Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. május 12., vasárnap

16.944 - A II. Rákóczi Ferenc Örökség Egylet és a Rákóczi Lovasai Hagyományőrző Egyesület tagsága > Rákóczi emlékmenet Budapest !


Feladó: László Ferenc
Dátum: 2013. május 12. 16:22
Tárgy: Rákóczi emlékmenet Budapest !
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Rákóczi-emlékmenet Budapesten

Tisztelt Barátaink, Nemzettestvéreink!

Köszöntünk mindenkit a II. Rákóczi Ferenc Öröksége Egylet és a Rákóczi Lovasai Hagyományőrző Egyesület nevében.
Ami még nem volt hazánkban, civil kezdeményezésre: emlékmenet és műsor II. Rákóczi Ferenc szabadságharcának tiszteletére. A műsor zárásaként Örökség-koncert.
Édes szülőföldünkön már lassan mindenre és mindenkire megemlékezünk, nemzeti ünnepnapot tartunk. De a függetlenségért, a magyar szabadságért küzdő őseinkre nem jut idő!
Ezért az egylet és az egyesület tagsága méltóképpen szeretne megemlékezni II. Rákóczi Ferenc szabadságharca kezdetének 310. évfordulójára 2013. 6. 16-án, vasárnap Budapesten.
Rákóczi a hazáért, a szabadságért és a függetlenségért harcolt. Ezek az eszmék kell hogy uralkodjanak a mai magyar életben is. Ha Rákóczinak nem is sikerült elérnie a nemzet teljes egységét, mi az említett gondolatok köré csoportosulva, szilárdan és elszántan törekszünk ezek elérésére!
„Isten mindenek felett, a Haza minden előtt!”
A mellékelt meghívóban részletesen leírjuk miként szeretnénk méltón megemlékezni a leghosszabb magyar szabadságharcról.
Kedves barátaink, nemzettestvéreink! Ehhez kérnénk a segítségetek, mivel egyszerű magyarok vagyunk, és nem áll mögöttünk pénzes tőke, csak nemzeti szívünk.
Reményeink szerint több ezren vesznek részt a megemlékezésen. Ezért, felkérésünket meghallgatva, több szervezet csatlakozott rendezvényünkhöz. A színpadot, hangosítást, biztosítást ők vállalták.
A támogató szervezetek mellett szeretnénk a felmerülő kiadásokra (szállítási költségek, plakátok, szórólapok, lovak és ellátásuk, ásványvíz, üdítő a meghívottaknak) további adományokat vagy tárgyi segítséget kérni.
Kérünk minden magyart, kinek anyagi helyzete megengedi, álljon mellénk, és támogasson bennünket! A legkisebb adományt is szeretettel fogadjuk!
Számlaszám: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Nemzetőr Egyesület
Unicredit Bank: 10918001-00000086-89570003
A megjegyzés rovatba kérjük írják be, hogy RENDEZVÉNY

Köszönet minden segítségért! Várunk mindenkit szeretettel:

A II. Rákóczi Ferenc Örökség Egylet és a Rákóczi Lovasai Hagyományőrző Egyesület tagsága