Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. március 8., péntek

16.595 - Kutasi József Antal > Dr. Gyenesei István: Ha ide kattintasz, már is a honlapomon találod magad. www.gyenesei.hu

Feladó: Dr. Gyenesei István 
Dátum: 2013. március 7. 12:03
Tárgy: összeállítás Jutkám búcsúztatásáról
Címzett: Kutasi József Antal


Ma hat hete, hogy.... Nem folytatom. Az idő múlik, de az emlékek, a távoliak és közeliek inkább erősödnek. Ezt segíti ez az összeállítás is, amit elkészítettünk és most honlapomon közreadok.

Akik részesei voltak Jutkám búcsúztatásának, azoknak visszaidéző, lélekemelő pillanatok, képek és gondolatok. Akik pedig nem lehettek ott, de velünk éreztek, vagy egyszerűen Rá , ránk gondoltak a különösen nehéz napokban, azoknak lehetőséget ad a betekintésre. Egyfajta tárgyiasult köszönet ez részemről sok, sok ismerős és ismeretlen Jutkát szerető, tisztelő ember felé.

Aki honlapomra rákeres, ott megtalálhatja a "Jutkám búcsúztatása" címszót és arra kattintva megtekintheti, elolvashatja: az értesítő kártyát, a Somogyi Hírlapban és a Sonline-on megjelent nekrológot, a temetésen készült fényképeket, videó filmen a püspöki gyászmisét, a temetést és az azt követő megemlékezést, nyomtatásban olvasható Kerékgyártó István, Dér Tamás és Csorba Tamás búcsúztató szövege, valamint olvasható egy válogatás a legszívbemarkolóbb, különösen lélekemelő részvétnyilvánító üzenetekből is .

Ha ide kattintasz, már is a honlapomon találod magad. www.gyenesei.hu

Szép emlékező perceket kívánok barátsággal és szeretettel Gyenesei István