Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 22., péntek

4.409 - NEMZETI HÍRHÁLÓ 2010. január 22.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


KÁRPÁT-MEDENCEI TALÁLMÁNYI KIÁLLÍTÁS

A magyarok szövetsége a következő évben Kárpát-medencei találmányi kiállítást és vásárt szervez Székesfehérvárra 2010 március 20-21-re! Székesfehérvár Csucskai út 18. Ebben segít a Szent Korona Közhasznú közalapítvány. A felmerülő költségeket fedezi. Ehhez az szükséges hogy minél több magyarok szövetségi tag az adója 1 százalékát fel ajánlja az Alapítványnak, melynek adószáma: 18499821-1-07

A kiállításon nem több mint 60 kiállító helyet biztosítunk 120 kiállítónak. A kiállítókat a Magyarok Szövetségének helyi szervezetei kérik fel a kiállításon való részvételre. A helyi tizedek segítik a feltalálót a kiállítási anyag elkészítésében és a kiállításon történő részvételben is.

A kiállítási anyag áll:
- a találmány vagy újítás leírásából amely 8-10 mondat, latin betüs és magyar betűs (szkíta-hun-székely-magyar) rovás szöveg.
- kiállítási plakátból amely hasonlóképpen van feliratozva mint a leírás.

Lesz lehetőség a kiállítási területen a találmány vagy újítás első működőképes darabja vagy modell bemutatására 80cmX50cm-es asztalon.

Jelentkezési hatátidő:
2010 (6051) január 4-től március 5-ig.

Számítunk a kiállítók és a magyarok szövetségének tagjai adójának 1%-ra és bármilyen vállalkozó, szervezet, magánszemély természetbeni segítségére és személyes részvételére.

Várunk 60 kézművest az ország egész területéről.
Kérdés és jelentkezés a következő címen:
fehersolyom6011@tvn.hu

Kiállítók: Napkollektor, Szélgép, Lyuk kártyás szavazás, 3D képalkotó rendszer, stb.

Péter Ákos
Genius díjas feltaláló

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Nincs szükség a politikai pártokra
2010. január 21. - 17:50 Jövőnk.info

Képviselők, vezetők=párt?

A törvényhozás és az ország hozzáértő, gondoskodó vezetése, hatékony és tisztelet övezte vezetőt és elöljárókat igényel. Ma azt sugallják nekünk, hogy pártok mindig is voltak, abból következően, hogy vezetőink és képviselőink mindig voltak. (...)
Audie Rácz Era - Szabad Riport Tudósító Iroda

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Venezuela Washingtont hibáztatja a földmozgásért
postaimre - 2010, január 22. péntek-13:39'40"

A venezuelai állami televízió arról adott hírt csütörtökön orosz katonai forrásra hivatkozva, hogy a haiti földrengést "az amerikai tengerészgyalogság kísérlete okozta". "Az Egyesült Államok kísérleti földrengése" pusztította el a karibi országot - állította a Vive állami televíziós csatorna, amely szerint "e próbák végső célja Irán lerombolásának a terve egy sor földrengéssel, amelyeket az iszlamista rendszer megdöntésére fejlesztettek ki". (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Jótékony gyarmatosítás

A katasztrófa árnyékában Haitin megfigyelhető az USA gyarmatosító szándéka - nyilatkozta több külföldi külpolitikai megfigyelő. A kormány gyakorlatilag megszűnt létezni és a földrengés előtt is nagyon ingatag lábakon állt. A miniszterelnök az USA-ra ruházta a felelősséget a repülőtéren. Az eredmény az lett, hogy az USA tengerészgyalogosai akadálytalanul landolnak, amíg Franciaország és Brazília és más segélyszolgálatok repülőgépeit elirányították a Dominikai Köztársaságba. A segélyszállítmányok így többórás esetleg többnapos késéssel érkeznek meg a katasztrófa sújtotta területre és máris több halálesetet jeleztek a késések miatt. (...)
Tímár Imre - Jövőnk.info
Svédország

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Haiti megszállás előtt áll?

A földrengés sújtotta szigeten óriási a káosz. Nem kell sokat keresgetni a neten, hogy szörnyűbbnél szörnyűbb képeket találjuk a földrengés után kialakult állapotokról. Ez a helyzet úgy hiányzott most az USA-nak, mint egy falat kenyér. Nemcsak elhanyagolta a dél-amerikai vidéket, hanem egyenesen kiszorult onnan. A legalattomosabb módszerekhez kellett fordulnia, hogy némi helyet vissza tudjon magának kaparni. Most tárt kapuk várják Haitin. Vagy lépni fog a másik oldal is, vagy a cionista tőke ajándékot kap az ölébe. (...)
Gyártó István - Jövőnk.info