Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 18., szerda

14.601 - Vasárnaptól szigorúság az utakon - Íme az új büntetési összegek


Feladó: RP Híradó
Dátum: 2012. április 16. 17:04
Tárgy: Új lakossági állampapír a láthatáron
Címzett: Kutasi József Antal 


Heimekem, King Burger, Nake, Adidoss - Mindent hamisítanak a kínaiak + képek

Azt eddig is tudtuk, hogy Kínában készül a legtöbb hamis termék a világon, azonban úgy tűnik, a hamisítók egyáltalán nem ismernek lehetetlent. Burger King helyett King Burger, Omega helyett Owega, Heineken helyett Heimekem: elképesztő fotók a gagyi fellegvárából.
bõvebben>>>

Vasárnaptól szigorúság az utakon - Íme az új büntetési összegek

Keményebb büntetésre számíthatnak április 15-től, akik áthágják a közlekedési szabályokat. A rendőrség közölte, szigorúak lesznek, de nem igazságtalanok.
bõvebben>>>

X. Wekerlei Székelykapu Futás - 2012. május 20.

Ez a nagyhírű és nagy jelentőségű esemény is úgy kezdődött, mint minden más: kicsiben. Akkoriban már több éve működött a Wekerlei Futóklub. Afféle baráti társaság volt ez, melynek tagjai ismerték, szerették egymást, s egy héten két alkalommal azért találkoztak, hogy együtt fussanak néhány kilométert.
bõvebben>>>

Studybook: itt az iskolásoknak szánt táblagép + videó

Az Intel bejelentette új, kifejezetten diákoknak és iskoláknak szánt tábla PC-jét, amit az évekkel ezelőtt piacra dobott Classmate PC kiegészítőjének szán.
bõvebben>>>

A matematika szerint életet talált a Viking a Marson

Az amerikai Viking program 36 éves adatainak új elemzése szerint a NASA megtalálta az életet a Marson.
bõvebben>>>

Magyar sportoló körbekajakozza egész Európát + képek

Rakonczay Gábor után itt van egy újabb magyar kajakos, aki nagy kihívást keres magának. Végvári Tamás sportoló túrakajakkal 25 ezer kilométeres útra indul a Dunán, a Fekete-tengeren, a Földközi-tengeren, az Atlanti-óceán partvidékén és Norvégián át, végső célja, hogy elérje Európa legészakibb pontját nyolcszáz kilométerrel a sarkkörön túl.
bõvebben>>>

Új lakossági állampapír a láthatáron

Lapértesülés szerint az inflációkövető 3-5 éves államkötvények után új típusú, rövidebb futamidejű állampapírral jelentkezhet az Államkincstár - így próbálják a lakosság minél szélesebb rétegét bevonni az államadósság finanszírozásába. Ez nem olcsó mulatság, de mérsékelheti a külföldi befektetőktől való függést.
bõvebben>>>

Így lehet hasznosítani a kávézaccot

Szinte minden háztartásban megterem. Ha nem, akkor a családi, baráti körben biztosan akad valaki, akinél üzembiztosan „keletkezik". Sokan automatikusan kidobják. És akadnak néhányan, akik felhasználják. Például a kertben.
bõvebben>>>

Titanic-évforduló - Túlélők, és a legszerencsésebb utasok

A száz éve, első útján elsüllyedt Titanic 3800 méteres mélységben, nagy területen szétszóródott roncsmezője egyben a világ legnagyobb tengeri temetője is. A fedélzeten tartózkodók és a halottak pontos számáról a mai napig valamelyest eltérő becslések vannak forgalomban.
bõvebben>>>

Ilyen lesz az új Fradi-stadion! + képek

A Fradi vezetői úgy számolnak, hogy a négyszintes arénát nemcsak a futballmeccseken lehetne majd hasznosítani, ami pluszbevételeket hozhatna a klubnak. A tervek szerint a 22600 férőhelyes stadionban 10.000 lenne az átlagos nézőszám, ahol idővel majd kerítések nélkül is lehetne meccset rendezni. Íme, a részletek.
bõvebben>>>

Megszállták a fővárost a Bogárhátúak + képek

A bogárhátú Volkswagenek évadnyitó találkozóját rendezték meg szombaton a budapesti városligeti műjégpályánál.
bõvebben>>>

Bambusz lehet a közeljövő csúcsnövénye?

A sportban az olimpiai arany mindent felülüt, az a legértékesebb elismerése a szuperversenyzõk között is a legjobbak teljesítményének mióta világ a világ, de legalább is attól fogva feltétlenül, hogy a gyõzteseket aranymedállal jutalmazzák az ötkarikás játékokon.
bõvebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történõ napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bûnt, a pesszimizmust kívánják erõsíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.