Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 4., csütörtök

4.827 - Tenni is kell azért, hogy a dolgok változzanak > Vukics Ferenc

Magyarok Szövetsége 2010. március 03.

 

Kedves Igazgatónő, Igazgató Úr, Vezető Pedagógusok, Pedagógusok!

A Magyarok Szövetsége Heves megyei Szervezete szeretettel meghívja Önöket a 2010. március 17-én 15 órakor kezdődő Pedagógus Fórumára.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/pedagogus-forum-heves-megyeben

A Kárpát-medence 30 városa, (közöttük Eger) és a finn Espoo magyar közössége csatlakozott a rendezvényhez. Méltó helyszínen, kiváló színészek, tanárok és lelkes, olvasni szerető emberek osztották meg egymással és a hallgatósággal Wass Albert és más magyar íróktól - költőktől a számukra legkedvesebb "gyöngyszemeket". Az est ajándékaként Gál Elemér: HÉT HAVAS c. regényét mutatta be a téma legavatottabb szakértője, a regényíró özvegye.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/wass-albert-koezoettuenk-0

Vukics Ferenc: Tenni is kell azért, hogy a dolgok változzanak

– Megpróbáljuk megértetni, lehet úgy is közéletet élni, hogy nem pártpolitikáról beszélünk. Valamint azt, hogy lehet úgy beszélni egy nemzet felemeléséről, hogy nem az Európai Uniótól, a magyar államtól vagy egy nagyvállalkozótól várjuk a segítséget, hanem betartjuk a régi magyar szabályt: Segíts magadon, Isten is megsegít – foglalta össze előadása lényegét Vukics Ferenc hétfőn Hódmezővásárhelyen.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/vukics-ferenc-tenni-kell-azert-hogy-dolgok-valtozzanak

Gondolj bele! Van egy csoport, mely közösen, együttes erővel, egyetértésben, békében, harmóniában és szeretetben tevékenykedik. Azonos célokért, a csoport életét megkönnyítően.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/egy-mindenkiert-mindenki-egyert

A Borsod-Abaúj-Zempléni Magyarok Szövetsége és a Mandorla zarándoklatot szervez a Csíksomlyói Pünküsdi Búcsúra. A részletes program a csatolmányban olvasható.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/csiksomlyoi-zarandoklat

Szeretettel köszöntöm minden kedves tanácsadónkat és tagozati munkatársunkat. A Környezetvédelmi Tagozat következő tagozati ülése 2010. március 12-én pénteken, 16.00 órai kezdettel a Magyarok Szövetsége budapesti székházában lesz megtartva (Budapest XV. ker.

Pázmány Péter u. 29-33.)

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/evadnyito-koernyezetvedelmi-tagozati-ueles

A hétvégén Lövőn az Aranykorona Szövetkezet képviselői tartottak tájékoztatót, ők is nyitnának egy üzletet, ahol kizárólag magyar termékeket árulnának. Mentőöv lehet ez a gazdáknak.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/tudatos-vasarlok-es-gazdak-oeroeme