Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 11., csütörtök

10.303 - KÁRPÁTOK ÜNNEPE - a MAg-népének ébresztése - EZ FONTOS MINDEN MAGYARNAK!!!

From: Éva Pergel

Date: 2011. augusztus 11.
Subject: KÁRPÁTOK ÜNNEPE - a MAg-népének ébresztése - EZ FONTOS MINDEN MAGYARNAK!!!
To: Kutasi József Antal

Drága Barátaim, Testvéreim!

Eljő a nap, mikor végre kioldódik a bennünk lévő kód, és Nap-VILÁG-RA kerül, ami belénk van a kezdetektől írva, mert mi magunk vagyunk az emberi LÉT-hez a kulcs. A MAG hordozója.
Azt már több embernek is elmondtam, hogy a Matsu-pitsu energiája át került a Kárpát hazába egy tó alá, ez a tó pedig a BAL-A-TON. (Bal egy Istenség, a Ton pedig hangot, hangzást jelent).

A nevezetes nap, az ünnepek-ünnepe, pedig 2011.08.16.-án 15 órakor lesz.

Tulajdonképpen két napos ünnepről van szó, aug.15. és 16. Az augusztus 15.-e Mária halála és Mennybe vitele, fia Jézus által, a következő nap pedig, amikor a magyar népet felébresztik, Mag-ára ébresztik.

Ezen a napon mindenkinek, aki elhivatást érez, vagy szívében lelkében, génjeiben érzi a MAG-ságát, az menjen valamilyen víz közelébe (tó, folyó, patak, forrás,stb) 14 órára, ha lehet többed magával!!! Majd kört alkotva -egy maguk közül választott vezető segítségével, ki a folyamatot vezeti- dobbal (táltos-dobbal), énekszóval, kezével az ütemet kísérve, szíve dobbanásával, hangolódjon Rá mindarra, ami 15 órakor indul. Ezt a a folyamatot az Égiek indítják. Felnyílnak az Ősi kódok, minden magyar lélekben. Minden MAG-ától történik majd.
Akinek erre nincs lehetősége valami miatt (pl.dolgozik), az augusztus 16.-án (kedden) 15 órakor áljon meg néhány percre a munkájában, fogjon a kezébe egy pohár mentes vizet és kapcsolódjon ránk, akik a Balaton körül különböző helyeken kört alkotva meditatív állapotban SZER-t (törvény) tartunk! Gondoljon arra, hogy a Kárpátokban és SZER-te a nagy világban ébrednek a Mag-kódok a Magyar emberekben.

"Szívetekkel várjatok, szívetek által hívásra készen álljatok, s készüljetek mindannyian!"

Mi, Somogy ország népe, - az én vezetésemmel- Fogyódra megyünk és a móló végén SZER-t tartunk.

E jeles napra buszt szervezünk a Balogh Katival. A busz a Kati lakása elöl indul a Bajcsy-Zs u. 62-ből 13 órakor, mert 14 órakor márt kint kell ülnünk kört alkotva a fonyódi mólón.
Aki velünk akar tartani, -mert elhívása van- az vegye fel a Katival a kapcsolatot e-mail-ben, de inkább telefonon (06-20-925-6399), mert csak a pontos létszám ismeretében tudjuk a  buszt lefoglalni!!! Jelentkezési határidő vasárnap (aug.14.) este 8 óra!!!! Hétfőn reggel a buszt le kell foglalni. Ha nagyon sokan jelentkeznétek, akkor azt is meg tudjuk szervezni, csak gyors döntést és elhatározást kérünk! A busz ktg. fizetése indulás előtt a helyszínen történik a Katinak. Feltehetőleg 1.800,- Ft/fő lesz a díj.

A levelemet küldjétek el olyanoknak is akik, Fonyódon, vagy valahol Fonyód környékén laknak, hogy ha szeretnének részesei lenni e csodálatos, felemelő folyamatnak, akkor jöjjenek ők is kedden 14 órára a fonyódi móló végére!
Kérek mindenkit, hozzatok magatokkal plédet, v. poliformot, v. kispárnát, stb. amire le tudtok ülni!

A nagyatádiak, közül, aki nem akar, vagy nem tud velünk tartani, az keresse a Kele Renátát, és az ő vezetésével mennyetek ki a Rinya folyó (patak) partjára és Renáta vezetésével tartsátok a SZER-t, és az energiát. Nagyon kérem a nagyatádi kedves barátaimat, testvéreimet, hogy most ne azt nézzétek, ami szétválaszt benneteket, hanem azt ami összetart titeket! Előtte mindenképpen vegyétek fel vele a kapcsolatot!!! Kérem mindazokat, akik eddig Nagyatádon mediket vezettek, hogy vigyék a csapatukat a Rinya folyó partjára és hagyják, hogy a Renáta legyen most aki az egész folyamatot összefogja! Renáta, Áldott állapotban van és Égi tisztasága alkalmassá teszi őt e magasztos feladat elvégzésére.
Köszönöm, hogy ezt teszitek.

Azok az nagyatádiak, akik velem akarnak tartani jelezzék a Kati felé, és kedden egy órára legyenek a Kati lakása előtt!

Kérlek Benneteket, hogy mondjátok el mindenkinek e két nap jelentőségét, és kérjétek meg szeretteiteket, barátaitokat, ismerőseiteket, hogy 08. 16.-án (kedden) du.3-kor egy pohár vízzel a kezükben nyissák meg a szívüket, töltekezzenek szeretettel, és engedjék, hogy az Ég felébressze őket. Nem tudom, hogy mi fog történni, de azt igen, hogy igen nagy változás előtt állunk és elindul egy megállíthatatlan folyamat, mely a világ változásához vezet.

A fő gyülekezési pont Balatonvilágoson lesz, aki azon a környéken lakik, vagy azt érzi, hogy oda kell mennie, az is legyen ott feltétlenül 14 órára.

"Ünnepek Ünnepe
Magyarok ünnepe
Kárpátok ünnepe
augusztus havának tizenöt és tizenhatodik napja.

Adjátok tovább, s tegyétek, mit tenni képes
  - szívetek
  - kezetek
  - hangotok!

EGYÜTT LEGYETEK S ÜNNEPELJETEK!"

Szeretettel várom a jelentkezésed, hogy Somogy ország, Koppány népe (koponya, melyet formáz a Kárpát haza), végre összekapcsolódjon, a Szt.István által teremtett hazával, s eltűnjön a szakadék magyar-és magyar között, hogy a folytonosság (az áramlás) helyre álljon, és átok végre Égbe szálljon, és végre Béke szálljon arany ágon (végig az Életfán).

Potyondi Ilona
(Alorah Hana)