Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 21., csütörtök

4.390 - Tejfalussy András: Fogyasztókat veszélyeztető termék feliratozásokat közérdekből nyilvánosan feljelentés a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelethez:

Von: András Tejfalussy
Gesendet: csütörtök, 2010.január 21. 16:15
An: Kutasi József
Betreff: Nyilvános közérdekű feljelentetés az ellen, hogy a parlamenti pártok képviselői és a bibliát hamisító papok a magyar nyugdíjasok számát a só szót átértelmezési csalásokkal is csökkentik (tudatos népirtás)

 

Kód: FVF-SoSzotHamisitas100121Felj

Fogyasztókat veszélyeztető termék feliratozásokat közérdekből nyilvánosan feljelentés a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelethez:
 
A csemegeuborka terméken lévő tájékoztatást csak példaként csatolom, mert valamennyi  sót tartalmazó terméknél hasonló a helyet, ahol a só vonatkozásában azonosíthatatlanul jelölik meg a segédanyagként alkalmazott sót komponenseit. Lásd melléklet: kód: SoSzoHamisitasNFH-10121Flj!

Szíveskedjenek minden terméknél, a só összetevőként felsorolásánál odaíratni, hogy melyik sófajtából milyen mennyiséget jelent. Kivégzőméreg, idegméreg kálisóval és a timsóval készített életrövidítő = nyugdíjasokat pusztító ételeket engedélyeztek a parlamentbe bejutott eddigi pártok képviselői, tudatosan sértve a sószabványt (MSz-01-10007-82.). Kulcsszavak értelmének a meghamisítására alapozott, az USA-ból szervezett népirtási összeesküvés magyarországi alkalmazásáról van szó. Ehhez a só szó értelmezését a Bibliában is elkezdték meghamisítani, lásd melléklet (Kód: DrabikUzsoracivilizacioBibliahamisítas).

Népirtási összeesküvést feljelentésként a Fejér Megyei Bírósághoz és a Legfelsőbb Bíróság elnökéhez is benyújtva, további perújítási bizonyítékként a 3.P.20.689/2007/30. hamis végzés(ekk)el és azokat jóváhagyó Fővárosi Ítélőtáblai hamis másodfokú végzéssel szemben.

A népirtási összeesküvésre, s annak hazai ügyészek és bírák (a 3.P.20.6892009. per alperesei) általi  tudatos fedezésére vonatkozó további bizonyítékokat lásd a www.aquanet.fw.hu honlapon.

Ezúton felkérem a Nemzeti Jogvédő Szolgálatot, dr. Gaudi Tamás ügyvéd urat, hogy vállalják fel az ügyet, s tegyenek feljelentést a nyugdíjasok életét is lerövidítő, tudatos szó-értelem hamisításért felelős összes eddigi párt országgyűlési képviselői ellen, s hogy kezdeményezze e pártok betiltását.

Verőce, 2010. 01. 21.

Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő (1-420415-0215)
Tudományos Rendőrség PJT (közmunkaként a rendőrség helyett kárelhárítóként, a Ptk. 484-487. §. alapján), 2621 Verőce, Lugosi u. 71.  (tejfalussy.andras@gmail.com
)