Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. augusztus 17., kedd

6.045 - 2010. augusztus 13-tól élnek a gazdasági és pénzügyi törvénycsomag kihirdetéshez kötött hatálybalépései!

From: Dr. Somogyfoki György
Date: 2010. augusztus 15.
Subject: "... a Regnum Marianum templom újjáépítése jelképe lesz a magyar egyház és a magyar nemzet feltámadásának."
To:
jozsef@kutasi.eu
Surján László
Különvélemény Biszku Béla ürügyén
A Biszku ügy mostantól nem arról szól, hogy mit tett a belügyminiszter a szocialista diktatúra legkeményebb időszakában, hanem hogy mit mondott egy öreg ember a televízióban, talán életében először szólalva meg a modern tömegtájékoztatás eme csodamasinája előtt.
Örültem a Biszku filmnek. Nem hiszem, hogy megengedhetetlen volt a film készítőinek csele, hogy megszólaltassák ezt a húsz éve konokul hallgató embert. A filmért csak hálával tartozunk, sok fontos dolgot tárt fel. Például azt, hogy volt rendszerváltás. Biszku szavai oly régmúltból törtek elő, hogy bárki megérezhette, itt nemcsak a két évtized választ el tőle minket, hanem egy egész világ.
(...)
http://mkdsz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=19499&Itemid=202  (részlet)
+ kommentárok! :  (S. Gy.)
Pl.:
esperanza   |2010-08-13 15:51:14
Tisztelt Surján Úr!
Önök közel 300-an ülnek 2/3-dal a Parlamentben. Semeddig sem tartana, ha kapcsolt pert indítanának Biszku, sőt társai ellen emberiség elleni bűncselekmények elkövetése tárgyában és nem számít, ki hány éves. Hallottam egy másik öregemberről is, akit más ügyben szintén eljárás alá készülnek vonni. Mindenáron. Őt Zentay Károlynak hívják. Igaza van, gusztus dolga.
Önöknek most módjuk van rá és egyben ez nagy felelősségük is, hogy ne befejezzék, hanem "megcsinálják" a sohasem volt rendszerváltást, hogy a későbbiekben ezt ne gengszterváltásnak hívják, mint idáig. Önök mindenképpen bekerülnek a történelembe. Vagy így vagy úgy. Csak Önökön múlik, hogyan!
 
...

Hétfőtől élnek az altatásunkra hivatott új törvények
Augusztus 13-tól élnek a gazdasági és pénzügyi törvénycsomag kihirdetéshez kötött hatálybalépései: a Magyar Közlönyben pénteken tették közzé az államfő által aláírt jogszabályt.
Schmitt Pál köztársasági elnök szerdán – azt követően, hogy részt vett a kormány ülésén – jelentette be, hogy az Országgyűlés által elfogadott és még az államfőre váró minden törvényt aláírt. Ezek közül a gazdasági és pénzügyi csomag pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben, így augusztus 13-a a kihirdetési dátuma.
(...)
Kuruc.info: Kíváncsian várjuk, hogy mikor lép életbe a magyar földet megvédeni hivatott törvény. Továbbá a népességfogyásunkat megállító, valamint a drogok terjedésének megakadályozását célzó kőkemény intézkedések. Várjuk továbbá a multik elleni kíméletlen harcot, a nemzetközi pénzhatalomtól független önálló magyar fizetőeszközt, hogy csak néhányat említsünk...
http://kuruc.info/r/2/64212/  (részlet)  /kiemelés tőlem, S. Gy./