Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 17., szerda

15.777 - Magyarország Kormánya > A szociális földprogram segítség a mélyszegénységben élőknek

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. október 17. 19:19
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-10-17
Költségvetési kiigazítás - Hét újabb intézkedésről döntött a kormány

A kormány hét újabb lépésről döntött, amelyek összesen 367 milliárd forint értékű kiigazítást jelentenek a jövő évi költségvetésben - jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.


A szociális földprogram segítség a mélyszegénységben élőknek

A szociális földprogram eszköz ahhoz, hogy a mélyszegénységben élők a saját munkájukkal javítsák helyzetüket – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a szociális programban résztvevők árubemutatóján tartott sajtótájékoztatón.

Interjú Vargha Tamás parlamenti államtitkárral

Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium október 16-án, kedden kinevezett parlamenti államtitkára a korábbi munkájában szerzett tapasztalatairól, a honvédség és a civil társadalom közötti jó kapcsolat kialakításáról, a feladatokról is beszélt a vele készített interjúban

Szijjártó Péter lesz Matolcsy György helyettese a kínai kapcsolatokért felelős kormánybiztosi poszton

Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára lesz a helyettese Matolcsy György kínai kapcsolatokért felelős kormánybiztosnak - közölte az államtitkár sajtófőnöke szerdán az MTI-vel.

A nap képe

A kormány a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló keretből 500 millió forintot csoportosított át a Budapesti Music Center befejezésére. L. Simon László, kultúráért felelős államtitkárt Gőz László, a centrum igazgatója vezette körbe a készülő épületben.