Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 14., vasárnap

15.728 - Bankárok a Börtön Árnyékában avagy Bankár-mustra 2012 13 október 2012 Nemzeti Civil Kontroll

www.nemzetihirhalo.hu *************

Bankárok a Börtön Árnyékában avagy Bankár-mustra 2012 
13 október 2012 Nemzeti Civil Kontroll 

Bankár-mustra 2012. Napról napra közeleg az idő, amikor egységesen kifejezhetjük "hálánkat" parlamenti pártjainknak, "nemzetmentő politikusainknak" akik törvényekkel segítik, és ölbe tett kézzel végignézik, amint a külföldi pénztőke honfitársaink ezreit hajszolja az öngyilkosságba. 

Az egyre inkább élhetetlenné váló országunkat a fiatal és az idősebb generáció is tömegével hagyja el, hogy így próbálja meg biztosítani a hátrahagyott családtagok megélhetését. 

A karvalytőke pedig egyre kíméletlenebbül szorongatja a népet. Mindeközben a parlamenti ellenzék tétlenül szemléli az eseményeket, a kormány pedig látszatintézkedéseket hoz. 

Hamarosan sorra kerülnek a politikusaink is, de -mivel a nemzetet magára hagyták a bajban, és még most sem a jómódban élőket sanyargatják, - ezért előtte még a nemzetnek meg kell vívnia saját csatáját. a bankárokkal. 

BAÉSZ: Bankárok a Börtön Árnyékában 

A kürt megfujattatott, vége a csodavárásnak. 2012 október 16-án mindenkinek el kell jönni! Gyalog, stoppal, vonattal, busszal vagy autóval, kifogásoknak helye nincs. Tessenek szabadnapot kivenni és írják meg a banknak, hogy a törlesztő elmarad, kell a pénz a Budapesti utazásra. Eddig Önök aggódtak, most aggódjanak a bankárok. Monitorok mellől felállni az igazságért kiállni! 

Kásler Árpád 

Bankár-mustra 2012., Budapest avagy bankárok a börtön árnyékában címmel ellenkonferenciát rendeznek a devizahitelesek szervezetei a Hilton Szálloda előtt a Várban 2012. október 16-án 10 órától 

Ezen a napon a Hiltonban konferenciázik az összes bankár, akik felelősek a magyar lakosság végletes eladósításáért. 

Rendezvényünk TETEMREHÍVÁS lesz bűneikért. 

Minden megszólalás egy-egy vádbeszéd lesz azokért, akik már nem érhették meg ezt a napot, mert a halálba kergették őket a bent konferenciázó bűnösök... Vádbeszéd lesz azokért is, akik súlyos gondok között töltik a napjaikat és már a mindennapi betevő falatot vonják meg gyerekeiktől és maguktól, hogy az uzsorásaikat kifizessék. 

Esküszünk, hogy ennek véget vetünk. 

Budapest, 2012. október 8. 

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet 
Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete 
Hiteles Magyarok Fóruma 
Hiteles Mozgalom 
Magyar Szociális Fórum
 

Kapcsolódó: 
   Semmisek a devizahitel szerződések az Európai Bíróság szerint 
   Az évszázad banki csalása a deviza alapú hitel