Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 8., hétfő

4.873 - Szabó Gábor a Jobbik országos kampányfőnöke

Von: Dr. Somogyfoki György
Gesendet: vasárnap, 2010. március 07. 17:17
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:
A Jobbik továbbra is a rend pártja

 

Jobbik: Bencsik lapjának hamisításával ismét lyukra futott a fideszes média

A Jobbikot újabb nemtelen, hazug támadás érte a Fideszt kiszolgáló Demokrata hetilap részéről. Az általuk közzétett felvételen két jobbikos vezető vitatkozik egymással azon, hogy alkalmas-e a gyöngyösi választókerület kampányfőnökének egy friss Jobbik-tag, aki vállalkozóként játéktermeket üzemeltet. Ennek a beszélgetésnek egy-két mondatát hamisítja meg az átiratban Bencsik lapja, úgy adva közre az elhangzottakat, miszerint Sneider Tamás azt mondja, hogy a Jobbiknak mint a pártnak a maffiózókkal jóban kell lennie - áll a Jobbik közleményében, alább a folytatás.

 

Azonban, meghallgatva a felvételt, a beszélgetésből kiderül, hogy a kijelentés általánosságban a játékteremüzemeltetőkre vonatkozik, s egyáltalán nem a Jobbikra mint pártra. A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezért bocsánatkérésre és helyreigazításra szólítja fel Bencsik lyukra futott fideszes lapját. Vona Gábor kampányfőnöke egyébként a választási küzdelem kezdetétől fogva Várkonyi Zsolt, s nem a felvételen kritizált vállalkozó.

A Jobbik továbbra is a rend pártja, s nemcsak a maffiózóktól, hanem a politikusbűnözőktől vagy az őket kiszolgáló cselédmédiától is távol tartja magát. A Bencsik tévedését változatlan formában átvevő médiumoknak felhívjuk a figyelmét, hogy előbb hallgassanak bele a felvételbe, és szintén közöljék a helyreigazítást.

 

Szabó Gábor a Jobbik országos kampányfőnöke http://kuruc.info/r/52/56237