Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 13., hétfő

9.845 - Könyves Kálmán: Feltámadunk!

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Könyves Kálmán: Feltámadunk!
2011-06-04. 10:47 Kuruc.info
Hazánk kegyetlen, a történelemben példa nélküli földarabolása három emberöltővel ezelőtt minden magyarnak fájt. Akkor még együtt dobbant a szívünk.


A szerző a 90. évfordulóra készítette ezt a Trianon-keresztet, mely bejárta Európát, és a versailles-i Trianon-palota előtt hirdette Európa bűnét

Döbbenet, gyász, megaláztatás. 1920-ban közösen éltük meg a csapást, ami akkor is katartikus élmény, ha tragikus, és ez hatalmas erőt adott. A visszaszerzésbe vetett hit megtartotta nemzetünket. Ismét példát mutattunk a világnak - megmaradtunk. Isten mindenkire csak annyi terhet ró, amennyit elbír. Más bűneiért szenvedni istenfiúi küldetés. Népek Krisztusa, Magyarország - mi lesz veled? A bűnösök hallgatnak. A frusztrált végrehajtó rablógyilkosok szűkölve tovább gyilkolnak. Európa klezmerre táncol, és közönyösen hallgat.

Az új világrend építői, Krisztus egykori keresztre feszítői gondoskodnak arról, hogy Európa népei ne tudják, mi történt, illetve mi történik velünk a Kárpát-medencében. Gondoskodnak arról, hogy ne dobbanhasson egyszerre a szívünk. Még negatív élményünk se legyen együtt és egyszerre, mert az is erőt adhat, mert történelmi pillanattá válhat.

Ma minden magyar saját, egyéni trianonját éli meg. Ma egyenként feszítenek meg, alattomosan véreztetnek ki. Hazánk után a házunkat viszik, lelkünk után a testünket zúzzák porrá. Bankok, politikusbűnözők, cigányok. Káin szelleme tombol, milliárdos maffiózó a rend legfőbb őre.

Ma, a trianoni tragédia 91. évfordulója előtt megerősödött bennem egy régóta kísértő érzés. A világ velejéig romlott, a kontraszelekció és a fenntarthatatlan fejlődés miatt valójában már régen nem működik semmi. Minden csak látszat. Működni látja még az is, aki e romlottság vesztét várja, mert annyira megszoktuk. Bármi megtörténhet, ám Káin szelleme sohasem győzheti le Boldogasszonyunk védelme alatt álló szép hazánkat!


Éhséglázadással és polgárháborúval riogatnak. Nyugalom, legfeljebb forradalom és szabadságharc lesz! A gondolat szabad, ne féljetek, higgyetek és cselekedjetek!


Feltámadunk!

Könyves Kálmán

2011. június 3.