Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. szeptember 25., szerda

17.818 - Kiderült, ki és mekkora fizetésemelést kaphat 2014-ben



Feladó: Pozitív Hírek >
Dátum: 2013. szeptember 25. 20:59
Tárgy: 
 Kiderült, ki és mekkora fizetésemelést kaphat 2014-ben

Címzett:
Kutasi József Antal 


Hungarikum lett a tokaji aszú, a csabai kolbász és a Béres-csepp is

A csabai kolbásszal, a hízott libából előállított termékekkel, a tokaji aszúval és a Béres-cseppel bővítette a hungarikumok gyűjteményét a Hungarikum Bizottság keddi, székesfehérvári ülésén jelentette be a bizottság elnöke.
bővebben>>>

Budapest a világ legbecsületesebbek toplistájának az elején!

Egy kísérlet részeként pénzzel és iratokkal teli tárcákat hagytak el a világ nagyvárosaiban. Helsinkiben küldték vissza a legtöbbet, Lisszabonban pedig a legkevesebbet. Budapesten egész sok volt a becsületes megtaláló.
bővebben>>>

Tudjunk meg többet Babamasszázsról

Baranyi Babamasszázs® a thai babamasszázs továbbfejlesztett változata, kiegészítve terápiákkal és mozgásfejlődéshez kapcsolódó masszázzsal, a Babamasszázs könyv szerzőjétől tanulhatja előképzettség nélkül, akár szakmaként is!
bővebben>>>

Kiderült, ki és mekkora fizetésemelést kaphat 2014-ben

Jövőre azon cégeknél, ahol terveznek béremelést, a várható inflációt némileg meghaladó fizetésemeléssel számolnak, ám ebből sok helyen a felsővezetők kimaradnak.
bővebben>>>

Az adósság 66-80 százalékát is elengedhetik a bankok

Újabb banki megállapodásról értesültünk: ebben a bank a tartozás kétharmadát engedi el, és még az ingatlan eladásában is segít. A nemzetgazdasági miniszter szerint 150 ezer adóssal állapodtak meg eddig sikeresen a bankok. Úgy tűnik, már a bankszövetség is békülékenyebb hangot üt meg.
bővebben>>>

Divat tipp: Öltözzünk hazaiba!

Cégünk a Juliette Divatstúdió 1998 óta aktív résztvevője a hazai divatiparnak. Olasz, francia és távol-keleti alapanyagokból teljes egészében hazai tervezéssel és gyártással állítjuk elő termékeinket.
bővebben>>>

Mexikói falfestmény díszíti a Keleti pályaudvari metrómegállót

Julio Carrasco Bretón mexikói képzőművésznek, a falképfestészet egyik meghatározó alakjának színes muráliája díszíti szerdától a Keleti pályaudvar metróállomását.
bővebben>>>

Hóágyúval lőnék a Normafát, tovább visz majd a fogaskerekű

A jövő héten fogadhatja el a parlament a Normafa fejlesztéséről szóló törvényt, mely révén mintegy ötmilliárd forintos fejlesztéssel létrehoznának egy síközpontot és meghosszabbítanák mintegy 15 milliárdért fogaskerekű nyomvonalát.
bővebben>>>

Jól lehet keresni az Antarktiszon - Magyar állomást is terveznek

A cudar körülmények ellenére sokan szeretnének az Antarktiszon dolgozni, ahol hatékonyan lehet spórolni. Magyar állomást is terveznek.
bővebben>>>

A BKK már a reptéren útbaigazítást ad a fővárosba érkezőknek

Megnyíltak és sikeres próbaüzem után végleges nyitva tartással üzemelnek a Budapesti Közlekedési Központ új tömegközlekedési ügyfélközpontjai Budapest nemzetközi repülőterén.
bővebben>>>

Három új "főállású angyal" kezdi meg tevékenységét

A hagyományos, fenntartható életmód népszerűsítése, a jelnyelv széles körű megismertetése és a mélyszegénységben élő gyermekek tanulásának támogatása a három új "főállású angyal" missziója.
bővebben>>>

Mobilkészülék-javító szervizközpontot létesít a kínai ZTE Magyarországon

Mobilkészülék-javító európai szervizközpontot telepít Magyarországra a kínai ZTE telekommunikációs cég; az együttműködési nyilatkozatot kedden írták alá Budapesten.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.
************