Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 22., péntek

4.401 - Teleki László: Jobbik másként is nyerhetne !

A Jobbik másként is nyerhetne, nem csak egyenlő média feltételekkel.

 Vona Gábor megkeresné a minden kétséget kizáróan valóban nemzeti érzelmű, pénz nélküli, de  gondolkodó magyarságot és komoly ígéret, vagyis eskü árán, sok tárogatósra és rohamozó lovasra tenne szert.

 „A sok kicsi, sokra megy" közmondás igazságán  túl, már látszólag a hitelesség, következetesség, kendőzetlen igazságszeretet és a nemzeti érdek rovására megalkuvást nem ismerő alapokon álló, együttgondolkodó  civilek  szövetsége - a  Magyar Nádori Szövetség,  valamint szimpatizánsai , a Világ Magyarsága című hetilap sokezer szavazót tudna az urnához küldeni.   Az MNÁSZ  sikeres egyezség esetén történő kiállása, mely csak neki jelenthet a jövőre nézve kockázatot, a többi radikális civil  szervezet híveinek jelentős részét  is urnához vinné, nem beszélve azon apolitikus magyarok  jelentős részéről, melyek nem látván igazán széleskörű összefogást, már most a távolmaradás mellett döntöttek.

 

Az eddigi tapasztalataim alapján nem mellékesen megjegyzem, hogy az MNÁSZ még parlamenti helyre, de még képviselőjelöltségre sem tartana igényt, hiszen úgy látszik, hogy nem abban, hanem az esetleges népszerűtlenséget vállalva az igazság kimondásában „utaznak" és biztos, hogy cserébe „csak" a Nemzet érdekében fontos elkötelezettséget várnának el.


 
Persze a fenti lépéshez Vona Gáboréknak nem rossz tanácsadókra, koncot féltőkre kell hallgatni és nem attól kell rettegni, hogy a pártjuk túlnyeri magát! Nem attól kell félni, hogy a " demokratikus " cirkuszhoz, a nemzetiek vállára rakható felelősséghez elégséges magyarok létszámán túl is hazafiak jutnak az Országházba.  Egy ilyen megkeresés felvetésével Vona Úr mikroszkóp alá tehetné kollégáit is.

Ehhez igazán bölcs gondolkodású, igazán nemzeti érdeket szolgáló hazafiságra, nem csak az anyagi bázist biztosítók feltétel nélküli szolgálatára, valamint nem csak a jól fizető parlamenterség óhajtására van szükség.

 

    Kérdezzük meg a Magyar Nádori Szövetség és a Jobbik vezetőit !!!

 

Számomra a válaszokból, vagy azok esetleges elmaradásából ki fog derülni, hogy a szóban forgó közösségek valóban  a legtöbbet szeretnének a nemzetért  tenni, vagy…

 

                                                                             Teleki László

                                                                 Magyar Nádori Szövetség tagja