Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 26., csütörtök

14.681 - Júliustól Erzsébet-utalványra mehetnek a segélyek

Feladó: RP Híradó
Dátum: 2012. április 26. 9:26
Tárgy:  Ellenőrzik az internetes eladást,
Címzett: Kutasijozsef1956 <kutasijozsef1956@gmail.com>



Rászállhat az adóhatóság a magánszemélyek internetes eladásaira

 Egyre hajmeresztőbb indoklással próbálja meg alátámasztani a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az internetes értékesítésből jövedelmet szerzőket elmarasztaló határozatait.
bõvebben>>>

13 fejlesztési pólus a felsőoktatásban

Nyolc egyetem kaphat minősített státust, és 12 helyett 13 fejlesztési, együttműködési pólust alakítanának ki a felsőoktatásban – írta a Magyar Nemzet az oktatási minisztérium egy háttértanulmányára hivatkozva, amelyet azonban még nem tárgyalt a kabinet.
bõvebben>>>

Elektronikus vagyonvédelem - Tények és tévhitek

Nincs ma Magyarországon olyan ember, aki ne találkozott volna az üzletek, utcák, otthonok falain elhelyezett kamerákkal, riasztókkal. Az életünk részeivé váltak ezek a néha indiszkrét eszközök.
bõvebben>>>

Hűsítő kerti megoldások

Önnek mit jelent a nyugalom? Egy-egy izzasztó, stresszes irodában, vagy autóban töltött nap végén, amikor estefelé lassan bealkonyodik, sokak számára akkor kezdődik az igazán szép időszak a kertben.
bõvebben>>>

Nyereményjáték, mint hatékony marketingeszköz

Az elmúlt években, főleg az internetnek illetve az egyre növekvő internet penetrációnak köszönhetően, gombaként szaporodnak a nyereményjáték típusú kampányok.
bõvebben>>>

Júliustól Erzsébet-utalványra mehetnek a segélyek

Szerdán kerül a kormány elé az a törvénytervezet, amely alapján júliustól többfajta szociális ellátást Erzsébet-utalványon kaphatnak a rászorulók, de a gyes és a családi pótlék egyelőre készpénzes marad - írja az Index.
bõvebben>>>

A lakáshirdetésekben meg kell jelölni az energetikai minősítést januártól

Aki árulja vagy bérbeadásra kínálja a lakását, annak a kereskedelmi médiában történő hirdetéskor jövő év január 9-től meg kell jelölnie a lakás energetikai minősítését - egyebek mellett ezt tartalmazza az a kormányrendelet tervezet, amely a kormány honlapján jelent meg.
bõvebben>>>

Jövő héttől 7,5%-os kamattal jön az új lakossági állampapír

Féléves Kincstárjegy néven 7,5 százalékos induló kamattal bocsát ki új, hat hónapos futamidejű, fix kamatozású értékpapírt az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK Zrt). Az új termék jegyzése május 2-án indul - közölte szerdán az Államadósság Kezelő Központ.
bõvebben>>>

Új navigációs technikával segítik az időseket a vezetésben

Az idős emberek vezetését segíti az a személyre szabott navigációs rendszer, amelyet brit mérnökök fejlesztettek ki csúcstechnológiás tesztautóval folytatott méréseik alapján.
bõvebben>>>

Hamarosan beindulhat a kisbolygóbányászat

A földi fémkészletek eltörpülnek az űrben találhatók mellett: egy 1 kilométeres kisbolygó több millió tonna nikkelt, kobaltot, platinát és ritkafémet tartalmazhat, melyek értéke néhány százmilliárd dollár is lehet. Egy amerikai cég tíz éven belül megkezdené a bányászatot, az első célpontok földközeli kisbolygók lesznek.
bõvebben>>>

Megjegyezni vagy megfejteni könnyebb a jelszavakat?

A számítógépes jelszavakra egyrészt mindig emlékezni kell, másrészt erre a célra olyan biztonságos kódot kell választani, amelyet nehéz megfejteni. A legtöbb ember az első feltételre koncentrál, és hajlamos figyelmen kívül hagyni a másodikat: felelőtlenül "kifecsegi" azt, amit óvnia kellene. 
bõvebben>>>

A Déli Ég Csodái a Polaris Csillagvizsgálóban

A Déli Ég Csodái címmel mutatják be szombaton a Csillagászat Napján Éder Iván asztrofotós munkáit az óbudai Poláris Csillagvizsgálóban.
bõvebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történõ napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bûnt, a pesszimizmust kívánják erõsíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.