellem:

„Akárhogy is nézem, Fonagynak igaza van. Egy gonosz eszme Magyar áldozatai előtt hajtunk fejet. Ez igaz. Csak elfelejtette hozzátenni, hogy a gonosz eszmét cionizmusnak hivják. És őo maga az egyik képviselője ennek a gonosz eszmének.
A zsidó ÁVO-sok áldozatai előtt mikor hajtanak fejet?És mi lesz a kárpótlásukkal?
Én a Gulágra elhurcoltakra, meggyilkoltakra emlékeztem a Koszorús őrnagy és a Horthy rakpart sarkán. Lélekben. A patkányforradalom idején milyen eszme alatt gyilkolták a magyarságot? Szamuelly vörös vonata hányszor volt útra készen??

A Don kanyar tájékán, papírtalpú bakancsban megfagyott Magyar katonákra emlékezzünk, akik a kilincsorrú beszállítok nyerészkedésének jóvoltából lelték halálukat a hideg orosz télben.
Tormay Cecile örök érvényű igaz gondolata a zsidókról: "Meghívás nélkül jön és akkor is ott marad, ha kiutasítják. Megosztott és mégis egységes. Lakóhelyét a népek testébe teszi. A törvényeken túl és azok fölött alkot törvényeket. Elutasítja a haza gondolatát de hazát rabol magának amelyet visz magával és meghonosít akárhová megy."
Újabb szép zsidó szokás: szájjal szívja el a rabbi a körülmetélés során keletkezett vért__________ezt a "kultúrát" kellene elfogadnunk.... de folytatom a kérdésekkel és fájdalommal ami a magyar szívekben van még ma is és marad is mindörökkön-örökké: milyen eszme gyilkolta a magyart a Don-kanyarnál? Milyen eszme gyílkolt a a magyart a kommunizmus ideje alatt? Milyen eszme gyilkolta a magyart 1956-ban? Milyen eszme gyílkolta a magyart a Délvidéken? Milyen eszme üldözte ki földjéről a magyart a Felvidéken? Milyen eszme gyílkolta a magyart Erdélyben? És végül de nem utolsósorban, milyen eszme szaggatta darabora ezt a magyar népet és földet? Ezekre a napokra mikor emlékezünk legalább főhajtással és nem a semmivel???Ja kérem a magyar az nem fontos! Nagyon igaz kérdéseket tett föl,--választ ne várjon....
Hazánk 2/3-t milyen eszme szakította ki a testéből? -Azok most ünnepeltetik magukat!

Minden évben megemlékezem a zsidók holokausztjának sikertelenségéről! Ha akkor rendesen elvégezték volna, ma nem óbégatnának az én hazámban ezek a sorstalan, hontalan, erkölcstelen, gátlástalan hordák!
Szerintem takarodjon minden zsidó Izraelbe, - és majd ott követelőzzenek ilyen mérhetetlen pofátlan módon. Azután nézzék meg, hogy mit kapnak a pofájukra!De itt, a MI hazánkban kussoljanak el végre, mielőtt tényleg annyira feldühítik a magyar népet, hogy végül tökéletesen befejezésre kerül az, amit az a kis bajszos félbehagyott!
Éppen a gonosz eszmét láttam videon megvalósulni egy félkopasz "áldozat" részéről, aki tettlegesen esett neki egy fiatal "nácinak", akit egyébként már Orbán erőszakszervezete kisért a rendőrkocsihoz "karonfogva"!!! A kislánynak az volt a gyilkos bűne, hogy tartott egy transzparanst, melyre az volt ráírva: AZ IGAZSÁG FELSZABADÍT!!!! Fónagyot és a Fidesz-háztájit tehát már soha sem fogja semmi felszabadítani. Egyszerűen nem tartanak igényt a szabadságra. Inkább a verekedő túlélőnek vetik alá magukat és az országot! Kun Bélák uralják a tereket, utcákat ismét. A hatvani fideszes pedig már akasztani is akar.
A hellerágneseknek szükségük van az antiszemitákra is meg a hasbara-kommandóra is, oszt bárkiből képesek z.s.i.d.ó.t, vagy nácit, esetleg egyszerre mindkettőt csinálni, ahogy csak érdekük megkívánja. Ugyanúgy zsidóznak ezek a vad liberálisok, ahogyan magyarozni szoktak. Fő, hogy saját magukon kívül mindenkit utálhassanak, felakaszthassanak, megsemmísíthessenek. Ez van a vérükben, semmi más.
Eljő az idő, amikor átírják majd a történelmet. Nem holokamuzni fognak, hanem napvilágra kerül az első és második világháború igazi kirobbantóinak neve, személye. Na majd akkor az ők hozzátartózóikat, leszármazottjaikat kell úgy elővenni, ahogy ma üldözik a " nácikat". Magyar emberként pedig teszek a holokamunra, engem a Doberdónál, Donnál , Segesvárnál elesettek érdekelnek. Én rájuk akarok emlékezni!!

És Orbánról:
Na ha ez a senkiházi akarja megmenteni Európát - az ilyen félbolondoktól óvják - és a kereszténységet akkor régen rossz mindkettőnek. Hihetetlen sikertelen maximálisan és osztja az észt. Még valami: Isten nem a Fideszé, ezt jó lesz megjegyeznie az egyháznak, mert ha ezek röpülnek az egyház még itt marad.
Orbán nemzete viszont NEM a magyar, hanem a szedett-vedett szavazópolgárok és a gombnyomogató szép idegenek. Ugyanis Pintérrel éppen a MAGYAROKAT üldözteti, ha azok nemzeti jussaikat követelik, úgymint saját történelmük, anyanyelvük, kultúrájuk, alkotmányuk, mentalitásuk, no, és ORSZÁGTERÜLETÜK! Most olvasom megdöbbenéssel Perge Ottó cikkét A Fidesz KÖZTÁRSASÁGI(!) elnök jelöltjéről, aki már 2004-ben avval az őrült javaslattal állt elő, hogy " Legyen a déli harangszót követő első perc a részvét és a közös emlékezés csendjének perce " a holokauszttal. Nándorfehérvár jelentőségét így is el lehet bagatellizálni!!!!!!!
Én az Orbán csapatról tudom pontosan, hogy kinek a védőszárnya alól rontottak az országra. No, nem éppen Turul-jelmezben, de trikolor alatt, miközben a magyarok kezéből Pintér legényei ütik ki a nemzeti zászlót és a Lenin-fiúk utódai rámolnak mindenféle szemetet a Turul szájába.
Orbán mellébeszélésben, csúsztatásban hazugságokban felűl múlta eddigi önmagát.
Jó lenne végre keményen kitakarítani a hazai belső ellenséget, felmondani az adósságszolgálatot ami már nagyon régen teljesen irreális, és tönkreteszi a következő generációt is, és végre abbahagyni ezeket a süket dumákat, itt nagyon kevés idő maradt az idiótizmusra..
Jut eszembe: mint kiderült, nem az a baj, ha a legszegényebbek éhen döglenek, hanem az az életveszélyes, ha az alsó-középosztály lecsúszik – ezt a bölcsességet maga Lázár frakcióvezető osztotta meg velünk. Ez úton értesíteném, hogy döglött lovat ver, hiszen azok az emberek, akiket emleget, és akik ezelőtt tíz évvel még optimistán építgették egzisztenciájukat, ma lakásuktól-autójuktól megfosztva, egzisztenciálisan és politikailag megfélemlítve tengetik életüket, a kilábalás legkisebb reménye nélkül.
Akik bevannak kábulva a Fidesztől azoknak lövésük sincs arról milyen cionista imádókkal van tele a pártjuk. Az általuk parlamentbe delegáltak 85% blankoltfarkú! Na ezektől aztán várhatják, hogy itt ebben az országban valami jó elinduljon a magyarságnak. A világon nincs annyi politikai analfabéta, annyi hülye akinek egymás után hol az Mszp hol a Fidesz blankoltfarkúak rondítanak a magyar emberek szájába! Nagy az Isten állatkertje és hihetetlenül alacsony rajta a rács!

Nem vagyok judai-katolikus aki odatartja az arca másikfelét is a söpredék megszállóknak.Én gyűlölöm az ellenséget. Ez a normális.
Nagyon feledékenyek az emberek. Erre utaznak a megszállók és a lakájaik.2002-ben Orbán eljátszotta KÁrolyi MihÁly dicstelen szerepét és egyszerüen átadta a baloldali hordának a hatalmat--szemen köpve a magyar nemzetet. Es 8 évig hagyta őket tombolni,rombolni, rabolni. Csak kivulrol asszisztalt--a cionisták parancsára.Senki ne mondja hogy nem igy volt.
iranyitott ciganyhordák--terrorizálják a magyar lakosságot a kormány es a baloldali "ellenzeke" hathatos tamogatásával.A történelmünk folyamán még soha ilyen alávalo horda nem uralkodott az országunkban mint most.
A magyar embereket Orbán is üldözteti Pintérrel. Mert nála a magyar nemzet teljesen csereszabatos a magyar állampolgárokkal, akiket igencsak könnyű összeszedni neki a világ négy tájáról. Huszonharmadik éve ül a MAGYAR parlamentben és hagyta teljesen lerombolni az országot mind erkölcsileg, mind pedig gazdaságilag. Most is legfeljebb csak jajgatni tud tehetetlenségében.
Sem Orbán, sem a Fidesz, sem a KDNP nem keresztény a legkevésbé sem. Ezek legfejjebb farizeusok, akik nagyon szeretik a pénzt. Az igazi keresztény megosztja a másikkal, amije van, ezek meg bevezették az egykulcsos adót, hogy nekik több legyen, a szegényeknek meg kevesebb. Azt hazudták, hogy azért, hogy aki többet dolgozik, annak több legyen. Vajon hogyan lehet olyan sokat dolgozni, hogy sok állami hivatalnoknak 500000-1000000 közötti keresete legyen egy ilyen szegény országban. Ezek biztosan 25 órát dolgoznak naponta. Ráadásul azok keresnek itt sokat, akik a diplomájukat gyanús körülmények között szerezték vagy nincs meg a szakdolgozatuk.
nem vagyok nagyon jó történelemből, mert sokat éltem máshol, de azért azt látom, hogy idehaza valahogy megállt az idő a fejekben..és ez nagy baj mert a világ meg megy tovább nagyon gyorsan..és mi lemaradunk mint az a bizonyos borravaló miközben azon vitatkozunk hogy mi lehetett volna ha..ki tehetett volna mit stb. Ahhoz hogy ebből kilábaljunk, szabad, tapasztalt művelt és gondolkodni tudó emberekre lenne szükség, de ezzel az adósságra alapozott állami maffiával itt csak pont ők nem juthatnak szóhoz..talán idővel ezt is túléljük, jó éjszakát.
Még pár évig bohóckodhat itt ez a sok hatökör jogász, meg közgazdász. Aztán megindul (elmenni) a műszaki értelmiség is az orvosok után. Ha ez bekövetkezik, akkor nem fogunk a dél-német ipari zónához tartozni (ahogy Orbánunk mondta). Akkor pedig nem lesz fedezet se nyugdíjra, se családi pótlékra. -És ekkor kell majd a "rendszerváltó" politikai "elitnek" szembenézni a néppel, akiknél kiegyenesített kaszák lesznek. Volt már ilyen a magyar történelemben, nem kell meglepődniük.

Végszó:
"Háromféle magyar Háromféle ember van ebben az országban,.. háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte. Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett
Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted Ez a nagy tömeg. Ez a nép.” (Wass Albert)