Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 15., hétfő

15.741 - IGAZSÁGOT KAJÁSZÓNAK! > RENDKÍVÜLI FEJÉR HÍREK - MOZGÓSÍTÁS

From: Gál Imre]
Sent: Monday, October 15, 2012 7:23 PM
To: Kutasi József Antal
Subject: RENDKÍVÜLI FEJÉR HÍREK - MOZGÓSÍTÁS
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Fejér Szövetség közösségi oldala
Dátum: 2012. október 15. 19:11
Tárgy: RENDKÍVÜLI FEJÉR HÍREK - MOZGÓSÍTÁS
Címzett:
Kedves Barátaink, Szövetségesek, Fejér Megyei Honfitársaink!
Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a múlt héten még azt sem volt képes pontosan nyilvánosságra hozni, hogy mikor kezdi tárgyalni az országgyűlés a földtörvényt. Az utolsó megnyilatkozásaiban is 17.-ről, szerdáról hintette a port az összes hírszolgáltatónak, miközben már 16. volt olvasható a parlament hivatalos honlapján a hétvégén. Ma reggel pedig pont került arra a kérdésre is, hogy mennyiben illetékesek a földbérleti és földtörvény ügyekben a Sándorok, legyenek miniszterek, avagy elnökök fontos vagy míves tisztségben is.
Aki teheti, mert szabaddá tudja tenni magát szerdán 16 órától, arra számítunk Kajászón (részleteket lásd itt: Mozgósítás földügyben - fejérek legyetek készenlétben október 17-én 15 órától)!
Álljunk ki itt, helyben, a megyében a gazdák mellett, álljunk ki a törvényesség helyreállításáért, a fejér földért és helyi földgazdálkodásért, ne csak országos kérdésekben legyen véleményünk! Mutassunk példát abban, hogy tudunk TENNI is, tudunk helyben JÓT cselekedni is, ha közvetlenül nem is minket sértenek a hatalmasok intézkedései! Legyünk minél többen! Tűzzétek fel jelvényeiteket is, hogy együtt követelhessük szerdán
IGAZSÁGOT KAJÁSZÓNAK!
a Fejér Szék nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata