Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 1., szerda

9.775 - "Fehér Kéményseprők" > 2011. június 6. naptól kezdődően legalább egy hónapon keresztül folyamatos demonstrációt jelent be.

Feladó: Krisztina Tauzin

Dátum: 2011. június 1. 20:02
Tárgy: FELHÍVÁS!
Címzett: Kutasi József Antal


„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége felhívással fordul, a nyilvánossághoz, melyben kéri minden „devizahiteles” aktivista közreműködését.



A terv az, hogy 2011. június 6. naptól kezdődően legalább egy hónapon keresztül folyamatos demonstrációt jelent be. Sikere esetén addig folytatja a madridi példa alapján, amíg a bankok az egyoldalú szerződésmódosítást nem szüntetik meg és az árfolyamváltozás miatti többletként beszedett összeggel nem számolnak el.



Az előzetes egyeztetések szerint 24 órában a Hősök Terén egy felállított sátorban, háromnyelvű (magyar, angol, német) feliraton hirdetve, hogy a bankok a magyar családok kifosztói, azzal, hogy évi 5-6oo%-os nyereséget könyvelnek el, és kb. 3-4 Millió ember otthonának elárverezését kezdeményezik.



Terveink szerint minden szakmailag és a célokkal egyetértő együttműködő szimpatizánsokkal napi 6 órát vállalva, forgó rendszerben tartanánk ügyeletet a kihelyezett sátorban Folyamatosan 3-4 fő jelenléte szükséges, valamint a jövő – menő szimpatizánsok jelenléte változó létszámmal. A folyamatos demonstráció alatt, öt alkalommal hirdetünk meg, nagy fellépő előadókkal felszólalásokat, programokat. Lesz nyitó nagygyűlés majd a kormány döntései alapján további fellépéseink. A programot most rakjuk össze, július 6 napra a nyitásra végleges lesz.



Várjuk, az érintet adósok, továbbá a szimpatizánsok segítségét az ügyelet adásába, valamint az éjszakai őrzési feladatokra együttműködőket.

Kérjük, aki vállalni tudja az ügyelet ellátását, alkalmanként 4-6 órában forgó rendszerben, névvel, telefonszámmal jelentkezzen az info@feherkemeny.com email címen.



Budapest, 2011. május 30.

Köszönettel:

Dabasi Tamás elnök