Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 2., hétfő

12.373 - Ekkora lakásokban élünk ,Egér és billentyűzet helyett, Gazdaságos otthon,Biztosítások

Feladó: RP Hírek

Dátum: 2012. április 2. 9:52
Tárgy: Kutasijozsef1956 - Plágiumesetek a múltból,Ekkora lakásokban élünk,Egér és billentyűzet helyett,Gazdaságos otthon,Biztosítások
Címzett: Kutasijozsef1956 <kutasijozsef1956@gmail.com>


Más plágium-esetek történetei a múltból

A Schmitt Pál doktori disszertációja körül kirobbant plágiumbotrány nem az első a magyar politikai életben. Zavaros életrajzok, megvásárolt nyelvvizsgák, alaptalanul feltüntetett doktori címek eddig is fel-felbukkantak.
bővebben>>>

Kiderült: ekkora lakásban él a legtöbb magyar

Bár a lakásállomány összetétele az újonnan épített lakások nagyobb alapterülete következtében a nagyobb lakások irányába tolódott el, ennek ellenére a lakosság legnagyobb része 59 négyzetméternél kisebb ingatlanba tér haza nap mint nap, s csak keveseknek adatik meg a 120 négyzetméternél nagyobb luxus.
bővebben>>>

Hogyan tehetjük gazdaságosan fenntarthatóvá otthonunkat?

Energiatakarékos izzókkal vagy energiatakarékos mosógéppel és hűtőszekrénnyel is lehet energiát, vagyis pénzt megtakarítani. Az energiatakarékosság azonban sokkal összetettebb fogalom, ideális esetben egy lakás, családi ház is olcsón működik. Minél tudatosabb és szakszerűbb a tervezés annál gazdaságosabban üzemeltethető az otthonunk.
bővebben>>>

Mire kötelez a kötelező? Gondolta? A kötelező biztosítás a biztosítókat is kötelezi!

Az ember nem szereti a kötelező dolgokat, de kénytelen tudomásul venni. Ilyen a kötelező gépjármű- felelősség biztosítás (KGFB) is. Viszont mint minden „rosszban” azért ebben is van valami jó, ráadásul sokkal több, mint azt sokan gondolnák. Megkockáztatom, hogy a közlekedésben résztvevők kilencven százaléka a mai napig nincs tisztában azzal, hogy mi mindenre jó a „kötelező”. 
bővebben>>>

5 féle ötlet az egér és a billentyűzet leváltására

Bár a felhasználók és a technológiai ipar nagy része még az évtizedek óta ismert adatbeviteli eszközök híve, a radikális megoldások újfajta, fejlettebb technológiákat tesznek lehetővé. Ezek egy része már megvalósult, néhány pedig a közeljövőben robbanthat bankot.
bővebben>>>

A táblagépek vetnek véget a PC-korszaknak

Az Apple vezérigazgatójának, Timothy D. Cooknak a jóslata szerint biztosan elérkezik az a nap, amikor az Apple iPadéhez hasonló táblagépek eladásainak száma meghaladja a hagyományos PC-két. Ez az előrejelzés számos olyan elemző szakember, illetve tapasztalt technológiai ipari vezető véleményére támaszkodik.
bővebben>>>

Ők lehetnek a magánnyugdíjpénztár-ügy nyertesei

Egy hetük maradt már csak a magánnyugdíj-pénztári tagoknak arra, hogy eldöntsék, visszalépnek-e az állami nyugdíjrendszerbe, vagy sem. A legfrissebb információk szerint a magánpénztárakban maradók ugyanúgy 100 százalékos állami nyugdíjat kapnak, mint akik tavaly visszaléptek az állami rendszerbe. 
bővebben>>>

Digitalizálódik a hagyományos bolti vásárlás is?

Az internetes áruházak megjelenése nehéz helyzetbe hozta az árukat hagyományos, fizikai helyiségben kínáló boltokat. Érdekes módon a technológiai fejlődése egyben esélyt is ad a visszakapaszkodásra.
bővebben>>>

Ilyen a Húsvéti Vásár a Vörösmarty téren + képek

Nem csak adventben, hanem most is vár titeket a Vörösmarty tér! A karácsonyihoz hasonló kézműves vásáron külön területrészt kapott a Kézműves Magyar Ízek Tere. Kóstolj magyar termékeket, és gyönyörködj a szebbnél-szebb tojásokban!
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.