Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 22., hétfő

5.060 - Izrael háborúba akarja dönteni a világot?!


http://www.nemzetihirhalo.hu/images/fejlec800.jpg

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

SZABADRÚGÁS: Izrael háborúba akarja dönteni a világot?!
(avagy kiknek is az érdeke a JOBBIK kirekesztése?!)
2010. március 20. szombat, 00:06 Kárpáti Harsona

"Ha a fiaim nem akarnák, akkor nem is lenne háború..."

....ez a mondás az egyik Rothschild anyukától származik a 18. században, s azóta már valóban az ő ízlésük szerint gyilkolták egymást a világ népei, hogy a bankjaik, üzleteik ezen jól meggazdagodjanak, s közben még egy nemzetközi védettséget is kiharcoltak maguknak, mert aki leleplezi, szidja vagy bírálja őket, akkor rögtön megkapja az antiszemita jelzőt, ami miatt nemkívánatossá minősítik minden pénzsóvár, naplopó, haszonleső intézménynél. Legutóbb ezt jómagam is megtapasztaltam, amikor az Új Szó nevű szélsőségesen emberellenes liberális szennylap akart megtámadni, csakhogy néhány szédült tyúkon kívül senki nem dőlt be nekik, s az olvasók alaposan rájuk döntötték a bilit azzal a végbéltermék értékű híg anyaggal, ami minden tehetségük legmagasabb létrafoka.
Az alábbi híranyag ismét azt igazolja, hogy újra a világ békés polgárait akarják rászedni valamire, mint a kereskedelmi központ olcsó lebontása kapcsán (jó ürügyként, dupla haszonnal) Irak és Afganisztán ellen elkövettek, ahol eddig több millió ember vesztette életét csak azért, hogy az olajkutak és a nyersanyagok ellenőrzése a bankok kezébe kerülhessen. Valamennyi agresszió Izraelből indult ki, amelyik most Iránnak nem akarja megengedni az urándúsítást, vagyis esetlegesen atombomba gyártását (ami helyes lenne, ha nem egy olyan ország követelné, amelyik illegálisan birtokol atombombát, de erről az ENSZ-ben mindig elhalasztják a tárgyalást.)

Izrael most Magyarország, Románia, Bulgária légterében gyakorol valamit. Talán Irán megszállását, de lehet, hogy csak a végre küzdelembe induló jellemes magyar párt, a JOBBIK elleni megfélemlítésről szól a történet. Egy bizonyos: Magyarország kiszolgáltatta légterét a világ egyik legszélsőségesebb országának. Nem kellene ezt az ENSZ elé vinni? Nem kellene emiatt hazaárulás vádjával bedutyizni néhány lókötő gazembert? Kik is azok vajon?

A Rothschild család pénzelte egyébként (miután bekebelezték az angol és francia nemzeti bankot, ezzel együtt ezen országok kormányait is megvezetik azóta) a nemzetközi világuralomra törekvő cionista mozgalom megalakulását, s támogatja tevékenységét, melynek például elsődleges céljai közt szerepel a kereszténység (s talán a keresztények) kipusztítása.
Mind tudjuk: ez egy rasszista alapon szervezett, világuralomra törtető érdekcsoport.

De erről a lepénzelt "honatyák" mind hallgatnak, és ezért nem kívánják oda a Jobbikot, hogy ez ezután is így legyen. Mi magyarok pedig csak kiszolgáltatott, megalázott, kisemmizett, csődbe juttatott rabszolganép lehetünk saját földünkön, melyet már szintén előre elkótyavetyéltek...

Lehet, hogy csak egy véres forradalomban lehet már visszaszerezni értékeinket?!
Ha a francia forradalom hőstett volt, akkor ez sem lehett majd más.....

Mihályi Molnár László, Szepsi-Felvidék
MVSZ felvidéki OT alelnöke
Honlevél főmunkatársa
Kárpáti Harsona főszerkesztő helyettes