Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 15., hétfő

15.744 - Közlemény: A 2011 év Antimagyarjának járó cím odaítélése: A 2011 év Antimagyarja Patrubány Miklós

From: MVSZ-bol kizartak sajto
Sent: Monday, October 15, 2012 11:07 AM
To: Kutasi József Antal
Subject: Közlemény: A 2011 év Antimagyarjának járó cím odaítélése: A 2011 év Antimagyarja Patrubány Miklós

A Magyarok Világszövetségéből jogtalanul kizártak elnöksége és etikai bizottsága a hét végén hosszasan tárgyalta a 2011 év Antimagyarjának járó cím odaítélését. Az MVSZ-ből kizártak elnöksége és etikai bizottsága a címet teljesen egyhangú egyetértéssel és titkos szavazással Patrubány Miklósnak adományozta.

Annak a Patrubány Miklósnak, aki több nevet is használ. Néha Patrubány Miklós István nevet, néha Patrubány Miklós István Ádám, Nicolae Stefan Patrubány, és Nicolae Stefan Patrubani neveket használja. Annak a személynek, aki magát a Magyarok Világszövetségének az elnökének tartja, bár nem az. Sem 2004-ben nem volt megválasztása törvényes, sem 2008-ban. A 2012-ben tartott két úgynevezett választás törvénybe ütköző voltát a Fővárosi Törvényszék vizsgálja. Több mint tíz évig, egyetlen igazi elnökjelöltet sem engedett be a tisztújító választásokra.

Az elnökség az Antimagyar címet azért adományozta a fenti személynek, mert a magyar nép megvezetésével, hazugságokkal, árulással, a magyar nép vagyonának az elherdálásával tartja fent hatalmát, és folyamatosan rombolja a magyar nép intézményét.

A Fővárosi Ítélőtábla 2011. november 29-én jogerősen kimondta Patrubány Miklós 2008 augusztus 19-i közgyűlésén önkényuralomra törésének a tényét, ami ellenére sem távozott a közéletből ez a törvénysértő ANTIMAGYAR.

A „2011 év Antimagyarja” címet személyes adják át az MVSZ-ből kizártak elnökségének megbízottjai a vádlott Patrubány Miklósnak a 2012. október 30-i büntetőperén a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalos helyiségében.

Tisztelettel
Báthory AttilaŰ
Szóvivő
MVSZ-ből kizártak sajtóirodája