Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 10., szerda

4.904 - Dr. Balogh Sándor: Célunk a nemzet fellendülését előmozdítani, ezért aki erkölcsi vagy más támogatást tud nyújtani, kérjük, azt is közölje velünk.

Von: molnarlouis
Gesendet: szerda, 2010. március 10 14:43
An: Kutasi József
Betreff: Felhívás

 

A NEMZETI EMIGRÁCIÓ JOBBIKOT TÁMOGATÓ MOZGALMA

Ötvennégy év telt el a dicsõséges 1956-os magyar szabadságharc óta, de most nyilik az elsõ lehetõség a rózsadombi paktum által létrehozott demokratikusnak álcázott, akár kommunista akár globalista diktatúra kisöprésére Magyarországról.

A 2010-es magyarországi választásokon végre indulnak politikusok, akiknek radikális és hazafias programja képes lesz 56-ot befejezni, A nemzeti emigráció is szeretne besegíteni ebbe a munkába. A nemzetnek nagy szüksége van az emigráció tudására, tapasztalataira, kapcsolataira, erkölcsi és anyagi támogatására, amit sajnos, húsz évig az otthoni politikum nem volt hajlandó elfogadni. A  hosszú évek alatt a nemzeti emigráció sorai megritkultak, de akaratunk nem. Végre itt az alkalom, hogy visszafordítsuk a történelem kerekét,  rosszról a jobbra, a hazugságról az igazságra, a hazaárulásról a hazafiságra és a vereségrõl a gyõzelemre. A kormányok és a pártok erkölcsileg, gazdaságilag, jogilag megbuktak és menniük kell! Ehhez a mi támogatásunk elengedhetetlen.

Ezt a felhívást a nemzeti emigráció szervezõ bizottságának nevében küldjük. A befolyt anyagi támogatás teljes egészét a Jobbik választási kampányára fordítjuk és azzal az adakozóknak elszámolunk.

Célunk a nemzet fellendülését előmozdítani, ezért aki erkölcsi vagy más támogatást tud nyújtani, kérjük, azt is közölje velünk.  Kérjük  adományukat, csekken az „ÉVA MOLNÁR" névre kiálitani és a memoban alul odaírni, hogy JOBBIK  és az alábbi címre beküldeni : FRIENDS OF JOBBIK .P.O. Box  772 CORNELIUS NC. 28031 

MIVEL A KAMPÁNY MÁR ELŐREHALADOTT ÉS ÁPRILIS 11-ÉN LESZNEK AZ ELŐVÁLASZTÁSOK  KÉRJŰK AZ ADOMÁNYOKAT MINÉL ELÖBB BEKÜLDENI.      

          Szebb jövõt,  köszönettel és hazafias tisztelettel

Dr. Balogh Sándor, a Szervezõ bizottság elnöke,

Molnár Éva pénztáros

Molnár Lajos, bizottsági tag,

Molnár László,   "       "

stb.