Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 7., vasárnap

4.870 - MEGHÍVÓ - Rekordkísérlet!



Von: Civil Mozgalom központi iroda
Gesendet: szerda, 2010. március 03. 12:09
An: Kutasi József
Betreff: MEGHÍVÓ - Rekordkísérlet!

M e g h í v ó

Ezúton hívjuk meg Önt a Budapest XIV. kerület Hősök terére, azaz március 8-án egy napra, a Hős Nők Terére. A Seres Mária vezette Civil Mozgalom (www.civilmozgalom.hu) a nőnapon 10-órai gyülekezéssel 14.30-tól Guinness-rekord kísérletet szervez a Nők egyidejű felköszöntésére 17.30 ig.

Minden csoport legkisebb egysége a család, a családokat irányító és összetartó családfő mindenhol a Nő az anya. Köszöntsük kellő tisztelettel, és egy világrekord kísérlettel a számunkra legdrágábbat, a nőt! Színvonalas műsor kíséretében tiszteljük meg szeretteinket.

A fellépők között van: Kádár Mónika műsorvezető, Leblanc Győző és Tóth Éva énekesek, Szabó Julianna előadóművész, Omnia Drum Német dobművész, a rendezvényen mindenki örökbe fogadhat egy kutyust, vagy cicát, amit a Felelős Állattartók Szövetsége szervez. A rendezvényen valamennyi írott és elektronikus Média képviselteti magát.

Mint felköszöntött, vagy mint felköszöntő csatlakozzon hozzánk.

Civil Mozgalom

Tisztelt jelölt!

A körzetedben lakó Nőket és azok családtagjait, a fenti meghívó segítségével tudod meghívni a rendezvényre, ahol Magyar és külföldi neves művészek szórakoztatatása mellett szeretnénk megköszönni a Nőknek, hogy vannak nekünk.

A rendezvény napján lehetőséget biztosítunk Neked és a Te körzetedbe tartozó társadalmi szervezeteknek Március 8.-án 10 órától 17 óráig a Hős Nők Terén kitelepülve bemutatkozhattok a Médiának, és amennyiben szükségesnek tartjátok a CM forgató csoportja (térítés ellenében) 2-3 perces kampányfilmet készít rólatok.

A Társadalmi szervezet vagy Te, részvételi szándékod, közöld az alábbi E-mail címen, vagy telefonszámon.

Lendvai Tamás

Civil Mozgalom

A program egyik szervezője

civilmozgalom.kozpont@gmail.com

+36-70-561-38-38