Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. július 3., kedd

15.145 - Pozitív Híradó > A Google bemutatta fejlesztéseit és a virtuális szemüveget is

Feladó: Pozitív Híradó

Dátum: 2012. július 2. 21:53
Tárg: Elektromos töltőállomás,L
Címzett: Kutasijozsef1956 <kutasijozsef1956@gmail.com>



A Google bemutatta fejlesztéseit és a virtuális szemüveget is

Bemutatták a Google saját tábla PC-jét, ám ez csak egyike volt a cég rendezvényén ismertetett új fejlesztéseknek. Szó esett az Android szoftver új verziójáról, a tábla mellett egy nappaliba szánt, közösségi jellegű médialejátszóról, valamint a futurisztikusnak tűnő virtuális szemüvegről, amelyek szintén nagy hangsúlyt kaptak.
bővebben>>>

Az MVM is átadta első elektromos töltőállomását

Az MVM Partner Energiakereskedelmi ZRt., üzembe helyezte az MVM-társaságcsoport első elektromos töltőállomását a Hungaroring Zrt. területén - olvasható a társaság közleményében.
bővebben>>>

9 hasznos tipp új lakás vásárlásához!

Egy lakás megvásárlásának lebonyolítása, az elhatározástól a lakáskulcs kézhezvételéig, bizony meglehetősen összetett feladat. Van néhány dolog, amit szem előtt tartva talán tájékozottabbnak érezhetjük magunkat és segítségünkre lehet, hogy mi is az amire feltétlenül oda kell figyelnünk.
bővebben>>>

Ma már nem a mennyiség számít

Válság van. Ezt a tényt tagadni nem lehet, figyelmen kívül hagyni pedig nem érdemes. A vállalkozók igyekeznek túlélni: költséget csökkenteni, versenyelőnyt találni, kiépíteni. Szerencsére megvannak minderre a megfelelő módszerek, csak adaptálni kell az elméletet a gyakorlati szükségletekhez.
bővebben>>>

Nem adják fel: vakok is teniszeznek

Dan Guilbeault hároméves volt, amikor az orvosok megállapították, hogy egy glioma nevű tumor nyomja a látószerveit. Ezzel együtt tovább űzte kedvenc sportjait - kosárlabdázott, baseballozott és amerikaifutballt játszott -, amíg tizenegy éves korára csaknem teljesen megvakult.
bővebben>>>

Hónapokon belül jönnek a támogatott lakáshitelek

Még mindig nem érhetőek el az Otthonteremtési kerekasztal által tavaly kidolgozott új kamattámogatott lakáshitelek. A bankok saját elmondásuk szerint a rendszer kiépítésének időigényessége miatt késlekedik támogatott lakáshitelek bevezetésével, de sejthető, hogy a törvényben foglalt kamatplafon miatt sem sietnek a piacra lépéssel.
bővebben>>>

Számítógépes képernyő "szappanbuborékból" + videó

Japán kutatók a világ legvékonyabb kijelzőjét hozták létre "szappanbuborékból". A képernyő élénk felvételek bemutatására alkalmas akár három dimenzióban is.
bővebben>>>

Megérné manipulálni az éghajlatot?

Az úgynevezett geo-engineering - műszaki beavatkozás az éghajlati rendszerbe - Európában és más területeken is fokozná az aszályok előfordulását. Erre a megállapításra jutott egy európai kutatócsoport a hamburgi Max Planck Meteorológiai Intézet vezetésével.
bővebben>>>

A rendőr nem alkalmazhatna kényszerítő eszközt az iskolakerülő diákokkal szemben, de testi erőt igen

A rendőr nem alkalmazhatna kényszerítő eszközt az iskolakerülő gyerekekkel szemben, de testi erőt igen - erről Magyariné Nagy Edit, a Belügyminisztérium államtitkára beszélt az alkotmányügyi bizottság ülésén, ahol ellenzéki és kormánypárti képviselők is aggályosnak tartották a törvénymódosító javaslatot.
bővebben>>>

Világszerte 5 millió lombikbébi született már

Elérte az 5 milliót a mesterséges megtermékenyítéssel született gyerekek száma 1978 júliusa óta, amikor világra jött Louise Brown, az első lombikbébi.
bővebben>>>

Júliustól csökkentek a roaming díjak, bevezették a telefonadót

Az uniós szabályozásnak megfelelően júliustól tovább csökkentek a roaming díjak, illetve a magyar kormány bevezette a telefonadót.
bővebben>>>

Ezért tiltották be a strandolást Pest megyében

A Szentendrei Rendőrkapitányság területén a Luppa-tavak teljes területe üzemi terület, ezért már a megközelítése, a fürdés, a vizibiciklizés és a jet-ski használata is tilos - figyelmeztet honlapján a Szentendrei Rendőrkapitányság.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.
************