Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 20., szombat

5.029 - JÉZUS ÜZENETE A MAGYAROK SZÁMÁRA

From: Éva Pergel

Date: 2010. március 19.
Subject: JÉZUS ÜZENETE A MAGYAROK SZÁMÁRA
To: antal@jozsef-kutasi.de

 
JÉZUS ÜZENETE A MAGYAROK SZÁMÁRA
 
Gyermekem most jól figyelj, szíved mélyéről a csendből, Én Jézus szólok hozzád. Kérlek add át ezt az üzenetet társaidnak, hogy ők is erőt gyűjtsenek és szavaim által megerősödjenek.
 
Kedves Gyermekeim, kérlek benneteket, lássátok át mélyebben az összefüggéseket. Lássátok meg mindazt a tudást ami bennetek rejtőzik. Hívjátok elő, hozzátok felszínre, állítsátok a Haza szolgálatába. Sok mindent tudtok, és még sok mindent nem tudtok, mert nem összefüggésekben gondolkodtok. Magyarország már nem a keresztutat járja,- Magyarország keresztre lett feszítve! Most vívjátok azt a haláltusát, amelyet Én vívtam a kereszten. Sok mindent nem láttok tisztán, és nem értitek, miért kell nektek is hasonlóképpen megélnetek szenvedéstörténetem.
 
Krisztus néha különös utakat teremt, és van úgy, amikor egy bizonyos megtapasztaláson (szenvedésen) keresztül kell mennie az emberi léleknek, hogy emelkedetté váljon. Most veletek is ez történik,- úgymint egyéni sorsokban, mint a Nemzet sorsában. Mélyebb dolgokban mindig erőt kaptatok, még ha pont akkor, az adott pillanatban ezt nem is ismertétek fel. A kereszten a haláltusa nem tart sokáig, mert feltámad a Szellem és megdicsőülve beragyogja magát.
Ti is így ragyogjátok be Magyarország Egét.

Önkéntes áldozatotok által egy olyan szintre emelitek át magatokat, amelyben a megváltás játssza a fő szerepet.
Megváltjátok mindazt az eszmét, demagóg irányzatot, amelyet az évszázadok során rátok erőltetek. Ez az út nem könnyű és nem zökkenőmentes,- senki nem ígéri, hogy békés lesz az átmenet. A szívekben békétlenség, keserűség lakozik, és ez már olyannyira beleette magát, hogy megfertőzte az emberek lelke javát. Nehéz ilyenkor az embert csendre és békére inteni. S még nehezebb vigasztaló szavakat találni. A szavak csak a lelket nyugtatják, de attól nem terem étel, nem terem meleg otthon, biztonság az ember életében. Sokan Engem hibáztattok mindazért, s felteszitek a kérdést,- Isten, hogy engedheti meg mindezt? Istent hibáztatjátok minden rosszért, amit ember, ember ellen elkövet. Nem gondoltatok-e el azon, hogy a Ti ATYÁTOK számotokra soha nem akart szenvedést, nem akart küszködést? Nem gondolkodtatok-e el azon, hogy egy atya a gyermekének a legjobbat akarja? A Teremtésben nincs rossz, nincs gonosz.
A rosszat, a gonoszságot az emberek alkották meg, s azzal egymást mételyezik meg.

Gondolom a szép szavakból és az ígéretekből már van elég. Én semmit sem ígérek, s semmit sem kérek. Csak a szemeteket szeretném felnyitni az ősi hitre és az ősiség törvényére. Nézzetek mélyen magatokba s találjátok meg a bennetek lévő Istent. Találjátok meg és hívjátok elő mélyen magotokból, hogy megértsétek mi az, amit közvetít felétek. Milyen gondolatokkal, tanácsokkal látja el mindennapjaidat, s mennyire vesz részt az életedben. Isten benned él és a hasonlatosságára teremtett téged. Van ezenkívül olyan erő, amely felülkerekedhetne mindezen? Számotokra nem lehet lehetetlen, csak akarni kell! Akarni kell a szépet, a jót, a békés életet. Ha csak egy mustármagnyi erő is van bennetek, akkor tegyetek és álmodjatok Új Életet,- álmodjatok békés átmenetet. Hazátok sorsa rajtatok múlik…
A tetteken, s azon, hogy mindazt amit tesztek, hogy cselekszitek meg. Tudtok-e szellemben szárnyalni, nagyot gondolni? Mertek-e változtatni, vagy inkább maradtok a megszokottban, még ha az, az életeteket nyomorúságba is dönti?
 
Sokszor tettem fel már ehhez hasonló kérdés Nektek, s sokszor gondolkodtatok már el ezen. Változás, ami által előreléptetek volna, mégsem történt meg bennetek. A megváltást mindenkinek saját magában kell véghez vinni, ezt senki sem fogja megcselekedni helyettetek. A megváltás útja itt van, most jött el… Kérlek, gondolkodjatok el a fenti üzeneten, - s merjetek,….cselekedjetek,…hozzatok létre egy Új Életet, egy Új Hazát. Békés átmenetet…

Irgalmas Szívembe fogadtalak bennetek. Krisztusi Fényemben megtisztulva alkossatok Új Nemzetet, alkossatok Új Hazát. Ehhez minden segítséget megadok néktek, csak hívjatok,…csak kérjetek…ÉN itt VAGYOK.
Ámen.
Közvetítette: Merité

Feketéné Lendvai Katalin