Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. augusztus 9., hétfő

6.036 - Kincsesné Salca Mária: Követeljük a NATO-tól, hogy védjen meg bennünket az idegen hadseregtől!

From: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@fw.hu>
Date: 2010.augusztus 7.
Subject: Követeljük a NATO-tól, hogy védjen meg bennünket az idegen hadseregtől! -
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

**
 www.nemzetihirhalo.hu *************

Követeljük a NATO-tól, hogy védjen meg bennünket az idegen hadseregtől!

Tisztelt Tóth Bertalan, Táborfalvai Polgármester Úr!

Talán emlékszik rá, régebben levelet váltottunk a táborfalvi üres laktanyák izraeli katonák általi állítólagos megszállása ügyében.

Felröppent a hír, amit sokan vitattak, sőt, tagadtak, - a Független Újságírók óvatosan szemlézni próbáltak, - én Önhöz fordultam kíváncsian, mert arra számítottam, hogy Ön mint helyi polgármester, bizonyára a legjobban tudja, mi történik Táborfalván.

De Ön nem tudott semmit arról, hogy izraeli katonák állomásoznának a táborfalvi laktanya területén.

Én el is hittem, hogy Ön erről semmit nem tud, mivel a hazai média is a közérdekű hírek helyett általában érdektelen, fölösleges információkkal tölti ki a nyomtatott újságjait, vagy a műsoridejét, - de alappal feltételeztem azt, hogy sok minden megtörténhet kis hazánkban, amit nem kötnek az orrunkra. Még az Önére sem.

Éppen ezért, mert arról most hivatalosan mégis hírt adtak, hogy Romániában izraeli katonák gyakorlat közben balesetben meghaltak (ugyan, mit kerestek ott?!), és ennek kapcsán kiderült, hogy izraeli haderők nálunk is "gyakorlatoztak" már (pedig Izrael még csak nem is NATO-tag, akiket állítólag muszáj eltűrnünk!), - most ezúton értesítem Önt arról, hogy igenis, lehet, hogy tényleg megszálltak izraeli katonák Táborfalván is, - hiszen köztudottá lett, hogy hozzánk, Magyarországra is "bejárnak"! (Ne csodálkozzunk ezen, amióta Izrael első vezetője tényként jelentette ki, hogy Magyarországot is "felvásárolják".)

Azt külön felháborítónak tartom, hogy erről még a helyi polgármestert, Önt, sem értesítették!
- Még a helyi rendőrök sem fedezték fel idegen hadsereg jelenlétét?

Önnek mint polgármesternek joga van a helyi rendvédelmi szerveket beszámoltatni. Én az Ön helyében ezt meg is tenném, és megkérném őket, hogy nagyon figyeljenek, mert idegen hadsereg - nézelődő, fegyvertelen túristának álcázva - már foglalta el Budát, - és az ország legnagyobb részét 150 évre! De itt még csak túristának sem álcázták magukat, mindössze TITOKBAN! - ELLENÜNK?! - fegyveres hadseregként gyakorlatoztak!

Lehet, hogy a ferihegyi repülőtéren nemrég megjelent és lefényképezett, izraeli repülőgépek is katonai gyakorlatot végeztek Magyarország szívében, úgy, hogy arról még a Honvédelmi Minisztériumunk sem tudott?! MI-ÉRT VESZIK FEL A FIZETÉSÜKET - KÖZPÉNZBŐL?

Vajon tényleg úgy létezik-e ma Magyarország, mint a pók által megbénított légy a pókhálóban? - Bénultan nézzük-e végig, ahogy elfoglalnak, elpusztítanak bennünket?! - Miután az ellenség előörsei előre megszavaztatták a magyarországi parlamentben, hogy NEM KELL kötelező katonai szolgálat? Nem kell sorozás, mert Magyarországnak nincs szüksége HONVÉDELEMRE? Nem kell, mert a NATO-szerződésben benne van, hogy ha a NATO egyik tagállamát megtámadják, az összes többi tagállam köteles őt megvédeni?! Ehhez pedig elég az a "néhány", önkéntesen hivatásos katona, aki NATO-parancsra azért kockáztatja az életét (magyar létére Irakban, Afganisztánban), mert a megélhetését itthon másként nem tudná biztosítani?!

Szerintem azonnal lépni kellene, és felszólítani a NATO-t, hogy védjen meg bennünket a NATO-n kívüli, ellenséges ország hadseregétől!

A második lépésben hivatalosan ki kellene terjeszteni a HONVÉDELMET az arra máris elszánt, de egyelőre fegyvertelen, sőt, betiltott, magyar, nemzeti, árvízvédelmi, viharkárjavító GÁRDA lelkes tagjain túl minden további önkéntes magyar fiatalra is, akinek fontos, hogy őseitől örökölt magyar hazája megmaradhasson magyarnak!

Tisztelt Polgármester Úr!

Megtisztelne, ha megírná a véleményét a fentiekről. Megköszönöm, ha válaszra méltat.

Tisztelettel:
Kincsesné Salca Mária
Budakalász
az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom
egyik alapítótagja