Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. április 11., csütörtök

16.836 - Magyarország Kormánya: Meghirdetik a Földet a gazdáknak! programot

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2013. április 10. 21:47
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2013-04-10
Meghirdetik a Földet a gazdáknak! programot

A kormány szerdai ülésén döntött arról, hogy meghirdetik a Földet a gazdáknak! elnevezésű programot, amelynek keretében 200 ezer hektár állami tulajdonú föld kerülhet a gazdálkodókhoz haszonbérbe - mondta a vidékfejlesztési miniszter szerdán a kormányszóvivői tájékoztatón, Budapesten.

Szijjártó Péter energetikai és vízipari együttműködésről tárgyalt albán kollégájával

Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára energetikai és vízipari együttműködésről, valamint az Albániába irányuló magyar szarvasmarha- és tejexport növelésének lehetőségeiről tárgyalt Florjon Mima albán gazdasági, kereskedelmi és energiaügyi miniszterrel szerdán Budapesten.

Orbán Viktor az Egyházak Világtanácsának főtitkárával tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szerda reggel hivatalában fogadta Olav Fykse Tveitet, az Egyházak Világtanácsa főtitkárát, Steinbach Józsefet, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának elnökét és Fischl Vilmost, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának főtitkárát. Közlemény.

A nap képe

A házasság nem divatjamúlt forma, hanem megerősíti a férfi-nő kapcsolatot - jelentette ki Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára szerdán Debrecenben.