Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 19., péntek

5.000 - 5.000 - 5.000 - 5.000 -- 5.000 -- 5.000 -- 5.000 -- 5.000 -- 5.000 -- 5.000 -- 5.000 -- 5.000 -- 5.000 -- 5.000 -- 5.000


From: Istvan Pasztorfi
Date: 2010. március 19.
Subject: Miért NEM ...? TÁRGYSZERŰ VÁLASZOK EGY INTERNETES KÖRLEVÉLRE!
To: Kutasi Jozsef <antal@jozsef-kutasi.de>



On Fri, 3/19/10, Istvan Pasztorfi  wrote:
Probaltam pontrol-pontra megcafolni a NEVTELEN ujsagiro valaszait, de rajottem, nincs ertelme, mertminden pontban
csusztat, valotlan dolgokat allit, vagy mentegeti a Fideszt es Vezerkarat.

Aki figyelmesen olvas, sajat maga is rajon, hogy csak a munder becsuletet vedi es szerecsent mosdat. Tehat szora is alig erdemes, szanalmas vedelmezese az aljobboldali, almagyar parlamenti honatyaknak, akik ugyan ugy hozzajarultak  -  ha kisebb mertekben is, talan?  -  az orszag kiarusitasahoz, a bunozes hatartalanna valasahoz, a nemzet nyomorba es jogfosztottsagba dontesehez, mint a mutyipajtas szoc.-lib. bajtarsaik.

Ugyan, mire jo, hogy a Fidesznek a Jobbik a legnagyobb mumus, a legnagyobb ellenfel ? Vagy ez termeszetes akkor,
amikor az orszag a szakadek, a nemzet a sir szelen all? Na, NE ALAKOSKODJUNK,  ALJOBBOLDALI ES BALOLDALI, PARLAMENTI KOMAURAK, KOMAASSZONYOK !

Egyebkent:  Mindig elvezet olvasni a gerinces, sejtelmes, nevtelen irasokat ! Kulonosen azert, mert mindig a Jobbikot gyalazzak, vagy a Fideszt  vedik ! Milyen kulonos veletlenek !
Pasztorfi Istvan

" VIGYÁZZATOK A GYÖNYÖRŰ ORSZÁGOTOKRA MAGYAROK! "

Egy Európában is  jól ismert, nagy befolyású keresztény -konzervatív- jobboldali újságírónak tettük fel azokat a kérdéseket válaszra, amelyeket az interneten valakik a Fidesz súlytalanítására jelenleg is köröznek. Szakértői válaszai gondolatébresztőek.  Kérésére a nevét csak a választások után hozzuknyilvánosságra, hogy ne érje őt az a vád, hogy beavatkozott a magyarországi választási küzdelembe.

1./ 1998-ban ígéreteik ellenére sem vizsgálták felül a privatizációt, nem tisztították meg a hatalmi elitet a volt MSZMP-s, KISZ-vezető, munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől.

Korrekt válasz: 2/3-ad os  többség nélkül, szemben az  SZDSZ-MSZP erővel ?  Teljesen lehetetlen felvetés. Magyarországon  él a kérdező?