Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 1., szerda

9.770 - Vinczer S. Péter: Amikor gyermeknapról olvasok, úgy tűnik, hogy szépen rendezett kirakatot nézek.

From: Peter Vinczer

Date: 2011. június 1.
Subject: Gyermeknap
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>,

Kedves Jóska!
Amikor gyermeknapról olvasok, úgy tűnik, hogy szépen rendezett kirakatot nézek. A hivatalosok nem akarnak tudomást venni a napi helyzetről. A rabszolga kereskedés új formája a gyermek kereskedés. Sajnos már ez a kereskedelem átterjedt  Európára is. Vigyázzatok, és derítsétek fel a valóságot.
Üdvözlettel, Péter

FELVONULÁS A GYERMEKEK VÉDELMÉBEN

 

2011 május 21-e fontos dátum a gyermekek védelmében. Newmarketben gyülekeztek a felvonulók, főleg olyan családok gyerekekkel, akik megjárták a CAS által okozott kálváriát. Szinte minden résztvevő évekig harcolt a gyerekeik visszaszerzéséért, volt köztük olyan ember is, aki évek óta nem látta a gyerekét. Volt aki nem vehetett részt, mert hamis vád alapján börtönben van. A felvonuláson lassú menetben követtünk 12 gyermek koporsót annak a százhúsz gyermek emlékére, akik a CAS "gondozásában" vesztették életüket az elmúlt évben.

 

2009-ben ez a szám kilencven volt a Toront Star cikke szerint, amit sikerült a szőnyeg alá seperni, Kanada jó hírének a védelmében.

 

Ez valóban érthetetlen, hiszen ha egy bűnöző meghal a börtönben annak okát azonnal kinyomozza a rendőrség. Hogy miért hal meg 120 gyermek az tabu!! Nincs nyomozás, a boncolás eredménye titkos, és a szülő nem vehet részt a temetésen, ami  csak úgy suba alatt történik. Elgondolkodtató, hogy hány akadályon kell a megfogant gyermeknek végigmenni, mire megtudja magát védeni. Igen, mert a szülő erre képtelen. Bár a szülő a Kriminál Kód szerint a gyermeke védelmében akár ölhet is. De ez csak papírforma. Ha a rendőrség kimegy letartóztatni valakit, azt írnak be a jegyzőkönyvbe amit akarnak. Egy ilyen esetről tudunk, amikor 14 rendőr vonult ki egy ember letartóztatására a gyermekei láttára, miközben a volt feleség odébb, várta a gyerekek átvételét. Richmond Hillben megálltunk egy plázán, és az út szélén a paroláinkat tartva ismertetőket osztogattunk.

 

A Parlament előtt Torontóban Vinczer Attila megrendítő beszédet tartott angolul, Őt követte egy apa, aki évek óta nem látja a gyermekét, majd egy anya, aki a férjével évekig küzdött a CAS gyermekrablása ellen. Ezzel nem ér véget a küzdelmünk. Várjuk főleg azoknak a csatlakozását, akik megtapasztalták a CAS emberi jogokat lábbal tipró intézkedéseit. De azokat is várjuk, akiknek a szívügye a gyermekek biztonsága, a boldog gyermekkor biztosítása.

 

attila@canadianmaltese.org   www.canmint.com      www.canadacourtwatch.com      www.canadianmaltese.org

 

Vinczer S. Péter


Violetta Ágnes Szász: A pontosítás kedviért EZT írtam !! "A mai világba nem kell gyerek..Rabszolgát ne termeljünk a gazdagoknak és a parazitáknak..." De ne ám..A gyerek nem azért kell, hogy fogyasztó legyen, meg munkaerő, meg ágyútöltelék a politikusok mocskos játszmáiban...Szeretettel Violetta


Csaba Cieleszky is hozzászólt Violetta Ágnes Szász állapotához:

Csaba ezt írta: "A Család egy közösség, és onnan indul minden. Ha nincsen Családod, semmid nincs. Mert a szeretet amit adtál, majd visszajön. Akár az unokáid által. Mi a baj evvel?"

Csaba ezt írta: "Violetta Drága. Nem mondtam ilyet. Akik kolostorban élnek, és segítenek, vállaltak egy missziót. Minden tiszteletem az Övék. A család meg egy másik misszió, amit Mi vállaltunk. És a világ bizony családokból áll össze. Üdv: Csaba."
Csaba ezt írta: "A gyermek nem azért kell, hogy: Politikusok játszmája legyen, hanem a saját életünk egyfajta továbbítása.Vagy haljon ki a világ, és jöhet az Armageddon?"