Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 6., szombat

4.864 - Vona Gábor: Ilyen nemzet, amely ennyi mindent kibírt, nincs más, a magyar egy győztes nemzet, ezt kell elmondanunk gyermekeinknek!

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: szombat, 2010. március 06. 08:49
An: Kutasi József
Betreff: Lesz Magyarországon feltámadás!

 

Vona: lesz Magyarországon feltámadás!
2010. március 05. 22:29 Híradó

A Jobbik elnökének miskolci lakossági fórumán több száz ember vett részt

A magyar nemzet győztes, lesz Magyarországon feltámadás - hangoztatta több száz fős hallgatósága előtt Vona Gábor, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje és országgyűlési képviselőjelöltje miskolci lakossági fórumán péntek este.
   
Vona Gábort gárdaegyenruhát viselő fiatalok és idősebbek sorfala fogadta a miskolci ITC székházban, a résztvevők a Jobbik elnökét hosszan tartó tapssal köszöntötték.
   
A Jobbik elnöke közönségéhez, köztük az egyenruhásokhoz fordulva azt mondta: nem fasisztákat, hanem tisztességes magyar embereket lát maga előtt, fiatalokat, középkorúakat, idősebbeket, olyanokat, akiket egy dolog köt össze: szeretik Magyarországot. Mint mondta, mindazok, akik itt, és az ország több más pontján a Jobbik lakossági fórumain részt vesznek, és mindazok, akik szimpatizálnak a párttal, szerinte azt jelzik: a nemzet talpra fog állni.
   
Ezt nem reméljük, ebben hiszünk - szögezte le Vona Gábor. Hozzátette: Magyarország történelme arról szól, hogy bár az ország mindig tűrt, sokan vesztesnek könyvelték el, és veszteségtudatra nevelték gyermekeinket, ám, mint fogalmazott, akkor sem vagyunk vesztesek.
   
Lehet, hogy sok csatát elvesztettünk, de sokat meg is nyertünk, de nem az nyeri a történelmet, aki az összes csatát megnyeri, hanem az, aki fennmarad - mondta, megjegyezve: a magyarság milliónyi megpróbáltatáson túl van már, és mégis itt van.
   
Ilyen nemzet, amely ennyi mindent kibírt, nincs más, a magyar egy győztes nemzet, ezt kell elmondanunk gyermekeinknek - hangoztatta a politikus.

Forrás: hirado.hu/MTI