Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 22., hétfő

5.058 - Magyarok Szövetsége

From: Magyarok Szövetsége

Date: 2010. március 22.
Subject: Hírlevél 03.22.
To: antal@jozsef-kutasi.de


A Szent Korona Alapítvány kezdeményezésére 2007-ben Budapesten megalakult a Korona Csereklub Egyesület. Ez a 12 főből, főleg szakértőkből álló egyesület dolgozta ki a hazai csereklubok működésének alapelveit, figyelembe véve a magyarországi lehetőségeket és törvényeket. Az egyesület készíttette el azt az internetes programot, amely nélkül nem létezhetne egy modern csereklub.
http://www.magyarokszovetsege.hu/content/heves-cserelub
A Magyarok Szövetsége Heves Megyei Szervezete március 18-án, mintegy 50-60 helyi lakos részvételével, jól sikerült lakossági fórumot tartott Bekölcén.
http://www.magyarokszovetsege.hu/content/lakossagi-forum-bekoelcen-0
Március 21.-én, a Hazatérés templomában ünneplőbe öltözött szívek boldogsággal, izgalommal teli dobbanása jelezte, hogy Molnár V. Jóska bácsi, Isten kegyelméből átléphetett a nyolcvanadik életévének küszöbén.
http://www.magyarokszovetsege.hu/content/nyolcvan-ev-arnyekaban
A 2010. augusztus 13-14-15 megrendezendő Magyarok Országos Gyűlését idén sem tudjuk az országos sugárzású televízióban, rádiókban és nagy példányszámban megjelenő újságokban reklámozni, így nagy szükségünk van olyan felületekre, ahol azok is találkozhatnak a rendezvény reklámjával, akik még soha nem hallottak róla. Azt szeretnénk, ha olyanok is átélnék, hogy milyen magyarnak lenni Bösztörpusztán, akikhez eddig nem jutott el a hír, legyünk minél többen.
http://www.magyarokszovetsege.hu/content/oriasplakat-helyszinek
A Magyarok Szövetsége lajosmizsei szervezete minden érdeklődőt meghív és vár arra az ünnepségre, amit március 25-én du. 17 órakor rendezünk Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén. Az ünnepségen felavatunk egy kettős keresztet, melyre egy Álmos vezér idézet kerül.
http://www.magyarokszovetsege.hu/content/keresztallitas-lajosmizsen
Egy 2005 novembere óta húzódó küzdelem végére látszik pont kerülni a Legfelsőbb Bíróság 2010. március 17-i döntésének értelmében – mellyel a Honvédelmi Minisztériumot a tervezés szintjéig teljesen új eljárásra kötelezte a Tubesre telepíteni szándékozott radar ügyében. Ezzel elhárult a radarveszély a pécsiek és a Pécs környékiek feje fölül.
http://www.magyarokszovetsege.hu/content/jo-doentes