Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 24., kedd

14.665 - RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál > Részletek az állami mobilcégről

Feladó: RP Hírek
Dátum: 2012. április 24. 7:39
Tárgy: A mosoly üzenete, Utazások választása, Hamarabb jön a fizetés, Zsolnay-kiállítás, Állami mobilcég,Adózás
Címzett: Kutasi József Antal




A világ túloldaláról vette új adóötletét a kormány

Argentína, Bolívia, Dominikai Köztársaság, Kolumbia, Mexikó, Peru, Pakisztán és Srí Lanka. E nyolc országhoz csatlakozhat Magyarország, amennyiben a híreknek megfelelően jövőre nálunk is bevezetik a banki tranzakciókat terhelő adót. A felsorolt országok tapasztalatai még értékes tanulságokkal szolgálhatnak hazánk számára.
bõvebben>>>

A mosoly üzenete

Lev Tolsztoj (1828-1910) orosz regényíró pedig a következőt írta: „Úgy érzem, a mosoly teszi, amit egy arc szépségének neveznek; ha a mosoly hozzáad valamit az arc bájához, akkor az arc gyönyörű, ha nem változik meg közben, akkor mindennapi, ha elrontja, csúnya."
bõvebben>>>

Mi alapján választanak utazási irodát, utazásokat az utasok?

Magyarországon több mint 1000 utazási iroda működik, nagyrészt hasonló ajánlatokkal. A leggyakrabban felmerülő a kérdés, hogy mi alapján választanak utazási irodát, utazásokat az utasok? 
bõvebben>>>

Debrecen kiüzent Hortobágyra - Új felfogás, új gazda

Hortobágy, a puszta sokáig Debrecenhez tartozott. Három-négy kilométerre a kilenclyukú hídtól, egy tájház mellett áll a a határjelző Szálka-halom, amely egy határárokkal együtt mutatja az akkori balmazújvárosi és debreceni terület határát. És mindenki ismeri a népdalt: Debrecennek van egy vize, kinek Hortobágy a neve.
bõvebben>>>

Zsolnay család- és gyártörténeti kiállítás nyílt Pécsen

A Zsolnay család és a nevét viselő, nemzetközi hírűvé vált porcelánmanufaktúra több mint másfél évszázados történetét mutatja be az az állandó kiállítás, amely csütörtökön nyílt a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.
bõvebben>>>

155 éves a budai Váralagút

1857-ben készült el teljes egészében a budapesti Várhegy-alagút, vagy budai Váralagút – vagy a köznyelvben egyszerűen csak Alagút. 350 méter hosszú és a Lánchíd budai hídfőjét (Clark Ádám tér) köti össze a Krisztinavárossal.
bõvebben>>>

Munkahelyeket teremt az új Richter-üzem Debrecenben

2008-ben kezdődött zöldmezős beruházás összességében mintegy 25 milliárd forintba került és 120 új munkahelyet teremt. A magyar tulajdonban lévő, ötezer dolgozót foglalkoztató gyógyszeripari cég árbevétele tavaly először haladta meg az egymilliárd eurót.
bõvebben>>>

Részletek az állami mobilcégről

Az új állami mobilcég nevét egyelőre nem tudjuk, az azonban már biztos, hogy az új szolgáltató az eddiginél is erősebb versenyt kíván generálni a hazai telekommunikációs piacon. A magyar piacot uraló három vezető szolgáltatónak tehát fel kell kötnie a felkötni valót.
bõvebben>>>

Hamarabb jön nyártól a fizetés

Folyamatosan zajlik a felkészülés a hazai pénzforgalom elmúlt 15 évének legjelentősebb fejlesztésére, a napközbeni átutalás július 1-i bevezetésére. A rendszert jelenleg az éles üzemnek megfelelő forgalommal tesztelik. 
bõvebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történõ napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bûnt, a pesszimizmust kívánják erõsíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.