Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 5., csütörtök

12.408 - Bene Gábor: Újabb gondolataim a morális mélypont ügyében

www.nemzetihirhalo.hu *************

Bene Gábor: Újabb gondolataim a morális mélypont ügyében 

Már-már úgy tűnik, mintha Schmitt Pálon kívül minden kisdoktor 

elmélyült tudós, sőt kutató elme volna hazánkban. Pedig érdemes lenne belenézni a mostanában gyönyörtől visongó egykori marxista-leninista egyetem doktorkáinak az "alkotásaiba". A Magyarok Szövetsége számára azonban erkölcstelen minden olyan törekvés, hogy bele rúgjunk abba, aki ha hibázott is, de hibáját nem bolsevikként rázta le magáról, hanem lemondással állt félre. A magyar tudományosság és az államfői intézmény tekintélye némileg helyreállt ezzel. Ne feledjük: az elmúlt törvénytelen 68 évben még nem mondott le senki, sem illegitim, sem fél-legitim korszakban. 

Ám most mindez ez megtörtént, így legyőztünk egy kisebb-nagyobb etikai hiányosságot, de most kell tovább menni ezen az úton! 

Nem feledhetjük, hogy a véres kezű MSZMP - s annak Kádártól megszabadulni akaró bolsevik-globalistái - inkább pártelnökké választották őt, hogy ne kelljen lemondania! A később lebukott pufajkás arcátlan és primitív "NA ÉS?" kérdése után pedig, a D-209-es útelágazásokba tévedt. Végül az őszödi böszme, mint címeres MSZP főhazug és közvagyonlenyúló milliárdos, a politikai kérdésekre szemkilövetéssel válaszol. Az előzőleg feltett vagyonosodási kérdésre a "Mi az hogy! Nagyon is!" kijelentésével minősítette a korrupció hazugságállamát máig. 

A következmények nélküli ország bolsevik víziója most azonban egy pillanatra megroppant, s változás lehetősége tárult elénk. Az államfő lépése azt mutatja, hogy a bolsevik utódpárttal szemben a Fidesz-KDNP által jelölt elnök nemhogy veszített, hanem inkább nyert az erkölcsileg leamortizált, kompromittálódott pártpolitika ellen. Most talán felszámolhatóvá válik a következmények nélküliség, s elindulhat egy megtisztulási folyamat, amelyet már 1990 óta várunk. S amelyet 2006 ősze is zászlóra túzött. 

Szövetségünk tehát követeli a pártos hatalommonopólium leépítését és a teljes, rajtunk élősködő, hazai és külföldi milliárdos réteg átvilágítását! 

Azonban eddig is nevetséges volt az, hogy egy rendszer, amely fennen hirdeti a népszuverenitást, nem tartja elég érettnek a szavazópolgárait arra, hogy közvetlenül válasszanak államfőt. Itt az idő a változtatásra a jogrendben, s a bevált közjogi hagyományhoz való visszatérés mellett a törvényes vagyonosodási vizsgálat a kiemelkedően liberálissá lett bolsevik-buzsoázia körében a legszükségesebb! 

Szövetségünk nyíltan kiáll amellett, hogy a magyar állam a teljes politikai lejáratását csak úgy tudja elkerülni, ha KÖZVETLENÜL A NÉP ÁLTALI ÁLLAMFŐVÁLASZTÁST vezetünk be! Azonban nem a kenőpénzrendszerű és a lakájmédiára támaszkodó idegen jogrend, hanem a magyar történeti alkotmányosság igaz jogrendje alapján! 

Szövetségünk előzőleg kiadott nyilatkozatában felmutatott majd hatvan nevet, akik álláspontunk szerint alkalmasak lennének a nemzet bizalmára, mert nem párttagok és nem tagjai titkos társaságoknak. 

EZEN FELSOROLÁS ÉLÉN SZEREPLŐ RÁCZ SÁNDORT, 1956 HŐSEI ELŐTTI TISZTELETÜNK JELÉÜL A SZÖVETSÉGÜNK ÁLLAMFŐ JELÖLTJEKÉNT KELL MEGNEVEZNI! 

Most itt idéznék Orbán Viktor szakdolgozatából: 
"A párt elvű érdekképviselet lehetetlenségéről alkotott Szolidaritás nézetet már korábban érzékeltettük. Ennél izgalmasabb a kérdés az állami képviselet esetében. Az állami képviselet megteremtésére kifejezett kísérletek voltak, pld. a két kamarás szejm segítségével becsatornázni a társadalom autonóm szerveinek érdekeit. Ugyanakkor megítélésünk szerint ez a pont alkalmasnak mutatkozott volna arra, hogy valamiféle hatalommegosztás alakuljon ki a párt és a társadalom autentikus szerveződései között"


Most, hogy két héten belül eldől a jelölés, felhívjuk a pártpolitika figyelmét arra, hogy a lengyel szolidaritás villanyszerelő elnöke lett a rendszerváltás utáni Lengyelország első köztársasági elnöke. Tehát Lech Wałesát már 1989-ben megválasztották államfőnek. Mi, 23 év késében vagyunk tehát! 

Szeged, 2012-04-04 Dr. Bene Gábor S. 
Nemzeti Hírháló