Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. május 9., csütörtök

16.931 - JOBBIK: Több mint ezer hitelkárosulton segíthettünk


Feladó: Irén Ircsy Laczi
Dátum: 2013. május 9. 6:40
Tárgy: Győzelem! Mégis emlékezhetünk a cionizmus és bolsevizmus áldozataira!
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Fekete bárány, fehér holló
Megjelent Vona Gábor.második könyve Fekete bárány, fehér holló címmel, mely május elsején nagy sikernek örvendett a Jobbik majálisán.  Aki szeretne egy példányt belőle, az a konyv@vonagabor.hu címen rendelheti meg.
 
 
Nálunk vagy otthon - Közel tizenkétezren látogattak ki a Jobbik Budapesti Majálisra

Z. Kárpát Dániel dobosnak állt, Vona Gábor önmagáról mesélt, tojásrántottáztak a képviselők, a tömeg pedig jól érezte magát, a Romantikus Erőszak, a Kárpátia, az Ismerős arcok és a Lord zenéjére. Közel tizenkétezren látogattak ki a Budapesti Nemzeti Majálisra.


Mégis emlékezhetünk a cionizmus és bolsevizmus áldozataira!
A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság mai ítéletével felülbírálta a politikai nyomásra hozott, a rendezvényt betiltó rendőrségi döntést. Ennek értelmében május 4-én, szombaton délelőtt 10 órakor a nemzeti érzelmű emberek törvényes keretek között megemlékezhetnek a bolsevizmus és a cionizmus áldozatairól.

Sok kicsi sokra megy
Ne feledkezzen el adója 1%-ról!
Nem nevezhetik szélsőjobboldalinak a Jobbikot a hírműsorok
Szűkül azoknak a negatív jelzőknek a köre, amelyeket egyesek előszeretettel használnak, ha a Jobbikról van szó. Nemrégiben a Hír TV. az ATV és a Klubrádió is szélsőjobboldalinak nevezte a radikális nemzeti pártot hírműsoraiban.

Kérdése vagy észrevétele van? Írjon nekünk!
Észrevételeit, kérdéseit a jobbik@jobbik.hu email címen várjuk!
Több mint ezer hitelkárosulton segíthettünk
A Hajógyári-szigeten tanácsadást nyújtó civil szervezetek és szakértők hatékonyságát mutatja, hogy több mint ötszáz károsult vette fel a kapcsolatot a jogvédőkkel és kapott konkrét segítséget ügyében, míg a helyszínen több mint ezer bajba jutott iratkozott fel, hogy az Otthonvédelmi Tanács összekösse őt a témában leginkább jártas szakembereivel.

Munkát, megélhetést, biztonságot!
Szarvason is rendben zajlott a Magyar Élet Menete. Több százan gyűltek össze a helyi vasútállomás előtti téren csütörtök este, ahol több jobbikos képviselő mellett Vona Gábor is beszédet tartott.

A Fidesz trükközés helyett nézzen szembe a valósággal!
Gyökeres és radikális fordulatra van szükség mind a gazdaságpolitika, mind a foglalkoztatáspolitika terén. Itt az ideje, hogy a Fidesz szembenézzen sok millió magyar tragikus valóságával!


Itt található: Kutasi József Antal:
ERRE A CÍMRE: <jozsef@kutasi.eu> KÉREM A FELIRATKOZÁST, AZ ÜZENETEKET, ÉS AZ ANYAGOKAT A KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR - oldalára!