Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 21., vasárnap

10.325 - Siklósi András > Szellemi, lelki, erkölcsi és hitbeli adalékok a magyarság megmentéséhez (Elhangzott Bösztörpusztán, a Magyarok Országos Gyűlésén, 2011-08-13-án.)

10.325 - Siklósi András > Szellemi, lelki, erkölcsi és hitbeli adalékok a magyarság megmentéséhez (Elhangzott Bösztörpusztán, a Magyarok Országos Gyűlésén, 2011-08-13-án.)

From: Siklósi András
Date: 2011. augusztus 19.
Subject: Nemzetstratégia
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Kedves Jóska bátyám!
 
Köszönöm utóbbi írásaim közlését. Ezúttal a nagy sikert aratott bösztörpusztai előadásomat küldöm, mely egyébként bárhol elhangozhatna, hiszen az összmagyarságnak szól, s olyan fizikai-metafizikai aspektusból tárgyalja ügyeinket, amely igen ritka közéletünkben. Napi politikát egyáltalán nem tartalmaz, nemzetstratégiát annál inkább.
 
Jó egészséget és minden jót!
Baráti üdvözlettel Siklósi András

Siklósi András

 

Szellemi, lelki, erkölcsi és hitbeli adalékok a magyarság megmentéséhez

(Elhangzott Bösztörpusztán, a Magyarok Országos Gyűlésén, 2011-08-13-án.)

 

Egykor a magyari fajta is a krisztusi tökéletességet közelítő, istenarcú, kultúrmissziót betöltő és legyőzhetetlen nép volt. Nem meglepő, hogy az alvilág romboló erői ellene támadtak, hogy maga a Sátán és démoni szövetségesei próbálják országát megkaparintani, őt pedig szétszórni, beolvasztani vagy megsemmisíteni. Ma már ez a küzdelem végkifejletéhez érkezett. A nemzet keresztre szögezve, tehetetlenül és hitetlenül várja a csodát, miközben rettenetes haláltusáját vívja. Csakhogy Jézus feltámadt, s ebben külön-külön mindnyájunknak része lehet, de arra nincs példa a világtörténelemben, hogy egy elvérzett, kiirtott nép valaha életre kelt a semmiből. Nekünk tehát minden fájdalmunk dacára, még élve, s önerőnkre támaszkodva le kell szállnunk a keresztről, ha a Magyarok Istene is úgy akarja. Mert széthordott javakat, kiüresedett hagyományt, betiltott anyanyelvet, elrabolt országrészeket némi fáradsággal és áldozattal vissza lehet még szerezni; de a nemzethalál után már megmaradásról vagy újjászületésről többé nem beszélhetünk.

Tovább > Érkezet egyébb irások < Tovább